Şimdi Ara

MESSİ: C.L. FİNALİ OYNAMAK LİG KRALLIĞINDAN ÇOK DAHA ÖNEMLİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, Manchester United ile önümüzdeki cumartesi günü oynayacakları Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında kariyerinin son maçı gibi oynayacağını belirtti.

Messi düzenlediği basın toplantısında "Bu maçı son maçımmış gibi oynayacağım.Roma'daki finalden çok güzel anılarım var. Ne kadar özel bir maç olacağını biliyorum." dedi.

İki takımında eşit güçte olduğunu sözlerine ekleyen Arjantinli yıldız, "Bana göre finalde iki ekip de aynı şansa sahip. Manchester United'ın da Wayne Rooney gibi muhteşem bir yıldızı var. Kupayı kazanacak tarafı küçük detayların belirleyeceğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Ronaldo'nun 40 golle Pichichi ödülünü kazanmasını da değerlendiren Messi, "Ben de Pichichi'yi kazanmak isterdim. Ama son maçlarda Ronaldo çok fazla gola ttı. Onu tebrik ederim. Ama asıl önemli olan Şampiyonlar Ligi finalini kazanmak. Bence futbolda takımca kazandığınız ödüller çok daha önemlidir..
    ADAM HAKLI BEYLER

MESSİ: C.L. FİNALİ OYNAMAK LİG KRALLIĞINDAN ÇOK DAHA ÖNEMLİ..

• Adam Beşiktaşın ligde attığı kadar gol atmış.

Bu arada resim güzel çımış.
  • Bir acı hissettim sanki
  • ben beğenmedim lafı, farklı kulvarlar, adamı tebrik edip devamını getirmese daha güzel olurmuş bence.
  • şampiyonlar liginde 2. olacağıma göre gol krallığını tercih ederdim.
  • ronaldo messi nin yerinde olsaydı ve bu lafı etseydi apaçi artist kıl tüy lafları edilirdi, messi deyince haklı mantıklı denir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamı tebrik etmiş bende gol kralı olup ödülü almak isterdim demiş ama cl finalini kazanmak benim için daha önemli bundan demiş.bunda ne gibi bir yanlış gördünüz cl kupasında final oynayıp kazanacağıma gol kralı olsaydım daha iyiydi mi demesi lazım?türkiye liginde 10 kez şampiyon olacağımıza clde 1 kez şampiyon olalım benim için daha önemli bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 24 Mayıs 2011; 13:18:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

ronaldo messi nin yerinde olsaydı ve bu lafı etseydi apaçi artist kıl tüy lafları edilirdi, messi deyince haklı mantıklı denir

Bu dediklerinde ters olan ne ki hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Chevolution

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

ronaldo messi nin yerinde olsaydı ve bu lafı etseydi apaçi artist kıl tüy lafları edilirdi, messi deyince haklı mantıklı denir

Bu dediklerinde ters olan ne ki hocam ?

basın toplantısı konusu şampiyonlar ligi finali, ronaldo değil
  • gol krallığını sormuşlardır be kardeşim adama,durup dururken ne diye o konuya girsin?
  • Bunda birşey yok tebrik etmiş.

ben daha çok Dani Alves'in söylediğine takıldım.
  • gayet normal bir açıklama, dünya üzerinde hangi futbolcu ligteki gol krallığını şampiyonlar ligi finaline tercih eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

gol krallığını sormuşlardır be kardeşim adama,durup dururken ne diye o konuya girsin?

olabilir, yine de çıkıp benimki onunkinden daha önemli demek ne oluyor? gerçi benim asıl söylemek istediğim bu değil, messi nin dediği doğru olmasına doğru ama eğer aynı konumda ronaldo olsaydı ve aynısını söyleseydi ronaldo ya da doğru diyor mu denecekti yoksa yine ayağı takılıp düştüğü onun bunun bir taraflarına baktığı gifleri mi konacaktı?
  • Züğürt tesellisi olmuş biraz
  • Messi ters bir şey söylememiş.Tebrik etmiş.Elbetteki kendi farkını koymak içinde Finali eklemiş.
  • Onu bunu bırakın da Messi'deki Rooney hayranlığı nedir arkadaş.

@Colossus_

Şampiyonlar ligi finali de baya iyi bir züğürt tesellisi yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

Onu bunu bırakın da Messi'deki Rooney hayranlığı nedir arkadaş.

@Colossus_

Bende rooney'e hayranım.yoksa yoksa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

Onu bunu bırakın da Messi'deki Rooney hayranlığı nedir arkadaş.

@Colossus_

David Villa yerine Rooney olsa Barcelona'da ..... ortalığın
    Ayrıca adama sorulmuş gol krallığı tebrik etmiş ve kendisinin tercihinin şampiyonlar ligi finali oynamak olduğunu eklemiş.Pek ters bir şey değik Ronaldo da söylese problem olmazdı diye sanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KEN!

şampiyonlar liginde 2. olacağıma göre gol krallığını tercih ederdim.

Alıntı yapalım da biz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.