Şimdi Ara

meslek testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
10
Favori
4.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşlar internette buldum yaklaşık 6 sayfa soru soruyor size ve hangi mesleğin size uygun oldugunu listeliyor puanlı bir şekilde
     meslek testi

tercih listemi baştan aşağı psikoloji doldurmuştum sonlara doğru bir tane uluslararası ilişkiler yazmıştım hiç bir üniversitede psikoloji bölümü tutmadı,uluslararası ilişkiler tuttu ve çok üzüldüm ama bu teste göre şu an okudugum bölüm benim için psikoloji bölümünden daha uygunmuş

her şerde bir hayır vardır sözüne şimdi daha çok inanmaya başladım

Mühendislik bana hiç uygun değilmiş teste göre gerçektende hiç sevmiyorum mühendislikleri:D

edit:testi en baştan yaptım atladığım sorular olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenerenereren -- 11 Eylül 2013; 17:46:24 >

• faydalı bir test denemenizi tavsiye ederim
  • 1. Grup 10 Ziraat Müh., Orman Müh., Çevre Müh., Su Ürünleri Müh., Maden Müh., Meteoroloji Müh., Jeoloji Müh., Coğrafya, Arkeoloji, Veterinerlik, vb.
    2. Grup 35 Mimarlık, Radyo-TV Teknisyenliği, Teknik Ressam, Teknik Öğretmenlikler, Makine ve Tekstil Müh., vb.
    3. Grup 85 Siyasal, İşletme ve Yöneticilikler, vb.
    4. Grup 40 Fotoğraf, Sinema, Tiyatro, Folklör, Müzik, Resim, Heykeltraşlık, Spor, Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Dekoratörlük, Arkeoloji, Sanat Tarihi, vb.
    5. Grup 30 Edebiyat, Gazetecilik, İletişim, Öğretmenlik, Reklamcılık, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İlahiyat, vb.
    6. Grup 35 Psikoloji, Sosyoloji, Felsefe, Antropoloji, Hukuk, Kamu Yönetimi, Gazetecilik, Yazarlık, vb.
    7. Grup 60 Mütercimlik, Yabancı Dil Öğretmenliği, Filoloji, Turizm-Otelcilik, Uluslararası İlişkiler, vb.
    8. Grup 15 Biyoloji, Kimya, Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği, Hemşirelik, vb.
    9. Grup 25 İktisat, Ekonomi, Maliye, Maliye Müfettişliği, Kamu ve Özel Sektör Yöneticiliği, Muhasebe, vb.
    10. Grup 50 Bilgisayar Müh., Elektrik-Elektronik Müh., İnşaat Müh., Uçak Müh., Endüstri Müh., Metalurji Müh., Matematik, Fizik, vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

1. Grup 10 Ziraat Müh., Orman Müh., Çevre Müh., Su Ürünleri Müh., Maden Müh., Meteoroloji Müh., Jeoloji Müh., Coğrafya, Arkeoloji, Veterinerlik, vb.
    2. Grup 35 Mimarlık, Radyo-TV Teknisyenliği, Teknik Ressam, Teknik Öğretmenlikler, Makine ve Tekstil Müh., vb.
    3. Grup 85 Siyasal, İşletme ve Yöneticilikler, vb.
    4. Grup 40 Fotoğraf, Sinema, Tiyatro, Folklör, Müzik, Resim, Heykeltraşlık, Spor, Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Dekoratörlük, Arkeoloji, Sanat Tarihi, vb.
    5. Grup 30 Edebiyat, Gazetecilik, İletişim, Öğretmenlik, Reklamcılık, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İlahiyat, vb.
    6. Grup 35 Psikoloji, Sosyoloji, Felsefe, Antropoloji, Hukuk, Kamu Yönetimi, Gazetecilik, Yazarlık, vb.
    7. Grup 60 Mütercimlik, Yabancı Dil Öğretmenliği, Filoloji, Turizm-Otelcilik, Uluslararası İlişkiler, vb.
    8. Grup 15 Biyoloji, Kimya, Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği, Hemşirelik, vb.
    9. Grup 25 İktisat, Ekonomi, Maliye, Maliye Müfettişliği, Kamu ve Özel Sektör Yöneticiliği, Muhasebe, vb.
    10. Grup 50 Bilgisayar Müh., Elektrik-Elektronik Müh., İnşaat Müh., Uçak Müh., Endüstri Müh., Metalurji Müh., Matematik, Fizik, vb.

güzel:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

/>

elbet birilerinin ilgisini çeker ve zaman ayırırlar bu teste
  • tıp okuyorum. siyaset,turizmcilik veya çevrecilik okusam da olurmuş.
     meslek testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 11 Eylül 2013; 0:37:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

tıp okuyorum. siyaset,turizmcilik veya çevrecilik okusam da olurmuş.
     meslek testi

çok güzel :D
  •  meslek testi

ben bilgisayar mühendisi olma istiyordum oda 55 çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Yengeç -- 11 Eylül 2013; 0:42:57 >
  • Evet benim de istediğim meslekler %75,%85 çıktı yararlı bilgi teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -sudan gelen eşşek-

meslek testi

bu teste göre sen siyasetçi olmalıymışın

•  meslek testi

Ek: Sosyal Hizmet okuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenerenereren

quote:

Orijinalden alıntı: -sudan gelen eşşek-

meslek testi

bu teste göre sen siyasetçi olmalıymışın

İsterim olmayı da şuanda öyle bir durum istemem. Ama ilerde nedense isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Evet benim de istediğim meslekler %75,%85 çıktı yararlı bilgi teşekkürler.

ss koyabilir misin merak ettim:)
  • Yine TM çıktı ama MF okuyorum böyle sisteme

Konu Uplansin işine yarayan olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

Yine TM çıktı ama MF okuyorum böyle sisteme

ss atabilir misin merak ettim
  • Gruplar Puan Meslekler
    1. Grup 20 Ziraat Müh., Orman Müh., Çevre Müh., Su Ürünleri Müh., Maden Müh., Meteoroloji Müh., Jeoloji Müh., Coğrafya, Arkeoloji, Veterinerlik, vb.
    2. Grup 75 Mimarlık, Radyo-TV Teknisyenliği, Teknik Ressam, Teknik Öğretmenlikler, Makine ve Tekstil Müh., vb.
    3. Grup 65 Siyasal, İşletme ve Yöneticilikler, vb.
    4. Grup 35 Fotoğraf, Sinema, Tiyatro, Folklör, Müzik, Resim, Heykeltraşlık, Spor, Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Dekoratörlük, Arkeoloji, Sanat Tarihi, vb.
    5. Grup 35 Edebiyat, Gazetecilik, İletişim, Öğretmenlik, Reklamcılık, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İlahiyat, vb.
    6. Grup 10 Psikoloji, Sosyoloji, Felsefe, Antropoloji, Hukuk, Kamu Yönetimi, Gazetecilik, Yazarlık, vb.
    7. Grup 65 Mütercimlik, Yabancı Dil Öğretmenliği, Filoloji, Turizm-Otelcilik, Uluslararası İlişkiler, vb.
    8. Grup 25 Biyoloji, Kimya, Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği, Hemşirelik, vb.
    9. Grup 70 İktisat, Ekonomi, Maliye, Maliye Müfettişliği, Kamu ve Özel Sektör Yöneticiliği, Muhasebe, vb.
    10. Grup 80 Bilgisayar Müh., Elektrik-Elektronik Müh., İnşaat Müh., Uçak Müh., Endüstri Müh., Metalurji Müh., Matematik, Fizik, vb.

valla inşaat yada elektrk-elektronik düşünüyodum. tmdende iktisat doğru çıktı

• ,
     meslek testi meslek testi meslek testi

• quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

Gruplar Puan Meslekler
    1. Grup 20 Ziraat Müh., Orman Müh., Çevre Müh., Su Ürünleri Müh., Maden Müh., Meteoroloji Müh., Jeoloji Müh., Coğrafya, Arkeoloji, Veterinerlik, vb.
    2. Grup 75 Mimarlık, Radyo-TV Teknisyenliği, Teknik Ressam, Teknik Öğretmenlikler, Makine ve Tekstil Müh., vb.
    3. Grup 65 Siyasal, İşletme ve Yöneticilikler, vb.
    4. Grup 35 Fotoğraf, Sinema, Tiyatro, Folklör, Müzik, Resim, Heykeltraşlık, Spor, Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Dekoratörlük, Arkeoloji, Sanat Tarihi, vb.
    5. Grup 35 Edebiyat, Gazetecilik, İletişim, Öğretmenlik, Reklamcılık, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İlahiyat, vb.
    6. Grup 10 Psikoloji, Sosyoloji, Felsefe, Antropoloji, Hukuk, Kamu Yönetimi, Gazetecilik, Yazarlık, vb.
    7. Grup 65 Mütercimlik, Yabancı Dil Öğretmenliği, Filoloji, Turizm-Otelcilik, Uluslararası İlişkiler, vb.
    8. Grup 25 Biyoloji, Kimya, Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği, Hemşirelik, vb.
    9. Grup 70 İktisat, Ekonomi, Maliye, Maliye Müfettişliği, Kamu ve Özel Sektör Yöneticiliği, Muhasebe, vb.
    10. Grup 80 Bilgisayar Müh., Elektrik-Elektronik Müh., İnşaat Müh., Uçak Müh., Endüstri Müh., Metalurji Müh., Matematik, Fizik, vb.

valla inşaat yada elektrk-elektronik düşünüyodum. tmdende iktisat doğru çıktı

bol şans umarım istediğin bölümü kazanırsın
    ve unutma her şerde bir hayır vardır:)

• quote:

Orijinalden alıntı: erenerenereren

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

Yine TM çıktı ama MF okuyorum böyle sisteme

ss atabilir misin merak ettim

Telefondan doğru düzgün SS atılabilseydi atardim tabi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.