Şimdi Ara

MESLEK LİSESİNE GİDİLİRMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlkolu demeyin sakın ciddi yorum istiyorumda .

Liseye geçicem bu yıl meslek lisesi düşünüyorum bilgisayar bölümü flan forumun %90nı meslek lisesii sevmiyor acaba niye sorunu nedir

oturudğuum yer izmir gitceğim lise ücyolda İto vakfı .

• sevseler gitme hayatının hatasını yaparsın
  • düz liseye git mesleğe gidipde ne öldürüceksin kendini..

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 30 Haziran 2012; 17:51:58 >
  • sakın öyle bir hata yapma
  • kız yüzü görmeden, konuşmayı bilmeyen varoşlarla birlikte sanayide çalışır gibi 5 sene giderim diyorsan git..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 30 Haziran 2012; 17:56:01 >
  • yukardaki bilgi fakirlerini takma eğer düz liseye gitceksen kesinlkle gitme mesleğe git. BAk sana bir örnek veriyim belki duymuşsundur eylülde lise kpss var. Düz liseden mezun olduktan sonra buna girsen 95 üzeri puan almadınmı bir yere atanamıyorsun. ama en basidinden sağlık mesleketekiler 65 puanla memur oluyor ve hemen hemen hepsi lise sonunda devlette işe başlıyorki çoğu meslek kolu içinde böyle. Düz liseden mezun olunca ne olcak sap gibi elinde bir diploma o diplomayıda niye kıvırp verdiklerini daha iyi anlıyosun bitirince. Ünv gitceksen gene mesleğimle ilgili bölümde düz liseye göre avantajın var. Yani kısacası sakın ha sakın düze gitme mesleğe git.
  • Endüstri meslek lisesine gitmek istiyordum bende. bilgisayar bölümü için. gittim ama kazanamadım. elektrik elektronikten mezun oldum. ikinci senemdi bu sene ygs-lys için. sanırım bu sene de olmayacak. neyse lafın kısası, gitme. düz liseye falan git, ortam gör.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anadolu lisesinden fen lisesine
    3 yıl önce açıldı
    Meslek
    4 yıl önce açıldı
    Turizm meslek lisesi staj
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: toledo35

İlkolu demeyin sakın ciddi yorum istiyorumda .

Liseye geçicem bu yıl meslek lisesi düşünüyorum bilgisayar bölümü flan forumun %90nı meslek lisesii sevmiyor acaba niye sorunu nedir

sakın anadolu lisesi dışında bir liseye gitme düz liseye gidiyorum acıbademde her türlü varoş var lisede üsküdarda meslek lisesine giden bir arkadaşım var aynı sorundan şikayetçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

kız yüzü görmeden, konuşmayı bilmeyen varoşlarla birlikte sanayide çalışır gibi 5 sene giderim diyorsan git..

Bu nasıl bir mesajdır böyle.Okula karı kız için mi gidiyosun sen?Varoş derken neyi kasttin ? Meslek lisesinde okuyan sanayidemi çalışmak zorunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ops

Endüstri meslek lisesine gitmek istiyordum bende. bilgisayar bölümü için. gittim ama kazanamadım. elektrik elektronikten mezun oldum. ikinci senemdi bu sene ygs-lys için. sanırım bu sene de olmayacak. neyse lafın kısası, gitme. düz liseye falan git, ortam gör.

arkadaşım sende bunu diyosan ne ortamından bahsediyosun dü lise sanki lailanın gündüz şekli gibi. ya önemli olan bir baltaya sap olmak paran varsa lisede değil işin gücün olduğunda ortamı görürsün. Lisede ki ortamdan ne olcak. Düz lise bitirince çoğu insan ünv. bile giremiyor. Saçmalamayın milletin hayatını karartmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busvas

quote:

kız yüzü görmeden, konuşmayı bilmeyen varoşlarla birlikte sanayide çalışır gibi 5 sene giderim diyorsan git..

Bu nasıl bir mesajdır böyle.Okula karı kız için mi gidiyosun sen?Varoş derken neyi kasttin ? Meslek lisesinde okuyan sanayidemi çalışmak zorunda ?

aynen öyle sanki düz lise elit kesim gidiyor lan bi sap olmayan sbs den bişey olamayan meslketende anlamayan süze gidiyor çoğu. Ne kadar pislik varsa orda yok sanki.
  • quote:

Ben EML de okuyorum. Sana özet geçeyim bizim okulda; hocala bizi fen lisesi öğrencisi sanıyor, idare özellikle müdür yardımcıları kendini cellat sanıyor, bazı öğrenciler kendini ağa sanıyor, kız öğrenciler kendilerini erkek sanıyor. Ve küçük bi hatırlatma Düz lise daha rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busvas

quote:

ben endüstri meslek lisesi mezunuyum... bu lisedeki bölümler sanayi için eleman yetiştiren bölümlerdir.. okula tabiki kız için gidilmez ama yinede kız arkadaşının olması güzel birşeydir... ancak eml de böyle bir ihtimal yok... son sınıftayken 3 gün atolye var sabah 8 akşam 5 sanayi çırağı gibi çalışıyorsun... mezun oldum doğru düzgün alanımda iş bulamadım

• aman yapma kardesim ben yaptim sen yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erty1987

quote:

Endüstri meslek lisesine gitmek istiyordum bende. bilgisayar bölümü için. gittim ama kazanamadım. elektrik elektronikten mezun oldum. ikinci senemdi bu sene ygs-lys için. sanırım bu sene de olmayacak. neyse lafın kısası, gitme. düz liseye falan git, ortam gör.

arkadaşım sende bunu diyosan ne ortamından bahsediyosun dü lise sanki lailanın gündüz şekli gibi. ya önemli olan bir baltaya sap olmak paran varsa lisede değil işin gücün olduğunda ortamı görürsün. Lisede ki ortamdan ne olcak. Düz lise bitirince çoğu insan ünv. bile giremiyor. Saçmalamayın milletin hayatını karartmayın.

Dostum. benim okuduğum okuldaki adamlar bana hiç bir şey kazandırmadı. 4 senem boşu boşuna gitti. ne meslek öğrendim ne bir şey. staj falanda oldu, işi öğretmediler. baltaya sap olmak diyorsun. meslek lisesindeki okuyan adamdan nasıl bir baltaya sap olmasını bekliyorsun? 600 700 liraya çalışarak bir baltaya sap mı olunur? Kim saçmalıyor acaba? ara eleman oluyoruz. düz lise bitirince çoğu insan üniye giremiyor mu? yapma allasen. meslek lisesinde üniye yerleşen kaç kişi acaba, 2 yıllık sınavsız geçişler hariç? boşu boşuna çürütmeyin kendinizi gençler. gidin düz liseye ya da anadoluya, derslerinizi sağlam tutun. meslek lisesine gidersiniz hiç bir dersi öğrenemezsiniz. kendi alanınızda da başarılı olamazsınız.

• İzmirin en iyi Anadolu liselerinden birinden mezunum ilk 5-6'da garanti her sene.Şimdiki aklım olsa liseye giriş sınavında kaydırma yapıp meslek lisesine giderdim
  • quote:

gidiceksen bile eml git atl gitme sakın hata yaparsın hiç bir farkı yok ben atlyim bir aptallık yaptık ama gideceksen emlden git ben sana o kadar söyliyeyim ama soracak olursanda hiç gitme derim gerçekten çok kötü bir yer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erty1987

quote:

Dostum. benim okuduğum okuldaki adamlar bana hiç bir şey kazandırmadı. 4 senem boşu boşuna gitti. ne meslek öğrendim ne bir şey. staj falanda oldu, işi öğretmediler. baltaya sap olmak diyorsun. meslek lisesindeki okuyan adamdan nasıl bir baltaya sap olmasını bekliyorsun? 600 700 liraya çalışarak bir baltaya sap mı olunur? Kim saçmalıyor acaba? ara eleman oluyoruz. düz lise bitirince çoğu insan üniye giremiyor mu? yapma allasen. meslek lisesinde üniye yerleşen kaç kişi acaba, 2 yıllık sınavsız geçişler hariç? boşu boşuna çürütmeyin kendinizi gençler. gidin düz liseye ya da anadoluya, derslerinizi sağlam tutun. meslek lisesine gidersiniz hiç bir dersi öğrenemezsiniz. kendi alanınızda da başarılı olamazsınız.

Hocalar bana bir şey öğretecek diye beklersen,tabi ki de bir şey öğrenemezsin.Devletin müfredatı belli doğru düzgün konu bile yok hep eski şeyler,kendin araştırıp, mesleğin neyse onun hakkında uzmanlaşmaya çalışıcaksın.

• yukarıdaki yorumları okumadım pek ama insanın kararları çok değişebiliyor heleki bu yaslarda . Bence ilk sene meslek lisesine git , ortama hocalarına bak ve şunu kendine sor " bu okula gelme nedenim olan bölümü hala istiyor muyum ? " eğer istiyorsan devam et , stajın çok faydasını görürsün mesleğini az çok öğrenirsin geleceğe dair birşeyler canlanır kafanda . Ama eğer o bölümle ilgili üniversite okumak istiyorsan meslek lisesine gitme . kazanmak çok zor yoksa . ben pismanım .

o soruyu sorduğunda " bu bölümü okumak istiyorum ama bu okulda değil " dersen hiç gözün arkada kalmasın , 10. sınıfta düz liseye gidersin . hem meslek lisesinde sınıf geçmek daha kolay derler 9. sınıfta güzel bir ortalamayla düz lisesine geçebilirsin . branş derslerine daha çok yoğunlaşıp , üniversite sınavını daha kolay atlatırsın .

öyle bir arkadaşım var hatta meslek lisesine geldi 9. sınıfı okudu 10. sınıfta düz liseye geçti mesela . neyse ben bunları yazdım ama bilmiyorum ki 4 sene sonra ygs - lys kalır mı ? :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

İzmirin en iyi Anadolu liselerinden birinden mezunum ilk 5-6'da garanti her sene.Şimdiki aklım olsa liseye giriş sınavında kaydırma yapıp meslek lisesine giderdim

nerden 5-6 aga en iyi 10.sıradadır o okul
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.