Bildirim
Turizm meslek lisesi staj
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
katılmıyorum sana, turizm meslek lisesi nede olsa geleceği parlak bir meslek ve kariyer konusunda iyi bir yere gelebeilirim diye umuyorum dieğ meslek liseleriyle karıştırma -
sen kendini kandırmaya devam et.quote:
Orijinalden alıntı: PEKERABİ
katılmıyorum sana, turizm meslek lisesi nede olsa geleceği parlak bir meslek ve kariyer konusunda iyi bir yere gelebeilirim diye umuyorum dieğ meslek liseleriyle karıştırma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tüm gün burda boş boş dolaşma her konuya atlatma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi sehirdesin kardeşim?
Büyük ihtimal komi olarak yaparsın, ve tabiri caizse ağzına sicacaklar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbuldayım staj hariç iş hayatımda gene komilik mi yapcam kat hizmetleri alanını seçiçem -
Kardeşim ilgin yoksa kat hizmetlerini falan boşver. Ya yiyecek içecek ya da ön büro alanlarında ilerle derim. Hatta liseden sonra üniversitede turizm eğitimi alıp muhasebe ve insan kaynakları da öğrenmeni tavsiye ederim. Sonrasında istediğin bir departmanda yoğunlaşırsın.
Yaz tatillerini asla boş geçme. Komilik garsonluk mutlaka bir işte çalış. Bu sektörde en önemli şey tecrübe ve iş çevresi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
saten stajlarımız nisanda başlayıp eylülde bitiyor yaz tatilim bu seneki gibi boş geçmicek ön büroda ise yapamam ya o kadar güvenmiyorum artık bölümü seçtim yiyecek bölümüne gidemem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X