Şimdi Ara

Meslek lisesinde çok serseri varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • antalya endüstiri ve meslek lisesini hedefliyorum acaba ortam nasıldır serseri ve haraç kesenler var mıdır ?

• Vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarışın uzun boylu kız doludur Türk değil rus dersin bence git.
    Serseri ne arar meslek lisesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: MyCawres

antalya endüstiri ve meslek lisesini hedefliyorum acaba ortam nasıldır serseri ve haraç kesenler var mıdır ?

Meslek lisesi çıkışlıyım benim gibi tek tük bilmeden şans eseri gitmiş istisna çocuk vardı diğerlerinin hepsi başka başka kötü semtlerden gelen çocuklardır annesi babası anlayışsız meslek sahibi olsun diye yollarlar yani it kopuk çok.

Hiç bir + yönü yok meslek lisesinin sabah 8 de gidersin akşam 4 te çıkarsın, ortam desen yok zaten anlaşabildiğin kimse yok, kız arkadaş hayali falanda kurma heleki sevgili hayali hiç kurma, mezun olurkende 1500 erkekle beraber mezun olucaksın iğrenç bi 4 yıl seni bekler benden demesi.

• Anadolu meslek düşünebilirsin. Yoksa önermiyorum.
  • Konaalti meslek lisesinden mezunum on numara okul denize yakin ortam guzel olur hocalar vs iyidir git deerim

• Bulunan semte gore degisebilir durum iyi okullarda vardir universite hedeflerinze ulasamssiniz eitim sifir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seneye bende antalyaya geliyorum. Meslek lisesindeyim 3ten devam edicem hayırlısı olur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

quote:

antalya endüstiri ve meslek lisesini hedefliyorum acaba ortam nasıldır serseri ve haraç kesenler var mıdır ?

Meslek lisesi çıkışlıyım benim gibi tek tük bilmeden şans eseri gitmiş istisna çocuk vardı diğerlerinin hepsi başka başka kötü semtlerden gelen çocuklardır annesi babası anlayışsız meslek sahibi olsun diye yollarlar yani it kopuk çok.

Hiç bir + yönü yok meslek lisesinin sabah 8 de gidersin akşam 4 te çıkarsın, ortam desen yok zaten anlaşabildiğin kimse yok, kız arkadaş hayali falanda kurma heleki sevgili hayali hiç kurma, mezun olurkende 1500 erkekle beraber mezun olucaksın iğrenç bi 4 yıl seni bekler benden demesi.

Her yer aynı olmayabilir ama çok iyi anlatmışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

quote:

cok iyi anlatmışsınız hocam.

• youtube da şunu arat "Meslek lisesinde yaşam"

• Dostum anadolu lisesine git düz olan 9.sınıfı meslektr okudum.illaki kavga etmen gerek kendini göstermen gerek yoksa ezilirsin bide 2 yıllıkların sınıfa düştünmü allaa gelip sataşacaklar size her ders çekilmez ama arkadaş bulursan güzel oluyor.

• Ticaret meslek lisesi oku çevrende varsa. Ben İzmir/Karşıyaka'dayım, okulum 1100 öğrencilik ve 700 kusürü kız.
  • Meslek lisesi candır. :D benimde son senem bana sorarsan açıkcası meslek lisesiyle düz lise arasında fazla fark yok her okulda var serseri ama meslek lisesinde kız yok orası öyle derdin kız falan değil güzel bi meslek edinmekse düz lise yerine mesleğe git herşey sana bağlı meslek lisesinde beladan uzak durmassan peşini bırakmaz. ama it kopukdan uzak durup çatmassan bi sıkıntı çıkmaz :D şuan elektrik elektronik okuyorum hiçde pişman değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkes

Ticaret meslek lisesi oku çevrende varsa. Ben İzmir/Karşıyaka'dayım, okulum 1100 öğrencilik ve 700 kusürü kız.

Aynen ticaret meslektede it kopuk olmasına rağmen ortamı güzeldir kız çoktur illaki kafa dengi kız/erkek arkadaş ve sevgili bulursun.Valla en güzeli bizden önceki bide bizim nesildeki anadolu liseleriydi kız arkadaşım anadolu lisesindeydi oraya gittiğimde inan bana kimse küfür bile etmezdi
  • antalya anadolu teknik lisesinden mezunum haraç kesen falan yok ama her tipten insan var.
  • derindarbe200 D kullanıcısına yanıt
    Ticaret meslekte kekolar oluyor doğru fakat diğer liselere göre arkadaş ortamı daha iyidir. 3 senedir ticaret meslekteyim 3 sene de sınıfta kafa dengi arkadaşlar edindim açıkcası bayaa rahatım okulumda.
  • hayatinda gecirecegin en kotu 4 yil olur

• Anadolu Teknik Lisesinde okudum Şişli de, 6000 okul nüfuzu vardı 1000 tanesi kızdır belki ama sadece nüfuzda :D

Herneyse konu o değil bulaşmassan sorun çıkmaz, Endüstriden çıkan arkadaşlarım da vardı kimisi 80 kimisi 120 kişilik sınıflardan çıktı ama serseri tipli değillerdi sigarası filan yoktu elemanların, biraz sana bağlı :)

Arkadaş ortamı hiçte o kadar kötü değil, ama meslek liselerinin değeri çok düştü tavsiye etmem. Mezun olalı 3 sene olacak hala çok sıkı dostluklarım var, şans işi birazda :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.