Şimdi Ara

Meslek Konusunda Kafam Karışık..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 8.sınıfdayım ve seneye lise inşAllah.Ama ben ne olacağıma karar vermedim herşey bu sene belli olacak.
    Öncelikle matematikden nefret ediyorum ve seçeceğim meslekte çok matematik olmasın.(full olmasın değil,biraz olsa olur)
    Bir de 2000,3000 maaş olsun.(geleceğim için)

ben aslında bilgisayar mühendisliği istiyorum ama inanılmaz derecede matematik ve ingilizce var.(ingilizce fazla sorun değil.)
    o olmassa bende grafiker olurum dedim.Onunda maaşı çok az.Bazıları 1-1,5 milyar alırken Bazı özel işyerleri 6-7 milyar veriyor ama benim özel işyerlerinde çalışmam kesin değil.

O yüzden ;

fazla matematik olmayan,2-3 milyarlık iş varsa lütfen beni bilgilendirin.
    (matematiksiz o kadar maaş yoktur diyenler olabilir :D )

Herkese Teşekkürler...

Doğukan KESKİN

• Hem çöreğim tam olsun hemde karnım tam doysun istiyosun.
  • Biraz öyleye kaçıyor,evet..

ama gerçekten stresden patlıyorum.artık bi meslek seçmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan2834 -- 9 Ekim 2013; 20:03:38 >
  • Saglik meslek liselerine bir goz at. Veya icinde matematik icermeyen bir ogretmenlik de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi ben onlarda olamam galiba ben mesleksiz kalıcam :(
  • İlkokul matematiğini yapamayan,lisede hiçbir şey yapamaz.

• Kaldırım Mühendisliğine bir göz at derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Görkem Y. kullanıcısına yanıt
    o kadarda kötü değilim ya.naptın reis ? Biraz üslü sayılar ve kordinat sisteminde sorunum var.
    lisede daha zor olucak bu matematik biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan2834 -- 9 Ekim 2013; 20:35:29 >
  • Reis dalga amaçlımı dedin :D
  • sana tavsiyem üniversite meslek seçimini düşünmeden iyi bir liseye gidip iyi bir eğitim ve doğru arkadaşlık kurman.. Lise 3'den sonra düşünürsün sen bunları. bu işin yarın ne olacağa bile belli değil.. puanın iyiyse meslek liselerine gitme derim çünkü LYS den çıkacak bazı dersler kimya,fizik,biyoloji ,geometri vb eksik kalır (lise1de görürsün bunları ) meslek liselerinde lise 2-3-4de bu dersler olmaz. kendi alanın dersleri olur.. nokta
  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    düz lise kalktı diye biliyorum galiba onun yerine anadolu lisesi oluyo heryer.

anadolu lisesine mi git demek istedin abi fazla anlamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan2834

düz lise kalktı diye biliyorum galiba onun yerine anadolu lisesi oluyo heryer.

anadolu lisesine mi git demek istedin abi fazla anlamadım :D

hangisi iyiysi oraya git... puanın yetiyosa anadolu lisesini oku ... meslek liselerinde sürünme bence ..
  • Bu devirde 2000-3000 TL ile bişey yapamassın. Hedeflerini yükseltmelisin.
  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler abi.Anadolu okursam lise 3 den sonra ne olacağım kararına varabilirim dimi ?

bi de anadoluda matematik daha zor değilmi ?
  • Al güvenderin tüm dersler konu anlatımını şakır şakır öğrenirsin kordinat sistemi ve üslü sayıları. Yada olmadı özel hoca tut sana varyasyon göstersin heveslen.
  • abi görüyosun 2000-3000 tl lik iş bile bulamıyorum ki daha yükseği olsun.. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan2834

Çok teşekkürler abi.Anadolu okursam lise 3 den sonra ne olacağım kararına varabilirim dimi ?

bi de anadoluda matematik daha zor değilmi ?

matematik her lisede aynı...İyi yeri kazanmak istiyorsan ..anadolu lisesini tercih et.
  • Daha yeni 8 olduğum için almadım test kitabı.Güvender yayınları iyimidir ?

Özel hoca işini geçelim abi :))
  • Senin zamanından bizde geçtik ama sana vereceğim tavsiye şudur;

Eğer sbsde düşük puan yaparsan anadolu lisesini kazanamazsan, puanın en fazla 50 puan azsa düz liseye git ama adam gibi çalış.yok anadolu lisesinin yakınından geçemiyorum diyosan sağlık meslek liselerine git hemşirelik var gayette iyi.Yada normal bir meslek lisesine git.Babam meslek lisesinde öğretmen.Meslek lisesinden çıkan çocukların iş bulamayanı yok.Tabi bazı insanlar zihinle çalışır bazıları bedenen çalışır.Karar burada senin.Ama en önemli tavsiyem mutlaka ve mutlaka meslek lisesini düşün.
  • emre1270393 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler abi.
    Bu matematiğe baya yüklenicem ben.
    Arkadaşlarımdan neyim eksik :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.