Şimdi Ara

Ürün Seri Numarası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende vatan bilgisayardan alınma 2. el olarak forum üzerinden aldığım ekran kartımda coil whine sorunu olduğunu farkettim ve kartı götürmek istiyorum.22 Eylülde yani okul açıldıktan sonra tabi.Lakin şimdiden bilgi toplamak adına araştırma yapayım dedim.Forumda bi kaç arkadaşın penta üzerinde garantisi varmış.benim kutunun içinden datagate garantisi çıktı oda index bilgisayara aitmiş sanırsam.Neyse datagate'i aradım beni başka yere yönlendirdi.bende netten index bilgisayar müşteri hizmetlerini aradım bana seri numarası lazım dedi SN ile başlayan bi kod oluyormuş.Öyle bi kod bulamadım malesef bu seri numarası nerde yazıyor bi bilginiz var mı ? mesela faturada 11200-14-20G bide 940777059289 yazıyor.kutunun üzerinde PN ve SKU# yazan kodlar var iyice beynim döndü.Bu datagate saftriklerinin garanti kontrol siteleride çalışmıyor ki deneye deneye bulalım.Yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridian

Arkadaşlar merhaba bende vatan bilgisayardan alınma 2. el olarak forum üzerinden aldığım ekran kartımda coil whine sorunu olduğunu farkettim ve kartı götürmek istiyorum.22 Eylülde yani okul açıldıktan sonra tabi.Lakin şimdiden bilgi toplamak adına araştırma yapayım dedim.Forumda bi kaç arkadaşın penta üzerinde garantisi varmış.benim kutunun içinden datagate garantisi çıktı oda index bilgisayara aitmiş sanırsam.Neyse datagate'i aradım beni başka yere yönlendirdi.bende netten index bilgisayar müşteri hizmetlerini aradım bana seri numarası lazım dedi SN ile başlayan bi kod oluyormuş.Öyle bi kod bulamadım malesef bu seri numarası nerde yazıyor bi bilginiz var mı ? mesela faturada 11200-14-20G bide 940777059289 yazıyor.kutunun üzerinde PN ve SKU# yazan kodlar var iyice beynim döndü.Bu datagate saftriklerinin garanti kontrol siteleride çalışmıyor ki deneye deneye bulalım.Yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

kutunun üstünde yazar S/N diye

önemlidir

senin kimlik numaran gibi birşey parça için.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaşlar merhaba bende vatan bilgisayardan alınma 2. el olarak forum üzerinden aldığım ekran kartımda coil whine sorunu olduğunu farkettim ve kartı götürmek istiyorum.22 Eylülde yani okul açıldıktan sonra tabi.Lakin şimdiden bilgi toplamak adına araştırma yapayım dedim.Forumda bi kaç arkadaşın penta üzerinde garantisi varmış.benim kutunun içinden datagate garantisi çıktı oda index bilgisayara aitmiş sanırsam.Neyse datagate'i aradım beni başka yere yönlendirdi.bende netten index bilgisayar müşteri hizmetlerini aradım bana seri numarası lazım dedi SN ile başlayan bi kod oluyormuş.Öyle bi kod bulamadım malesef bu seri numarası nerde yazıyor bi bilginiz var mı ? mesela faturada 11200-14-20G bide 940777059289 yazıyor.kutunun üzerinde PN ve SKU# yazan kodlar var iyice beynim döndü.Bu datagate saftriklerinin garanti kontrol siteleride çalışmıyor ki deneye deneye bulalım.Yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

kutunun üstünde yazar S/N diye

önemlidir

senin kimlik numaran gibi birşey parça için.

başkan yok öyle bişey deli olucam ya :(

kutunun üzerinde bi bu bide barkod numarası etiketi var başka bişey yok S/N falan gibisinden,

http://i.hizliresim.com/y2Z40y.jpg

• quote:

başkan yok öyle bişey deli olucam ya :(

kutunun üzerinde bi bu bide barkod numarası etiketi var başka bişey yok S/N falan gibisinden,

http://i.hizliresim.com/y2Z40y.jpg

valla şimdi kalktım baktım senin için benimkinde var.

12 haneli sayı ve rakamlardan oluşuyor - felan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Allah allah böyle iş mi olur arkadaş bu nedir yav nasıl halledicez bunu :S belli bi sayısı yokmuş sanırsam usta onun.Elemanla konuşurken bana kaç haneli sn bulamadım dedim.onun belli bi sayısı yok sn diye yazması lazım dedi -_-

@aydinsukru

Sinir bi durum arkadaş arayıncada öyle güzel diyordu kart varsa yenisi yoksa para iadesi bana sn numarası ver diyor.üstünde s/n basılmamış bu barkodu da şirket olarak kendileri basmaları gerek sanırsam anlamadım gitti bu pn sku dan biri heralde ya ama arada tireler ne olcak onuda anlamadım deniyemiyoruzda.

edit: acep pn yani part number seri numarası olarak mı geçiyor ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 28 Ağustos 2014; 16:05:46 >
  • Tamamdır arkadaşlar resimde en altta küçük olarak yazan A ile başlayan numaraymış.ARadım biraz önce tekrar yazmıyor ama diyince harf ile başlayıp sayı ile devam etmesi gerek genelde A ile başlar deyince en alttaki küçük fontla yazan numarayı verdim.Varmış garantisi zaten biliyodum olduğunu coil whine ile de genel bi problem yok dedi.Bakalım kaç günde halledilecek.ilginiz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 28 Ağustos 2014; 16:11:09 >
    AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB &amp; G633 &amp; G710 &amp; F710 Wireless Controller

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.