|
|

|
|
Audio AS-202, iki zili olan kapıcısız bir diafon santralidir. Konutlarda, işyerlerinde ve diğer binalarda yaygın olarak kullanılır.
Kurulum için Gerekli Malzemeler
Bağlantı Şeması
Bağlantı şeması, audio AS-202 santralin doğru şekilde kurulması için takip edilmelidir. Şema, santralin arka panelinde yer alır.
Diafon Bağlantısı
Diafon ahizeleri, santralin ön paneline bağlanır. Ahizelerin bağlantı terminalleri, "DAHİL" ve "DIŞARI" olarak etiketlenmiştir. Dış ünitenin terminalleri "DIŞARI"ya, iç ünitenin terminalleri ise "DAHİL"e bağlanır.
Santral Arızaları
Audio AS-202 santral, düzgün kurulmadığında veya hasar gördüğünde arızalanabilir. Yaygın arızalar arasında şunlar yer alır:
Gelişigüzel zil çalması
Anahtar kelimeler: audio as 202 santral arızaları
Uyarılar
Audio AS-202 tesisatını doğru bir şekilde kurarak güvenilir ve sorunsuz bir interkom sistemine sahip olabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyigun -- 21 Temmuz 2022; 11:51:13 > |
| _____________________________ |
|
|
GA-990XA-UD3 F12 REV 1.1 BOARD - AMD FX-8320 3500MHZ(SİMDİLİK) CPU -COOLER MASTER 212 SOGUTUCU -2133MHZ (SİMDİLİK)4X2GB =16GB GEIL EVO CORSA DDR3 RAM - CORSAIR - 128GB Force GS (560MB Okuma / 535MB Yazma) - 500x2 GB 1TB SEAGATE BARACUDA RAİD - POWEWRCOLOR ATİ 4870 1GB RAM DDR5 4800MHZ -ACER S235HLABII 23 inç 2ms Led Monitör - Aerocool VS-9 550W 8 Fan Yuvalı GAMER CASE |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dile kolay 7 yıl olmuş siz yazalı ama bizim zil pano sunun aydınlatma sı çalışmıyor neden kaynaklanır acaba bilgisi olan yardımcı olur mu lütfen. Diğer herşey kusursuz çalışıyor @iyigun ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntım -- 28 Ekim 2022; 21:8:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dubleks ayrı girişi olan daireye üst katta mevcut zile, Diyafondan normal bir zile hat almak istiyorum, hangi kablolardan almalıyım, Şimdiden teşekkürler. |
|
Dİyafonda zil çaldığında bağlı olan diğer normal zil de çalsın mı isteniyor ? diafone hoparlörüne optokuplör bağlanılarak bir transistör ve peşine röle tetiklenerek istenilen diğer cihazlar çalıştırılabilir. Ancak diafonla konuşma anında dahi yani zil çalmıyorken dahi vbu diğer zil çalmaya başlayacaktır. |
|
Merhabalar apartmanda audio santrali bulamadım panoda yok nerede olabilir ? |
|
Arkadaşlar elektrik panosunun içine gizlemişler buldum. |
|
DT-8 kablo çektirereksiniz, Üst katta alabileceğiniz, apartman merdivenlerinde bir yerden bağlantı yapamıyorsanız, alt kat kendi diafonunuzdan yukarı DT-8 kablo çekeceksiniz. Duvara taktığınız üst kat ek ünitenin içerisinden, (arkasında) daire no ayarı yapacaksınız, alt kat ile aynı numara yaparsanız ikisi de çalar, hangisi önce açarsa o konuşur. Farklı ve binada mevcut olmayan daire no verirseniz, aşağıda, bus santralden tanımlama daire no aralığı içerisinde numara olmalıdır, yoksa çalışmaz. Üst kat apartman merdivenine kapı varsa, ayrıca daire onu kapı zili ve zil hattı gerekli olur.. Kolaylıklar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
merhaba bu tesisat ve küçük diafondan var dairemde bina zili çalmıyor ama kapı zili çalıyor ne yapmalıyım? dt 8 in boş uçlarını kapı zilinden gelen grinin üzerine bağlamayıp denedim işe yaramadı |
|