Şimdi Ara

Beyler bir akıl verin evlilik konusu her şeyi bize yıkıyorlar (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
11.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz gurcuyuz. Bizim adette kiz erkek tarafi yok. İlk ciktigimizdan (sinema bileti bile) bugune kadar her fatutayi bolustuk.

Pazarlik yapiyor ve evlenmekten bahsediyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Biz gurcuyuz. Bizim adette kiz erkek tarafi yok. İlk ciktigimizdan (sinema bileti bile) bugune kadar her fatutayi bolustuk.

Çok güzel bir şey bu.Valla takdire şayan.

Orijinalden alıntı: Skylined

Summers day evlilik olayını paraya döküyorlar. Gerçekten sevmek bu değil, gerçekten seven kız-kadın altına paraya bakmaz ama öylesini bulmak bu ülkede imkansıza yakın. Also serzenişte haklı biz ne desekte nasip kısmet artık sonrası.

Hocam,also arkadaşımız haklı sonuna kadar hem de.Böyle saçma adetlerimiz var çok kızıyorum,bazen de inadıma yabancı bir kızla evlenip şu çevredeki kezbanlar kız görsün diyorum.Ama evlilik bana göre değil işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: socialworker

7 yıldır evliyim. Tek diyeceğim kaç kendini kurtar+ o parayla da 1 hafta yurtdışı tatili yap kendini ödüllendir.

Normalde bütün mesajları okumadan cevap yazmam yazacaksam.

Ama arkadaşın mesajını görünce dayanamadım kocaman bi +1 benden

Bu arada 6 yıllık evliyim ve bir oğlum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Biz gurcuyuz. Bizim adette kiz erkek tarafi yok. İlk ciktigimizdan (sinema bileti bile) bugune kadar her fatutayi bolustuk.

Süper ama bizde kadınlar çok değerli +para ile ölçülüyor istekleri bir nevi prenses gibi bir şey gerçi prenses olayı babalarının .ok yemesi ya neyse

Orijinalden alıntı: also

Arkadaşlar öncedende açmıştım benzer konular 1 yılı aşkındır ilişkim var aileler tanıştı kız tarafı konyalı ve onların adete göre her şeyi erkek tarafı yaparmış bizim adete göre nişan kına yatak odası kız tarafı yapar ama kız tarafı buna yanaşmıyor benim bütçem elverişli değil kıza söyledim babam hayatta yapmaz dedi benim ailemde çok sert tepki gösterdi öyle şey mi olur diye kıza o zaman para birikene kadar bekliyecez dedim ben bekleyemem dedi madem bekliyecektik neden ortaya çıktık dedi dedim herke yıllarca nişanlı kalıyor olmaz dedi benle pazarlık yapma dedi. Birde hiç bir şey yapmıyorlarmış gibi nişan ve kına için ayrı salon istiyorlar evin masrafı dayanması döşenmesi 30 35 000 tl tutuyor şimdide bekleyemem diyor ne yapmam lazım dostlar

kardeş bir kadın seni vezir de eder rezilde rezil olmak istemiyorsan dön öyle kız olmaz olsun seninle gerçekten evlenmek istese ailesini ikna eder ödeme yaptırır amaçları herşeyi sana yıkmak burda suç kız arkadaşında seni anlamıyo yanında olmuyo bugün para bulur evlenirsin yarın bir sorun olduğunda seni terkedip gider bence evlenme kardeşim burdakileri dinle yada söyle benim param yok işine geliyosa böyle çünkü bugün burda böyle davranan yarın sana birşey olduğunda çeker gider emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: also

Arkadaşlar öncedende açmıştım benzer konular 1 yılı aşkındır ilişkim var aileler tanıştı kız tarafı konyalı ve onların adete göre her şeyi erkek tarafı yaparmış bizim adete göre nişan kına yatak odası kız tarafı yapar ama kız tarafı buna yanaşmıyor benim bütçem elverişli değil kıza söyledim babam hayatta yapmaz dedi benim ailemde çok sert tepki gösterdi öyle şey mi olur diye kıza o zaman para birikene kadar bekliyecez dedim ben bekleyemem dedi madem bekliyecektik neden ortaya çıktık dedi dedim herke yıllarca nişanlı kalıyor olmaz dedi benle pazarlık yapma dedi. Birde hiç bir şey yapmıyorlarmış gibi nişan ve kına için ayrı salon istiyorlar evin masrafı dayanması döşenmesi 30 35 000 tl tutuyor şimdide bekleyemem diyor ne yapmam lazım dostlar

Öncelikle şu durum geçerlidir bende 27 yaşımdayım bu şekilde kız bana cümle kursa ben orayı terk ederim, ne saçmadır herşey erkeklerden ? kızı afedersin sana peşkeşmi çekiyolar el insan ayıptır , kız madem seni seviyor babasına demesi lazımki birlikte öderiz biz demesi gerek demiyorsa kaç git buralardan....

emin ol karşına 10 kız çıkar ama hepsi senin kısmetin değildiryol ver daha iyi bir kız çıkar karşına elbet

https://forum.donanimhaber.com/turk-net-baglayamadigi-internete-fatura-gonderiyor-resimli--130963218

• KONU SAHİBİ EVLENDİ Mİ ?
  • sakın ha sakın evlenme bu şartlarda.

Yazık günah iş kurarsın o paraya.Vallahi yazık günah.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Şu ab nafakamı ödüyor acaba😀

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • rdshow R kullanıcısına yanıt
    Valla cahili okumusu farketmiyor benim esim iki üniversite mezunu (İst en iyileri) yinede kadınlık fıtratında gelen detay düşünme takıntılar kurmacalar ile dunyani zehir edebiliyor.

5 yıl önce sirkette bana kadınlar çok garip varlıklar sencede öyle demişti birisi.

O zamanlar nişanlıydim gözüm birşey gormuyordu. Eşimle maddi manevi her şeyimiz ortakti

Suanki aklım olsa yemin ederim evlenmezdim . Kadınlar nankör varlıklar dünyanın en zengini de olsan kırmızı halılar sersen ufak bir hata on yıl sonra onune sürülür.

Koronadan zaten herkes kafayı yedi evlerde . Her evden gürültülü sesler yükseliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaslar evlenmek icin su ozellikteki kizlardan uzak durun, sonrasi mutluluk kendiliginden gelir:

- Turkiye'ye tatile gelen yabanci kizlar.

- Turkiye'de dogup buyuyen yerel kizlar

- Annesi Turk olan kizlar (En tehlikeli grup budur, bir erkege iskence icin ozel yetistirilmislerdir)

- Amaci ne olursa olsun Turkiye cografyasina 100km kadar yaklasmis olan kizlar.

- Turk kulturunu taniyan bilen yabanci kizlar, mesela Isvicre'de, Almanya'da Turkleri gormus izlemis kizlar.

Rus kizlarinin bile mumkunse Turkiye'ye hic tatile bile gelmemis olanlarini secin. Cunku evlilik ciddi istir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 8 Ekim 2025; 18:28:52 >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.