Şimdi Ara

Piskolojim hiç iyi değil.tükendim..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar psikolojim hiç iyi değil 36 yaşındayım son 1 senedir işsizim. aslında kendim elektronik işi ile uğraşıyorum ama ordada işler iyi gitmiyor. en azından bir asgari ücret kazansam çarkı döndürürüm ama yok şans mı kader mi anlamadım. çalmadık kapı gitmedik yer kalmadı. türlü türlü sıkıntılar dertler var hem kamuda hem özelde çok yere başvurduk ama olumlu bir netice elde edemedik. hani çözüm olsa intihar edecem ama çok bunaldım çok daraldım...

Utopivizion Cinemayoutube
    Zeki Demirkubuz yorumluyor. 🎵 Kullanılan Müzik: “Elegy” – Wayne Jones Kaynak: YouTube Audio Library Lisans: YouTube Audio Library License #zekidemirkubuz #sinema #yönetmen #nuribilgeceylan #kameraarkası
    https://www.youtube.com/watch?v=21Z9tdV5e00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7805 -- 13 Nisan 2026; 11:34:28 >

benim sıkıntı daha çok maddi yani parasızlık benim en büyük motivasyonum para param varsa huzurum keyfim yerinde kafam rahat uyurum. ama param yoksa 5 yıldızlı otele kral dairesine gitsem uyuyamam...

aslında kuranın türkçesini alıp okumak istiyorum...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.