Şimdi Ara

Brut parfüm kullananlar..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
30.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar etraafınızdaki yorumlar nasıl bende kullanıyorum boynuma gömleğime falan sıkıyorum ama bir süre sonra kokusu gidiyor gibi sizdede oluyormu ?
    çevrenizdekilerin görüşleri nasıl? olumlu olumsuz bi öz... varmıdır brutun

• Yapay Zekanın Yanıtı

Brüt Parfüm Kullananlar İçin Kapsamlı Bilgiler

Brüt parfüm, erkekler arasında oldukça popüler bir seçimdir. Yoğun ve kalıcı kokuları ile bilinen Brüt parfümler, hem özel günlerde hem de günlük kullanımda tercih edilebilir.

Brüt Erkek Parfüm Yorumları

Brüt erkek parfümleri, genellikle odunsu, baharatlı ve sportif kokular sunar. Carven Brut, Fabergé Brut ve Avon Brut gibi markalar, bu kategoride öne çıkan isimlerdir. Bu parfümler, klasik ve zamansız kokuları ile kullanıcılarından olumlu yorumlar almaktadır.

Brüt Parfüm Kokusu Nasıl?

Brüt parfümlerin kokusu, kullanılan esanslara bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, bu parfümler amber, bergamot, misk, meşe yosunu ve paçuli gibi odunsu ve aromatik notalara sahiptir. Bu notalar, erkeksi ve sofistike bir koku profili oluşturur.

Brüt Parfüm Yorum

Brüt parfümler, uzun süre kalıcı olmaları ve kalabalık ortamlarda dikkat çekmeleri nedeniyle kullanıcılar tarafından beğenilmektedir. Ayrıca, bu parfümler gün boyu tazelik ve özgüven hissi vermektedir. Ancak bazı kullanıcılar, Brüt parfümlerin yoğun kokusunun rahatsız edici olabileceğini belirtmektedir.

Brüt Madalyon Parfüm Yorumları

Brüt Madalyon parfüm, Brüt markasının en popüler ürünlerinden biridir. Bu parfüm, odunsu ve aromatik notaların uyumlu bir karışımından oluşmaktadır. Yoğun ve kalıcı kokusu ile beğeni toplayan Brüt Madalyon parfüm, özel günlerde ve gecelerde tercih edilebilecek bir seçimdir.

Brüt Deodorant Yorum

Brüt deodorantlar, aynı zamanda erkekler arasında popülerdir. Bu deodorantlar, Brüt parfümlerin kokularına benzer şekilde odunsu ve baharatlı notalar sunarak gün boyu ferahlık ve koruma sağlar. Brüt deodorantlar, kullanıcılarından genellikle olumlu yorumlar almaktadır.

Brüt Parfüm Yorum

Brüt parfümler, erkeksi ve kalıcı kokuları ile kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Günlük kullanımda veya özel günlerde tercih edilebilecek olan Brüt parfümler, geniş bir ürün yelpazesi ile her zevke hitap etmektedir. Ancak satın almadan önce, farklı Brüt parfümlerini denemek ve yorumları okumak faydalı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şu rakı gibi kokan parfüm demi bir ara kızlar çok söz ediyordu :7
  • rakı gibi kokmuyo kardeş çam ormanı gibi acayip kokusu var.Çekici bir kokumu bende kullanıyorumda
  • Brut ben de kullanmak istiyorum aslında ama, çok iddialı bir koku gibi geliyor bana. Bir de yaş daha 20, sanki böyle 30lu yaşlarımda olmalıyım gibi hissettiriyor.
  • ben 24 kullanıyom ama
    ANAKRADA AMERİKAN PASAJINDAN ALDIM BEN SATICI ORJİNAL DEDİ AMA ÇAKMA OLMA İHTİMALİ VARMIDIR
  • madalyonlu brüt'ü tek gecerim.
  • kardeş bendede o varda orcinalliğinden şüphem var amerikan pasajından aldım ama??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr
    kardeş bendede o varda orcinalliğinden şüphem var amerikan pasajından aldım ama??

sevil kozmetikten aldim süphen varsa orjinalliginden gösterebilirsin yetkili bir yere ama onlarin sahtesi olmaz gibime geliyor..
  • Kardeş ankarada sevil kozmetikte brüt yok sitesinden baktım sen çok öncedenmi adlıydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 23 Haziran 2011; 13:11:25 >
  • quote:

Kardeş ankarada sevil kozmetikte brüt yok sitesinden baktım sen çok öncedenmi adlıydın

ben alanyadan aldim :)
  • quote:

;)
  • Konuyu hortlatcam ama izmirde nerede bulabilirim.
  • valla bende deodorantını aldım sıkıyorum mis gibi kokuyor hatta vücut ısım artınca (yani hafif terlemeye başlayınca ) kokusu daha da artıyor...deodorantı kalıcı gömleğimi falan çıkarınca da vücudumda kokuyu duyuyorum...

ve ben bunu birmilyoncu dan aldım.. birde taktım şimdi parfümünü alacağım bir yerden

ayrıca kullandığım gucci nin çam ve çikolata kokuları da harika tabiki benimkiler açık parfüm..

kullanın galiba benim tenime uygun olan koku çam ve çikolata..
  • axe ye geçtim çikolatalı parfüm
  • Yeşil brut u çok seviyorum ben ama kız arkadaşım iğrenç buluyor o yüzden kullanamıyorum. Bence çok güzel erkeksi bir kokusu var. Bazı kızlar ağır kokuları sevmiyorlar.
  • Brut Plexi Madalyon bunu kullanan var mı hb yorumlarında kalıcılığından bahsedenler var ama yorumlar eski acaba yeni üründe mi bu şekilde kalıcılığı devam ediyor.
  • hort
  • Bildiğin hacı yağı gibi kokuyor bu parfüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesin orjinal diyebileceğiniz yer var mı alabileceğim ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.