Şimdi Ara

1.5T insignia Veya 1.5 Ecoboost Mondeo Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2016 model 1.6 benzin lpg avensis aracım var . Her konuda araçtan çok memnunum , ancak nişanlımın da daha rahat kullanabilmesi için otomatik araba alma düşüncelerim var.

1.5T insignia veya 1.5 ecoboost Modeo alınır mı ? Performans ve konfor olarak iki aracın da şimdiki aracımdan iyi olacağını düşünüyorum. LPG ile çok düşük yakıt tüketimi ve sorunsuzluğu kaybetmiş olacağım. Bu iki aracın bilinen bir sorunu var mıdır ? Daha önceki araçlarımda sanayi ile uğraştım ve nefret ettim. Avensis ile periyodik bakım dışında uğramam gerekmiyor.

Dizel veya VAG grubu araç düşünmüyorum.

görüş belirtenlere şimdiden teşekkürler.

i7-10700 | MSI Z490 A-PRO | 2 X 16 GB 3600MHz Corsair Vengeance RGB Pro | MSI Suprim X RTX 3070 Ti | MSI MPG A850G 850 W | MSI MAG FORGE 100R | MSI Optix G241 23.8" | Razer Diamondback - Chroma | Razer KBD Blackwidow | Razer Barracuda X
  • Ecoboost Mondeo: koşarak uzaklaş
    1.5t Insignia: az bilinen bir motor olduğundan parça sıkıntısı ihtimali yüksek,usta bulunamaması
    Çözüm olarak: nişanlıya ufak segment bir otomatik veya elektrikli araç alip mevcut araçla devam etmek,veya sorunları bilinen 1.6 dizel otomatik Insignia almak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eğer fiyat aralığınızdaysa 1.8 hibrit corolla bakın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Kuga 2,0 TDCİ Alınır mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.