|
İki yıl içinde iki yeni Tomb Raider oyunu geliyor
-
-
Aynı stüdyodan çıkan iki oyundaki Lara ' nın da yüz detayları farklı olmuş nedense.
-
Birisi remake.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sonunda... Bekleye bekleye yaşlandık. Daha geçen gün hiç ses de yok diye söyleniyordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hea, o şekil demek. Pardon!
-
2013 yılında çıkan Tomb Raider'ı açıkçası ben baya beğenmiştim. Yüz modelleri, hikaye baya güzeldi. Özellikle Lara Croft'un seslendirmesini çok başarılı bulmuştum. Bakalım yeni oyunda bizi ne bekliyor.
-
Hazır PS+ tarafında Tomb Raider: Anniversary oynarken bunların gelmesi çok iyi oldu. Tomb Raider: Anniversary oynarken kontroller yüzünden arada sırada gamepad kırma noktasına gelsem de , acayip keyif veriyor oyun oynarken özellikle bulmaca çözümü.
-
Hocam 1997 yapımı ilk classic seriyi oynasanız daha da kafayı yersiniz, ben onu direk salmıştım sinirden. Anniversary ona bakarak oynanabilir yinede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Reboot seridekli yüze ve özellikle sese alışmıştık. Şimdi devamı niteliğinde diyip hem yüzü hem sesi değiştirmek çok garip geldi bana.
_____________________________ -
Aksiyon macera furyası geri geliyor çok şükür
Bıktım soulslikeından da platformundan da cyberpunkından da. İçim çürüdü yahu
uncharted serisini oynayarak özlem gideriyoruz artık.
-
Hindistan'da geciyor diye Hintli yapmislar birini.
水善|土強|火烈|气和
-
Keşke aynı yapsalarmış. Remake olan bence daha iyi.
Farkı sanırım şöyle açıklıyorlar: Remake klasik seriyi izliyor. Yeni olan ise Legend ve Underworld'ü.
Bu arada en son reboot Tomb Raider da Lara Croft başka türlü/biraz sinir bozucu yorumlanmış olsa da güzel bir seri. Onun da devamını getirseler hayır demem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -

Bu hususta kesinlikle hem fikirim. 2013'den 2018'e kadar ki Reboot serilerde Lara'yı hem seslendiren, hem de Motion Capture kısmında Lara'ya hayat veren aktör "Camilla Luddington'a" alışmıştık, özellikle oyunculuk performansı anlamında çok beğenmiştim o kadını
Tomb Raider Catalyst'de lara'yı kim seslendiriyor bilmiyorum ama karakterin görünümüne ve sesine alışıncaya kadar yabancılık çekeceğiz gibi görülüyor.
Square Enix'in, Tomb Raider'in isim hakkını Embracer Group'a satmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum bu değişikliklerin. Camilla Luddington ile anlaşamama tarzı bir durum söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak kadın üç oyundur Lara'yı seslendirmiş, bir sonraki oyunda teklif gelseydi eminim severek kabul ederdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Oyun ile ilgili sızan son bilgilere göre cidden inanılmaz kafam karıştı, ilk olarak Catalyst serisinin Reboot serilerin devamı niteliğinde olacağı söylenirken, başka kaynaklardan sızan bilgilere göre Tomb Raider Catalyst "Legend" üçlemesinin devamı olacağı söyleniyor.
Yani Tomb Raider Catalyst, 2006, 2007, 2008'de çıkış yapan Legend Anniversary ve Underworld serilerinin devamı olacakmış.
Sanırım old gen Legend ve Hd Reboot Trilogy evrenlerini birleştirecekler Catalyst serisinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 13 Aralık 2025; 12:17:14 >
-
Lara yine silikonları taktırmış, bir ara aldırmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
call of duty gibi her sene yeni tomb raider oyunu çıkarırlarsa şaşmam. mesela 2028de tr2 remake 2029da catalyst in devamı.
_____________________________ -
Darısı God of War'ın başına. Önce Yunan remake peşine Mısır filan :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 19 Aralık 2025; 22:54:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1996 yapımı ilk classic serinin REMAKE'inden iyi bir satış başarısı elde ederlerse, aynı CAPCOM gibi REMAKE furyasından yürüyeceklerini düşünüyorum ben de.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Birisi remake.
|
|
2013 yılında çıkan Tomb Raider'ı açıkçası ben baya beğenmiştim. Yüz modelleri, hikaye baya güzeldi. Özellikle Lara Croft'un seslendirmesini çok başarılı bulmuştum. Bakalım yeni oyunda bizi ne bekliyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt