< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpcubukcu -- 2 Ekim 2024; 3:22:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üst Komşu ve Yönetici Yüzünden Evimi Satmak Zorunda Kaldım
-
-
hocam vercen evi kalabalık suriyeli vs ama özellikle sıkıntılı kiracıya ses yapın bağrın çağrın diycen kendin git başka yerde kirada takıl , hayatta en ama en saçma şey daire olayı insanlar bu kadar iç içe olmamalı uzak olsun müstakil olsun .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kardeşim, alt kattkine olan olur, hiç günahı yokken.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bizde benzer bir durum yaşıyoruz. Yeni evliyiz 1 yılı aşkındır bu binadayız haliyle ilk evimiz. Binada 5 daire var 3 katlı. Biz orta kattayız. Üst katımız dublex kaçak kat çıkıp çatıyı da ayrı bir daire gibi yapmış oğluna ev olarak vermiş. Biz gelmeden önce de apartmanda otopark sorunu oluyormuş. Bu gavatların iki aracı var ve apartmanda iki araçlık otopark var. İkisi de ona aitmiş biz kiracıymışız otopark mülkiyeti ev sahibinin olurmuş falan filan. Sokak ortasında defalarca kavga etmek durumunda kaldık. Sokaktan geçen adam bile abi siz haksızsınız diyor insancıklar anlamıyor.
Benim köpeğim var diye ilk iki ay sineye çektim havlarsa falan diye sorun çıkmasın diye ama sonra tak dedi boğazıma. En son sizin kaçak katı bir şikayet edeyim de siz görün dedim diğer aracını polis ile oradan çektirdim düzeldi gibiler ama adam olmadılar.
Bu köylü insanı toplu yaşam alanında yaşamanın ne demek olduğunun, kişisel hakların toplum bilincinin farkında olmayan iflah olmayacak sapkınlar.
_____________________________ -
Sana kesinlikle katılıyorum. Apartman cok igrenc bir yer. Ancak müstakil secerken iyi secin, yanlarda yakınlarda bina varsa apartmandan da daha cok rahatsız edebilirler. Cok iyi yer bulmanız lazım ve bu cok güc bir sey.
O binadaki herkes hamam böceğidir zaten. Saldırdı maldırdı demissin, sen dövülürken kimse cıkmamıs bile, bu tarz insanları dayak komasına sokabilecek kütle ve tekniğe sahibim, canlı bir et cuvalına dönüstürürüm, inan ki, yıllarca boks yaptım, kafama sayısız darbe yedim, nörolog nörolog sürünüyorum ama yine de, bununla ugrasmaya gerek yok, elimi kirletmem, senin yapacağın sey, baska eve git ya da kiraya cık, headless pc ile sesi ver. Birkac gün bile dayanamazlar. Milleti biraz da sevmek gerekiyor. Nasılsa mahkemelik falan da olmussun zaten. Bak benim oturduğum apartmanda yaşayanların da, hepsi abartısız hamam böceği. Eğer ki, apartmanda 1 tane bile insan evladı olsaydı, sırf o 1 kisi rahatsız olur diye simdiki mevzuyu uygulamazdım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Aralık 2025; 20:19:34 >_____________________________ -
Benzer şeyler ben de yaşadım. Üst katta kayınpeder ve gelin birlikte kalıyor, kayınpeder apartmanın yöneticisi aynı zamanda. Kayınvalide köyde kalıyor, damat gurbette çalışıyor. Gelin, kayınpeder ve iki çocuk yaşıyorlar evde. Sürekli koşuşturma, sürekli yüksek sesle konuşma, sürekli kapıları çarpma, eşya çekme vs. Gelin hanım kör cahil, köyden inmiş şehre ama hâlâ köylü takılıyor laftan anladığı yok. Kayınpeder desen yöneticiliği de kullanarak çocuktur o kadar gürültü olur, apartmanda yaşamayı bilmiyorsan köye çık, müstakil evde yaşa falan filan. Önce güzelce uyardık, sonra sertçe uyardık, en son küfürleşmeye kadar gitti olay. Beş katlı çift daire küçük bir apartman. Üsttekiler de ev sahibi biz de. Kiracı olsak çıkıp gideceğiz. En son adama dedim ya sen evini sat git ya ben satayım yoksa elimizden kaza çıkacak. İki üç sene öyle cebelleştik durduk, şimdiki aklım olsa polis çağırır şikayet eder yasal haklarımı kullanırdım. Neyse sonra Allah nasip etti başka bir ev daha aldık, ordan çıkıp hemen diğer eve taşındık. Yeni ev merkeze epeyce uzak olduğu halde bize müstakil ev gibi geldi ses yok gürültü yok dünya varmış dedik. Eski evi de kiraya verdik ama kiracı dayanmıyor her gelen gürültüden şikayet ediyor. En son bir kalabalık aile geldi üç dört çocukları var bunlar hiç şikayet etmiyorlar. Sonra öğrendik ki bizim kiracılar üsttekilerden daha gürültücü çıkmışlar, kendi gürültülerinden üsttekilerin gürültüsü gelmiyormuş. Hatta üsttekiler bizim kiracılardan şikayetçiymiş gürültü yapıyorlar diye. Eee dinsizin hakkından imansız gelir derler. Üç sene bize uykuyu haram ettiler şimdi buldular belalarını. Bana gürültüden şikayet gelirse kiracımın arkasında sonuna kadar durup, çocuktur idare edin diyeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hocam o kadar süre nasıl dayandınız? Şimdiki durum nedir?
_____________________________ İkinci ele param yetmedi, sıfırını aldım. -
subwoofer ve SSH her şeyi cözer. her zaman söylüyorum, kafasını kaldıranın kafasını ezeceksin. dünya böyle bir yer. mahkemeyle falan olmaz, cözülmez böyle seyler. kafasına vur dubstep, vur joker laugh, vur black metal, vur cannibal corpse, o düsünsün.
saldırırsa, darp ederse, git darptan sikayetci ol, o gercek suc, o suctan iceri atsınlar hamam böceklerini. cocukmus mocukmus bu tarz böcekleri laftan anlamıyorlarsa, adam etmek kolay..
sadece ortamı terk ediyorsun, ssh ile bağlanıyorsun ve 24 saat kedi fare gibi oynuyorsun..
senin müzik calmana bile gerek yok hatta, daha ne yaratıcı cözümler var, youtube mesela o tarz gürültü dolu, böyle seylerin ispatı bile cok güc. adam etme yolu budur kesinlikle.. bosa kendinizi strese sokmayın sadece akıllı olun yeterli..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Aralık 2025; 16:25:5 >_____________________________ -
Sadece ciddi rahatsızlık varsa yapın, yani konustun inatlaşıyor, laftan anlamıyor, üste cıkıyor falan. O zaman ezin. Mutlaka ortamdan topuklamak mecburiyetinde de değiilsiniz, topuklamak sizi daha rahat ettirir fakat her durumda, ezerken, dikkatli ezeceksiniz, bilerek yaptıgınızı kanıtlarlarsa sağlam ceza yersiniz, polis gelirse falan, kusura bakmayın falan filan tamam hemen kısıyorum kulaklarım iyi duymuyor falan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Aralık 2025; 17:1:8 >_____________________________ -
Bireysel silahlanma şart ama kamera kaydıda gerekiyor. Ama sonuç olarak hapse girmek, bizim gibi iyi insanlara göre değil. İki ucu boklu değnek. Kimisinn de kaybedecek hiç birşeyi yok.
Kötüler, iyileri her zaman yeniyor.
2 yıl önce satıp taşındım, rahatım hocam Allah'a şükür. Allah yüzüme baktı, hiç sıkıntı yaşamadan sattım, sıkıntı yaşamadan aldım, şimdi komşularım iyi düzgün insanlar, gürültü yok mu illa var ama sabahın körü gecenin körü kimse uykunu bölmüyor. İnsanın uykusu gibisi yok arkadaşlar, 20-30 gün uyku sorunu yaşa, en ağır psikolojik vaka olursun. Hiç kimseyle inatlaşmayın, Türkiye'de kimseyi düzeltemezsiniz. Kibirli, bencil, ukala bir topluluk ortaya çıkmış, sosyolojik bir vaka, tek tek kimseyi düzeltemezsiniz. Bir şekilde kaostan kaçıp kendi ortamınızı kurmanız lazım, insanlar ne efendilikten ne de sertlikten anlıyor. Heba etmeyin kendinizi, sorunlarınızın en iyi çözümü kaçınmak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Geçmiş olsun hocam, kurtulduğunuza sevindim.
_____________________________ İkinci ele param yetmedi, sıfırını aldım.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Bizde benzer bir durum yaşıyoruz. Yeni evliyiz 1 yılı aşkındır bu binadayız haliyle ilk evimiz. Binada 5 daire var 3 katlı. Biz orta kattayız. Üst katımız dublex kaçak kat çıkıp çatıyı da ayrı bir daire gibi yapmış oğluna ev olarak vermiş. Biz gelmeden önce de apartmanda otopark sorunu oluyormuş. Bu gavatların iki aracı var ve apartmanda iki araçlık otopark var. İkisi de ona aitmiş biz kiracıymışız otopark mülkiyeti ev sahibinin olurmuş falan filan. Sokak ortasında defalarca kavga etmek durumunda kaldık. Sokaktan geçen adam bile abi siz haksızsınız diyor insancıklar anlamıyor. Benim köpeğim var diye ilk iki ay sineye çektim havlarsa falan diye sorun çıkmasın diye ama sonra tak dedi boğazıma. En son sizin kaçak katı bir şikayet edeyim de siz görün dedim diğer aracını polis ile oradan çektirdim düzeldi gibiler ama adam olmadılar. Bu köylü insanı toplu yaşam alanında yaşamanın ne demek olduğunun, kişisel hakların toplum bilincinin farkında olmayan iflah olmayacak sapkınlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt