Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 '2026 Q1' (1214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Shingo Yabuki Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.276
Cevap
465
Favori
1.258.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
45 oy
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kötü olmuş kırık parça olması .yinede sanırım sesi deltaya göre belirgin şekilde azaldi diyorsun bakalım benim fandada umarım çatlak falan olmaz.Daha detaylı incelemenide bekleriz .Hayırlı olsun inşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Turkcell SuperOnline 35Mbps Fiber Internet
    Samsung Galaxy Buds
    Vu+ Duo 4K Enigma2 Linux Receiver
    Amazon Fire TV Stick 4K
  • False King kullanıcısına yanıt

Benim cihazda delta fan mevcut ıslık sesine benzer bir ses var çalışma ve soğutma kısmında sorun olmadığı için pek dert etmedim sessiz ortamda belli oluyor başlarda sinir bozucuydu sonradan alıştım kardeşimin cihazında foxconn var onda ıslık sesi yok farklı bir ses var cihaz kapanmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 "2026 Q1" 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler.

Ayarları karıştırdım ama farketmedim sanırım. Bi bakarım sağolun.

Samsung Galaxy Buds
    Amazon Fire TV Stick 4K
  • A Whisper Of Fall:Jinyiwei - Gameplay Trailer | PS5 Games

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 "2026 Q1"PlayStationyoutube
    A Whisper of Fall: JinYiWei is a martial arts-themed ARPG game set in ancient China. In the game, You can use your agility to leap between rooftops and vault over walls, engage in a spectacular martial arts duel with your opponent, and even counter every move,experience the grudges and emotional entanglements of the jianghu—the unique world of martial artists. Additionally, in the game, you will be able to use the unique "deduction" ability to travel through time in each sandbox-style level, retrace different scenarios and thus experience the distinctive gameplay of overlapping possibilities. #ps5 #ps5games May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information
    https://www.youtube.com/watch?v=fC182F2Ja0Y

PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/crimson-desert In the first Crimson Desert Features video, we introduce Kliff of the Greymanes, the conflict sweeping over Pywel, and the open world where your journey begins—from vast wilderness and cities to ancient ruins and the looming mystery of the Abyss. Learn what you can discover as you explore, quest, and fight across the continent. About Crimson Desert Crimson Desert is an open-world action-adventure game developed by Pearl Abyss. A devastating ambush in the deep of night by their sworn enemies the Black Bears leaves members of the Greymanes dead or scattered across the continent. The Greymane Kliff is determined to reunite with his surviving comrades and rebuild what was lost. But on a journey where alliances are forged, dangers abound, and mysterious factions are uncovered, Kliff comes to realize that an unprecedented threat and a destiny greater than he imagined await him. RECLAIM POWER. REACH BEYOND. The fight for Pywel begins on March 19, 2026 on PlayStation 5 https://store.playstation.com/concept/10002363 #playstation5 #ps5 #ps5games #CrimsonDesert Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=Li9Cxhxw8WA

Evet hocam işe yaradı. Delta'daki vırıltı sesi yok.

Tabi Foxconn F1'in de kendine özgü bir sesi var, ama düşük frekanslı olduğu için rahatsız etmiyor.

1.80 amper olması da güzel. Soğutma performansı iyidir.

Kırık olayı için ise talep açtım. Muhtemelen geri yollamam gerekmeden, kısmi veya tam para iadesi yaparlar. Fan, yapıştırılmış haliyle birkaç ay veya 1 yıl dayansa yeter. O zamana Türkiye'de de fan bulunabilir.

I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop.
  • False King kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam hayırlı olsun darısı da benim başıma insallah

Samsung Galaxy Buds
    Amazon Fire TV Stick 4K
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Ön sipariş yapacak kadar bekleyen var mı? Mart ayında bir zam furyası olursa diye ön sipariş yapasım var bir arkadaşım ile beraber.

AC, witcher ve birkaç oyunun birleşimi olacak gibi görünüyor.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 "2026 Q1"PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/nioh-3/ Ready your blade and prepare to immerse yourself in the dark samurai world of Nioh 3 on PlayStation 5. Nioh 3 is available from February 6, 2026 on PS5. #ps5 #ps5games #nioh3
    https://www.youtube.com/watch?v=bL_umw0ScIA

• Aksiyon tarafından ziyade rpg tarafına calışılmış gibi geldi, daha yeni başladım ama dövüş mekanikleri çok da farklı değil, üstüne hiç birşey koymamış, ama mantar toplayıp durduğum bir soulslike sever miyim bilmiyorum. Elden ring'de bunun dozajı çok iyiydi, bunda henüz yorum yapabileceğim bir noktaya gelmedim.

Kesinlikle 60 dolar hakeden bir oyun değil o konuda eminim, bunun yerine nioh 3 alın souls aclığınız varsa.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.