Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 '2026 Q1' (1212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24.304
Cevap
465
Favori
1.260.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
45 oy
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop.
  • False King kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Amd Ryzen 5 7600X | INNO3D GeForce RTX 5060 TI TWIN X2 OC WHITE 16GB | 2X Crucial Pro 16GB DDR5 | Asus ROG Strix B850-F Gaming Wifi | Samsung 970 Evo Plus NVMe 1TB | Samsung SSD 870 EVO 500 GB | Samsung SSD 870 EVO 1 TB | Samsung 990 Pro 1TB | Cooler Master Masterliquid ML240L V2 | MSI Mag Pano 110R PZ
  • benim cihaz bilkom, tr ye gelen ilk cihazlardan,foxconn f1 fanlı,ilk aldığımda fan olayını detaylı araştırmıştım,foxconn f1 den f5e kadar revizyonları var en sessiz olan f5 onuda bulmak çok zor yanılmıyorsam japonya bölgesinde yaygın,f1 sessiz değil ama rahatsız edicek kadar seslide değil,tamamen sessiz izole bir ortamda 2 metre mesafeden rahatlıkla duyuluyor,lakin duyacağınjz hava akım sesi,delta fanlarda olan o tiz kulak tırmalayan ses foxconn fanlarda yok,fakat delta fanlarda hava akjm sesi daha az,yani o tiz ses olmasa daha sessiz bir fan delta.çokta takılmamak lazım,yeni revize edilmiş seri 7100 pro cihazlarındada aynı durumlar mevcut. örnek
    Viktor Mészárosyoutube
    Ps5 pro CFI-7121 sound and coil whine
    https://www.youtube.com/shorts/BQ7LaLbAgTk?si=IJJOhFnEJ53Ha1t8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süsse -- 26 Ocak 2026; 20:41:31 >

• DeVKit kullanıcısına yanıt
    Hiç tereddüt etmeyin, hemen alın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • süsse kullanıcısına yanıt

Evet hocam. Benim Delta fandaki tiz ses bir ara kaybolmuştu. O haliyle aşırı sessizdi. Daha önceki Fat PS5'ten sessizdi.

Öyle devam etse süperdi, ama tekrar başladı. O zaman Fox fan alayım dedim. Sonuçta hava akım sesi, o vırıltıdan her türlü daha iyi olacakPLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 "2026 Q1" 

I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop.
  • Resident Evil Requiem #PS5Pro detayları!

Standart: 4K çıkış, RT ve 60fps

Performans: RT yok, 120fps

"PS5 Pro'da... 4K çözünürlükte, 60 fps hızında ve tam ışın izleme özelliğiyle oynayabilirsiniz."

[RT] kapalıyken, VRR'ye sahip olanlar maksimum 120 fps'de, ortalama 90 fps'de oynayabilirler."

PS Resmi Blog :

──Lütfen PS5 Pro'da oynarken sunulan gelişmiş özellikler hakkında bilgi verin.

PS5 Pro'da oynarken, ışın izleme açma/kapama özelliğinden yararlanabilirsiniz. Açık olduğunda, 4K çözünürlükte, 60 fps'de ve tam ışın izleme ile oynayabilirsiniz. Kapalı olduğunda ise, yüksek kare hızlarını destekleyen bir monitöre sahip olanlar maksimum 120 fps'de, ortalama 90 fps'de oynayabilirler. Bunu optimize etmek için çok zaman harcadık.

Şahsen beni PS5 Pro'da en çok etkileyen şey yüksek kare hızı oldu. "Gerçekten farkı anlayabiliyor musunuz?" diye merak ediyor olabilirsiniz, ancak 60 fps'ye geri döndüğünüzde yine de bir eksiklik hissediliyor. Bilgi miktarındaki fark, dünyayı daha inandırıcı kılıyor.

Kaynak :

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 "2026 Q1"
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 "2026 Q1"playstation.blog 日本語
    『バイオハザード レクイエム』インタビュー! 主人公ふたりのプレイフィールの違いによる緊張と弛緩のリズム
    https://blog.ja.playstation.com/2026/01/27/20260127-requiem-2

• Dictattor kullanıcısına yanıt

Re4'ün vr versiyonunda ne fark varmış be.Oynayıp bitirmiştim vr'da ama proda bu netlikte bir daha bitiririm. :D

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 "2026 Q1"The RE4 Channelyoutube
    Hello everybody, here is a special video looking at the improvements you get when Playing Resident Evil 4 Remake on PSVR 2 on PS5 pro vs the regular PS5. The PlayStation 5 Pro works great with the PSVR 2 like the base system but details appear much sharper. I decided to test The PlayStation 5 version of Resident Evil 4 Remake on PS5 Pro works flawlessly on PSVR 2 weather you choose PS5 or PS5 Pro. I wouldn't spend $700 plus dollars to upgrade to a PS5 Pro since I already have a regular PS5 but you do get some noticeable improvements on PS4 games played on the PS5 Pro if you decide to pick one up this Holiday or Black Friday 2024. Also if you love Resident Evil 4 Video be sure to check out some cool ones I made below: Resident Evil 4 Mission Impossible 2 Trailer: https://youtu.be/oUiFsQi6UBM Resident Evil 4 Glitch Video 8 Remake: https://youtu.be/tGX23Q-qkMw Resident Evil 4 Glitch Video 9 Remake: https://youtu.be/5Bp4OTN9YvU Resident Evil 4 vs Conker Over The Shoulder camera Controversy: https://youtu.be/NHwIjHOADC8
    https://www.youtube.com/watch?v=MjcxIfMuGW4

Resident Evil Requiem yeni nesil ve harika görsellere sahip bir oyun ve 4K RT 60 fps ,

RT olmazsa 120 Hz.

demek ki cihaz fazlasıyla yeterli, yeter ki geliştirici işini iyi yapsın.

düşünenler uygun fiyatla bulursanız alın geçin, bu gidişle PS6 2028 bile zor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 27 Ocak 2026; 12:18:2 >

bu cihazda bu başarıldı ise, ki PSSR 2 ile gelişim olacağını varsayıyorum.

ps6 da 30fps veren firmayı sopayla kovalarım PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 "2026 Q1" PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 "2026 Q1" 

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Merhaba arkadaşlar daha önce hiç ps deneyemim olmadı. Ps5 slim almayı düşünüyorum. Ancak Gt6 için pro modelin daha mantıklı olacağı söyleniyor. Genel anlamda siz ne düşünüyorsunuz? Pro ve Slim model hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Expedition 33 oynayan arkadaşlara bir sorum olacak. Görseldeki arkadaş oyunun içinden geçmiş sanırım. Kırmızı yuvarlak içerisine aldığım ''lumina points'' leri nasıl kazanacağız. Ana hikayeyi bitirdim. Bunları kolay bir yöntem ile kazanabiliyor muyuz yoksa oyuna daha çok saatler mi harcamamız gerekiyor? Eğer böyle ise salacağım oyunu çünkü eskisi gibi oyunlara uzun saatler harcayamıyorum.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 "2026 Q1"

• ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    GTA 6 için ciddi fark olma ihtimali var çünkü 30 FPS olacak diye sızdırıldı ancak Pro'da 60 FPS olabilme ihtimali varmış ve Sony mühendisleri de yardım ediyormuş optimizasyon için. 4K VRR destekli Tv'niz ve bütçeniz varsa kesinlikle pro alın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ram sıkıntısı, 6 üretimin gecikmesi, konsol eskimesin, yenilemek istediğimde ücret farkı açılmasın gibi etkenlerle son kullanıcı aklıyla gittik aldık. Ancak geçen Warhammer’ı kalite moduna alayım dedim istediğim akıcılıkta değildi. Vaadedilen kalite için tv önemli midir? Benim ki 9 yıllık LG 4k LEd Tv.

Yılın oyunlarından biri PS5 Pro özelinde Ray Tracing ve performansa uğraşıyorlar bayağı RE9'da, standart sürüme göre farklar önemli olacak, ki 2026 oyunlarında konsol farkını tamamen göstermeye başlayacak diyorduk zaten.

Diğer tarafta da Nvidia özelinde Path Tracing'e çok yükleniyorlar; global illumination, karakter üzerindeki detaylar biraz daha iyi görünüyor oyun ancak görüntü RE8 gibi stutter'dan ölecek mi belli değil daha. Kıyaslamalara göre bakacağız artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 27 Ocak 2026; 14:13:19 >
  • crypto81 kullanıcısına yanıt

• ShinQda kullanıcısına yanıt

inanması güç mü geldi?? resmi açıklamayı beklemek lazım..

daha rdr2 göremedim 60 fps , konsol için

gta 6 hemde 60 ef pi es

• Dictattor kullanıcısına yanıt

2026 Yılında geçtiğimiz dönemden daha çok konuşulacaktır PS5 Pro. Birde Capcom'un bu yönde çalışmalarını takdir ediyorum. Buda diğer firmalara aslında ne yapılması gerektiği konusunda yardımcı olur. Bir oyun yaptık öylece bırakalım kafasında olunmamalı. Konsolların kapasitesi her zaman en uç noktalara kadar kullanılmalı. RE9'un PS5 Pro'da iyi performans göstereceği Yönetmen ve Geliştiriciler tarafından onaylanmış. Şimdi bunu deneyimlemek lazım. :)

Birde şöyle bir şey var PSSR2 yayınlanmadan durum böyle ise çıktıktan sonra ki gelişmeler de bir o kadar iyi olacağını düşünüyorum. Umarım önümüzde ki Şubat-Mart ayında bilgiler ve gelişmeler alırız.

native 4k/60fps verecek demiyoruz ki, yapay zeka yükseltmesi ile normalde 1080/60fps yi 4K/60fps olacaktır..

gta 6 yı Pssr ile 4k/60 oynayamayacaksak neden aldık ki pro yu?? düz ps5 de oynardık 30fps

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.