Şimdi Ara

Mersin - Ermenek Yolu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, hafta sonu günübirlik ermenek'e gitmeyi düşünüyorum. Mersin - Mut - Ermenek ve Mersin - Gülnar - Ermenek yolları hakkında bilgisi/tecrübesi olan var mı? Hangisi daha tercih edilir?

Erdemli'den çıkmak pek mantıklı gelmedi haritada bakınca.
    Teşekkürlee.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mersin-silifke-mut_ermenek en iyi istikamet.Gülnar-ermenek yolu çok kötü kullanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanik033

Mersin-silifke-mut_ermenek en iyi istikamet.Gülnar-ermenek yolu çok kötü kullanmayın.

Teşekkürler hocam ben de öyle düşünmüştüm. Başka bilgisi olan varsa paylaşabilir.
  • mut ermenek mantıklı. o yolun bir kısmı genisletildi.
  • Mut üzerinden gidileceği kesinleşti şimdilik. Yol üzerinde bi öneriniz var mı şunu yap, şöyle yap, şuradan şeet diyeceğiniz? Kayısı bahçeleri içerisinde gidiliyormuş sanırım. Almak lazım bir kaç kasa.
  • ermenekte tekne gezintisini araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

ermenekte tekne gezintisini araştırın.

Belediyenin sitesinden baktığım kadarıyla Turkuaz Restorant diye bir yer varmış ve bununla alakası var gibi sanki. Ücretleri, süresi ve kapsamı hakkında bilginiz var mı? Teşekkürler ayrıca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir-denizli yolu
    10 yıl önce açıldı
    iStanbul - ANTALYA -BELEK Yolu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EDİT: Aman diyeyim Karaman-Ermenek yoluna bulaşma....

ben bir zaman haritadan kısa yol diye görüp, o yoldan anamura ineyim diye girdim, girdiğime pişman oldum...

ileride yol kayboluyor dağa sarıyorsun toprak orman yolu yan taraf uçurum, bir ara kayboldum sandım, tabela falan zaten yok, o zamanlar navi falan da yoktu...

Ama manzara süper....

geçen zamanda iyileştirme yapıldı mı bilmiyorum ama ben riske girmezdim...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

EDİT: Aman diyeyim Karaman-Ermenek yoluna bulaşma....

ben bir zaman haritadan kısa yol diye görüp, o yoldan anamura ineyim diye girdim, girdiğime pişman oldum...

ileride yol kayboluyor dağa sarıyorsun toprak orman yolu yan taraf uçurum, bir ara kayboldum sandım, tabela falan zaten yok, o zamanlar navi falan da yoktu...

Ama manzara süper....

geçen zamanda iyileştirme yapıldı mı bilmiyorum ama ben riske girmezdim...

Aman Ali hocam Karaman yoluyla işim olmaz, hem çekilmez hem tahmin edebiliyorum.
    Benim derdim Ermenek ile.

• Nétwork kullanıcısına yanıt
    hayır hocam. ne yazık ki kullanma şansım olmadı. orada konaklama yaparak gezmek gerekiyor. sadece oradan geçtiğimde 1 saat kadar durdum.

bize de bilgi verirseniz iyi olur
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    hocam, temmuz 2016'da anamurdan-ermenek-konya yaptım. dağlık yolar ama ne trafik var ne de toprak yol. karaman-konya yoluna bağlanarak koyada oluyorsunuz. özellikle ermenekten sonra düz bir yol var. ancak yayla yolları rampa ve virajlı. anamurda olan birisi her türlü kötü yola girmek zorunda.
  • Tam olarak netleşmedi zaten hocam, bakalım bi netleşsinde. Belki iptal olabilir konaklama sıkıntısından dolayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.