< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 31 Aralık 2021; 19:54:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 31 Aralık 2021; 19:54:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
merhaba, 3 gün önce bir arkadaşın önerisi ile bu ürünü hepsi burada dan satın aldım, ürünü kurdum ancak şöyle bir sorun ile karşılaştım. normal wifi modemim ile her siteye bağlanıyordum ancak içerdeki odalarda sinyal zayıfladığından yavaş bağlanıyordu ama sonuçta bağlanıyordu. bu ürün üzerinden wifi ile bağlandığımda içerdeki odalarda ve ürüne yakın yerde sinyal çok iyi hale geldi internet hızı iyi ancak. bir çok siteye bağlantıda sorun yaşamaya başladım özellikle bankaların web sayfalarında ya çok zor açılıyor ya hiç açılmıyor yada açılsa da online işlemler sırasında takılıyor işlem yapamıyorum. 3 gündür teknik servis ile sorunu halletmeye çalışıyorum ayarlarda bir sürü şey değiştirdik ama sonuç hep aynı. Bu arada smart tv, android tv, digiturk gibi cihazlarda çok iyi hiç bir sorun yok. Cihaza kablo ile bağladım bilgisayarımı orda süper çalışıyor ama wifi da bir sıkıntı var henüz çözemedik. bu konuda öneri fikir yürütebilecek arkadaş olursa sevinirim. |
|
Demekki Port ayarlarını kontrol etmeniz gerekiyor. QoS vb bir özellikte aktif olabilir. |
|
Musteri hizmetleri ile yani Tp link ile gorustunuz mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam memnun musunuz hala. Bununla tenda mw3 arasında kaldım. Hangisi daha iyi olur acaba. Üçlü paket düşünüyorum. En arka odada hız kaybı çok oluyor mu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|