Şimdi Ara

WiFi şifresini doğru yazmama rağmen bağlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
39.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çocuğumun rahatsızlığı nedeni ile bir süre hastahanede kalacağız. Buradaki wifi şifresini öğrendim doğru olmasına rağmen bağlanmıyor. iPhone se kullanıyorum. Şifre yazdıktan sonra dönüp duruyor bir türlü bağlanmıyor ve en sonunda internet bağlantısı Yok yazıyor WiFi profilinin altında turuncu renkte. Yardımcı olursanız sevinirim.
    WiFi şifresini doğru yazmama rağmen bağlanmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu arada yazmayı unutmuşum. Personellerin telefonu bağlı internete. Wi-Fiye reset attırdım sonuç aynı. Eşimin telefonundan(android) denedim ip adresi alınıyor diyor bağlanmıyor. Şifreyi bilerek yanlış yazdığımda parola yanlış diyor. Yani personelin verdiği şifre doğru ama bağlanmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liverruns L kullanıcısına yanıt
    Hocam başka telefon ile de deneyip aynı sonucu alıyorsanız modem yapılandırması ile alakalı olabilir. Dhcp pool aralığındaki ip bitmiş olabilir ondan dolayı ip alamıyor bu sebeple de bağlanamıyor olabilir veyahut modem üzerinden mac adresli filtreleme yapmış olabilirler sadece kendi personelleri girebilsin vs. diye. Tavsiyem bulabilirseniz daha önce bu ağa bağlanmamış eşinizin telefonu gibi bir telefon bulup denemeniz eğer aynı sonucu alıyorsanız dediğim gibi modem yapılandırması ile alakalıdır bunu değiştirmek lazım modemi açıp kapatma sorunun çözümü adına yeterli olmaya bilir mac filtreleme gibi bir sistem var ise. Hastanenin bilgi işlemi var ise oradan destek alabilirsiniz.

    Çocuğunuz içinde çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
  • Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ve iyi dilekleriniz için. Bilgi işlem ile yarın görüşürüm bu konuyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyZor kullanıcısına yanıt
    Biraz önce öylesine deneyim dedim Wi-Fiye bağlandı. Ama eşimin annemin babamın telefonları bağlanmıyor hala dhcp pool aralığındaki ip bitmiş anlamına mı geliyor. Birisi ağı unut dedi de ben mi bağlandım acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liverruns L kullanıcısına yanıt
    Olabilir, kesin birşey diyemiyorum ama tahminen olabilir. Siz deneyebilirsiniz kendinizden ağı unut deyip hemen ardından eşinizin veya annenizin telefonundan bağlanmayı deneyebilirsiniz. Olmazsa annenizin veya eşinizin telefonundan bagalnirken hata alıyorsanız onu da yazabilirseniz bakabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyZor -- 30 Ağustos 2017; 10:39:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.