< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Mercekli farlar için led xenon önerisi !!!!

-
-
-
Hocam fiyatlar nasıl? Bilginiz var mı? Alacağım ürünün bütün parçaları kutuda olsa iyi olur valla
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kıng365
Hocam fiyatlar nasıl? Bilginiz var mı? Alacağım ürünün bütün parçaları kutuda olsa iyi olur vallamart ayında 300 liraya almıştım, güncel fiyatı biraz artmıştır döviz kuru yüzünden. kutudan gerekli bütün parçalar çıkıyor hocam. markasız dandik Çin malı ürünlerde vardı 100-150 lira civarına ancak çok güvenemedim onlara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden aldınız? Bende sipariş versem
led xenon değil, led. photon bak
-
philipsin bu modeli merceksiz halojen farlar için iyi sonuç verir. Mercekli farlar için yeşil kutulu olan model tercih edilmeli. Diğer tavsiyem photon mileston 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ES3NT -- 14 Ekim 2020; 21:30:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kıng365
Nerden aldınız? Bende sipariş versemnetten aldım hocam, kutudaki isimle arayınca "philips ultinon essential Led" olarak bilindik sitelerde çıkıyor zaten, hepsiburada - n11 - gittigidiyor vb. yerlerde.
Evet pahalıymış
Bügün Philips mercekliye 270 tl verdim , (1 adet) ama mukemmel gösteriyor ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: maji 2Bügün Philips mercekliye 270 tl verdim , (1 adet) ama mukemmel gösteriyor ...
tek adet için fiyat biraz fazlaymış ama soket tipi nedir ampulün?
Aliexpressten aldım kardeşim civic için çok memnunum istersen özelden linkini atarım
Bu ürünün mavi kutusunu astra k aracıma koydum renk tamam güzel fakat cansız gibiydi. Bu fiyatlara hele hiç tercih edilmemeli diye düşünüyorum. Bir müddet kullandım sağ farda kapak çok az birsey kapanmadigi için içim rahat etmedi söktüm.
Photon Milestone veya Photon Mono alabilirsin. Philips de güzel ama onun yerine Stark marka tercih edilebilir. Hangi araca takılacak?
quote:
Orijinalden alıntı: Aykutoz
Bu ürünün mavi kutusunu astra k aracıma koydum renk tamam güzel fakat cansız gibiydi. Bu fiyatlara hele hiç tercih edilmemeli diye düşünüyorum. Bir müddet kullandım sağ farda kapak çok az birsey kapanmadigi için içim rahat etmedi söktüm.lümen değeri çok çok yüksek değil bunun ancak aydınlatması yeterli. spesifik bi durum olmuş olabilir size özel, bunlarda montaj yönü doğru olması önemli vs. gibi.
misal bende montajı doğru yapmama rağmen odak sorunu yaşadım, sanayide makinaya bağlayıp 40 liraya odak ayarı yaptırmak zorunda kaldım. önceki halojenlere göre memnunum açıkçası özellikle dağ-bayır gibi zifiri karanlık uzun yolda iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 14 Ekim 2020; 22:29:35 >
2016 model passat hocam
Merhaba,
LED far farklı bir şeydir, Xenon far farklı bir şeydir. LED Xenon diye bir şey yoktur.
Aslında genellikle LED denecekken öyle deniyor.
Bilgi olarak kalsın burada. İyi forumlar.
Bendede b8 var lakin mercek olayını çözemedim,sonradan taktırdınız herhalde.Bende philips aldım sis farlarımıda led ampul yaptım sellektörle birlikte sislerde yandığı için çok güzel aydınlatma oluyor tavsiye ederim.
Biz arkadaşa bunun Egea için olanını aldık Photon yine çok güzel aydınlatıyor tavsiye ederim ama arıza lambası vs. yakıyor mu bir araştırın Egea da yakmadı ama siz yine de direkt almayın yanlış yönlendirmek istemem. Ürün bu
https://fardoktoru.com/araciniza-ozel-cozumler/volkswagen/passat/passat-b8/passat-b8-led-xenon-kisa-far-ampulu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 15 Ekim 2020; 12:55:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X