Şimdi Ara

Mercedes Vito İçin Birkaç Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle arabalar ve aşağıda bahsettiklerim hakkında pek bilgim ve fikrim olmadığını baştan belirtmek isterim. Sorduğum sorular basit hatta gülünç gelebilir

Mercedes Benz Vito 112CDI aracımız var, çocukluğumdan beri ara ara kullanmışlığım var, bundan sonra da babamdan devralıp ben kullanacağım için arabayı 25'li yaşlara uygun aşırıya kaçmadan sportif gösterecek değişiklikler yapmayı planlıyorum.

Bu konu hakkında da cidden yardıma ihtiyacım var.

1) Videodaki egzoz sesini elde etmem için ne yapmam gerekiyor ?
    Bana bu sesi verecek bir egzoz markası/modeli söyler misiniz ?
    Ortalama ne kadara mal olur ?

2) Bunun gibi egzoz değişiklikleri arabaya zarar verir mi ?

3) Bu egzoz sesi istenildiği zaman kapatılıp açılabilir mi ? İllegal midir veya illegal olması için bir desibel sınırı var mıdır ?

4) Aşağıdaki jantlar kaç inç ? Bu arabaya takılması güvenlik açısından riskli mi ? Bu boyutta veya bundan bir tık daha küçük siyah bir jant nasıl olur sizce ?

5) Havalı Süspansiyonlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Böyle büyük araçlara uygulanabilir mi ? Güvenlik riski var mıdır ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLA$IC -- 7 Şubat 2017; 13:9:41 >

• Videodaki araçta 3.2 V6 motor var, sizde 2.2 I4 motor var, o sesi almanız imkansız. Dizel araçlarda zaten benzinliler gibi güzel ses alınamıyor, tatmin edici bir ses alacağınızı hiç zannetmiyorum.

Ayrıca fotoğraftaki gibi dar yanaklı lastikler Türkiye yollarında sağ kalmaz, er ya da geç sağlam bi çukurun tadına bakar, lastik yarılacağı gibi jant bile kırılabilir. En iyi ihtimalle jant yamultur yine masraf açar.

Ülkemizde en büyük şehirlerde bile yollar çok kötü durumda, bu tip dar yanaklı lastikleri kesinlikle tavsiye etmem ömrü uzun olmaz, konforlu da olmaz çok sertleşir ve zıplar.

Bence Vito gibi bir araç üstünde böyle işlemler yapmak pek mantıklı değil.
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginiz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.