Şimdi Ara

Mercedes sürücüsünün yıkıldığı an :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoyu, Mercedes'e binenlerin konuşmaları beni çok güldürdüğü için sizlerle paylaşmak istedim.Yoksa amacım araçları kıyaslamak tartışma çıkarmak vs değil.Passat hem turbolu,hem çipli,hem manuel,hemde hafif.O yüzden geçmesi normal.Yalnız Mercedes'e binenler araçlarından o kadar eminki, passat fark atınca şok oluyorlar.Keşke bu işi trafikte yapmasalarmış ama neyseki gece kimsenin olmadığı bir saatte çıkmışlar yola.

Yaptıkları işi tasvip etmiyorum ama sırf şu konuşmalar için paylaşıyorum.

www.youtube.com/watch?v=bA8GoE2cduQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 30 Nisan 2010; 18:40:27 >

• Onu ben geçerimde kanka ölür mölürüs. Bu araba çünkü 220 ile girer o virajlara
  • İşte mercedes'e kullanıcılar bazında kötü ününü kazandıran insanımsılardan bir demet gene, ne altlarında kullandıkları aracın niteliğinden & kullanım amacından haberdarlar nede başka birşeyden, zaten kendilerini ifade edişlerindeki acizlik ve konuşma tarzlarından nasıl bir eğitime sahip oldukları da az çok anlaşılıyor sanırsam. Ben o mercedese acıdım böyle insanların elinde olduğuna.
  • içindeki sürmeyi bilmiyo
  • Beygir gücüne,arabaya verdiğin ücrete göre kafadan bitirmeyeceksin işi.Bizim dül dül'de 140 ps ama 1740 kg

Edit:Düzeltme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssistForte -- 30 Nisan 2010; 19:02:27 >
  • ben onu geçerimde ölür mölür reis bu araba 220 le döner orayı
  • yol hakkında bilgi vereyim
    o yoldan gittiğimde vay be böyle yol varmı türkiyede demiştim

nato yolu denilen bu yol ağrı ile doğubeyazıt arasında 20 küsur yıl önce iranlıların yaptığı alttan ısıtmalı bir yol
    o günden bu yana ne bir yama ne bir çatlak nede bir aşınma olmamış
    gerçek bir asfalt

passatın plakasında 04 ü görünce aklıma geldi
    keşke tüm yollar o şekilde olabilse türkiyede
    ama mümkün değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• bombo yaaaa

4:02 e dikkat koptum zaten orda

paylaşım için tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 30 Nisan 2010; 19:05:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

bombo yaaaa

4:02 e dikkat koptum zaten orda

paylaşım için tşk.

Benimde favori yerim o kısım..Nasıl heycan yapıyor.Allah tan yan yana gelmemişler yoksa kesin kaza yaparlarmış

• Güzel video teşekkürler.
  • videonun ismi ne ? bende youtube acılmıyorum ktunnel den giricem oraya yazıp bakıcam.

Lütfen videonun ismini söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

videonun ismi ne ? bende youtube acılmıyorum ktunnel den giricem oraya yazıp bakıcam.

Lütfen videonun ismini söyleyin

Passat 1.8 e 320 stock yaz gelir.Bende de 2 haftadır youtube giremiyorum.Ktunnelden girmek zorunda kaldım malesef
  • E Seriside rolling yapmak için üretildi zaten
  • Yıldızı yetmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Yıldızı yetmemiş

• e320 sürücüsü muhtemelen kar yağınca zinciri ön tekerlere bağlar. aracını cok iyi tanıyor cunku 220 ile viraja girecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

Onu ben geçerimde kanka ölür mölürüs. Bu araba çünkü 220 ile girer o virajlara

öldümmmm koptum ben ya
  • üff ne gitti kanka

bu arada o passatta sadece chip olmasına imkan yok..en az 200hpe yakın vardır o passat yoksa chiple felan e320 rollingde geçilmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

üff ne gitti kanka

bu arada o passatta sadece chip olmasına imkan yok..en az 200hpe yakın vardır o passat yoksa chiple felan e320 rollingde geçilmez..

1.8 T motor sadece chip ile 200 hp oluyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

İşte mercedes'e kullanıcılar bazında kötü ününü kazandıran insanımsılardan bir demet gene, ne altlarında kullandıkları aracın niteliğinden & kullanım amacından haberdarlar nede başka birşeyden, zaten kendilerini ifade edişlerindeki acizlik ve konuşma tarzlarından nasıl bir eğitime sahip oldukları da az çok anlaşılıyor sanırsam. Ben o mercedese acıdım böyle insanların elinde olduğuna.

Dostum, eleştirdiğim için kusuruma bakma ama lütfen insanları konuşmalarına göre yargılamayalım.

Herkes aynı seviyede eğitim şartlarına sahip değil. İnsanları olduğu gibi kabullenmek gerekir bence.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.