Şimdi Ara

MERCEDES GLK (ANA KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GLK ile ilgili bir konu bulamadım ve bu ana konuyu açtım eğer arsa bir ana konu editörler konuyu silebilir veya birleştirebilir.

GLK benzinli veya dizel araçlarla ilgili her türlü paylaşımarımızı buraya yapabiliriz.

GLK 2015 model benzinli bir araç almayı düşünüyorum bu arada, görüşleriniz nedir?

Bilindiği gibi GLK 2015-2016 ile birlikte GLC oldu.

10-11 lt ortalama yakıyor

Babam 75 yaşlarında sürekli Mercedes kullandı hayatında, dinç biri. Acaba E180'de bulduğu rahatlığı GLK'da bulabilir mi? Ben aracın içine oturdum E180 kadar geniş ve rahat gelmedi. Gerçi E180 de eğilerek araca girdiğiniz ve oturma pozisyonu çok düşük olduğu için çok da rahat sayılmaz.

Babam bu aracı kullanabılır mi? Ara sıra bende kullanacağım.

Yorumlarınızı aşağıdaki linkte bulunan açtığım konu başlığında yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.

Ayrıca GLK dan biraz daha ayrıntılı bahsedebilir misiniz? Yol tutuşu nasıldır? İçi yeterince rahat mı? Konforu, güvenlik, performans özellikleri nasıldır? Sürüşü keyifli mi? Bana içi çok sade geldi. Dış görüntüsünü beğeniyorum. Benzinli fiyatları dizellerine göre olukça düşük, benzinli modeli pek tutulmadı mı? İleride rahat satabilir miyiz?

http://forum.donanimhaber.com/m_116477874/tm.htm

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 9 Mayıs 2016; 10:24:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.