Şimdi Ara

MERCEDES E180(PREMIUM) 2013 SATILIP GLK 250(BENZİNLİ) 2015 ALINIR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar E180 PREMIUM, FUL DOLU 37 bin km'de 2013 model(214 çıkışlı) makyajlı? babamın kullandığı bir aracımız var. satıp yine Mercedes GLK 250 benzinli 2015 model bir araç almak istiyoruz. GLK'nın km çok düşük o yönden iyi, sıfır gibi.

Görüşleriniz nedir? Bu değişim doğru ve mantıklı olur mu sizce? E180 biliyorsunuz 1.6 ve konforlu geniş bir araç. Babamda Mercedes tutkusu var başka araca kolayla binemiyor. Ben de SUV araçları beğeniyorum ve Babama GLK almayı teklif ettim. Olabilir dedi. Benzinli modellerinin fiyatları dizellerine göre oldukça düşük. GLK'nın fiyatı E180'E göre biraz daha fazla, model farkı da var. Yaklaşık 30-35 bin fark var.

GLK test deneyimim yok, yakında yapacağım fakat içine oturdum, açıkçası çok konforlu gelmedi. Navigasyon yok, koltuk elektrikli ama ileri geri manuel yapılıyor! Ama yine de genel olarak beğeniyorum.

Siz ne dersiniz? E180'i satıp GLK 250(benzinli) alınır mı? Aracı daha çok Babam kullanacak ama arada ben de kullanacağım daha sonra belki sürekli ben kullanabilirim. Babam E190 konforundan sonra SUV bir araca alışabilir mi? Bugün-yarın bir test sürüşü yapacağız.

GLK 250'nin hızlanması ile E180'i karşılaştırmayın. GLK 7.9 sn 0-100 değeri var.
    Deneme sürüşü yapıp almanızı öneririm. Biz çok memnunuz GLK'dan.

Orijinalden alıntı: drvolki3

1 yıl önce aldık GLK. GLC çıkacağı için GLK'da siparişi kabul etmediler. ekletebileceğim bazı özellikleri alamadık. Liste fiyatından %10'dan fazla indirimle almıştık.
    GLK 250'nin hızlanması ile E180'i karşılaştırmayın. GLK 7.9 sn 0-100 değeri var.

Teşekkürler. Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? Yakıt tüketimi nasıldır, içi çok sade geldi bana. konforu nasıl? sürüşü keyifli mi? benzinli mi dizel mi? Benzinliler çok tutulmuyor sanırım fiyatları dizele göre çok daha uygun..175 bine az km 2015 model benzinli fiyat nasıl?

Orijinalden alıntı: alimakgrav

quote:

Orijinalden alıntı: drvolki3

1 yıl önce aldık GLK. GLC çıkacağı için GLK'da siparişi kabul etmediler. ekletebileceğim bazı özellikleri alamadık. Liste fiyatından %10'dan fazla indirimle almıştık.

Teşekkürler. Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? Yakıt tüketimi nasıldır, içi çok sade geldi bana. konforu nasıl? sürüşü keyifli mi? benzinli mi dizel mi? Benzinliler çok tutulmuyor sanırım fiyatları dizele göre çok daha uygun..175 bine az km 2015 model benzinli fiyat nasıl?

2 sene GLK 220 CDI 4MATİC aracıma bindim hocam sizin sorularınızı crvaplayayım.
    Konfor E serisinden gömlek gömlek üstün gayet iyi 5-6 kez uzun yol yaptım hiç hissettirmedi ayrıca uzun yol yapmak araçta daha keyifli virajlara 170 180 gaza basarak girdim 1 gram atmadı araç arkasını 😊
    Tüketim nasıl Kayseri Ankara yaptım 580 km idi herhalde 8 litre yaktı diye hatırlıyorum ama hız 160 dan aşağıya düşmedim 110la sabit giderseniz 6 yi görürsünüz bence.
    İçi sade ama şık cidden kaliteli bir izlenim bırakıyor insana.
    İkinci el kısmında benzinli ne yazıkki tutulmuyor dizele göre ama benzinli GLK müşterileri tanıyorum hepsi memnunlar araçlarından bir tanesi benle yakıt tüketim izlenimini paylaşmıştı uzun yolda 600 km 110 sabitle 9 litre yakmış 😄
    Bu GLK yi tavsiye ederim yerine geldiği GLC çok yuvarlak hatlara sahip ve ozgünlüğünu kaybetmiş bence ☺
    E serisini verip GLK yi almak bence mantıklı bir hareket olur(dostum jip konforu sana hissettirdikleri gerçekten başka)
    Sürüşü çok keyifli 2015 GLK 250 Benzinli 175 bin fiyat bence gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themonsterlive -- 24 Mayıs 2016; 22:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• themonsterlive T kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için çok teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    BMW 3.16i Alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    2024 Opel Corsa alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangisi olursa olsun bir jipin konforunun E serisinden daha konforlu olabileceğini düşünmek fazla iyimserlik olur...

Sonuç : Geçmeye değmez...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.