Şimdi Ara

Mercedes CLS 320 CDI --- 2005-08 model 200-250k arası --- ALINIR mı? Ne Sorun çıkarır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
10.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta yazdığım gibi
    2005-2008 model arası 200-250 bin km arası Mercedes CLS 320 CDI alınır mı ?

km olarak zaten o modellerde daha düşük yok ?

Eski model BMW'ler genelde çok sorun çıkarıp bakım masrafı yiyor ama mercedesleri pek bilmiyorum, bmw'ye göre uzun vadede daha sorunsuz diye biliyorum sadece…

özellikle bu model ve km lerde kullanan varsa sıkıntılarını dikkat edilmesi gereken konuları belirtebilirse sevinirim.

Bu özelliklerde ağır hasar kaydı olmayan bir araç ekspertize filan sokulup alınır mı? yoksa uzak mı durmak gerekir ?

Not bu arada arada araç nispeten küçük bir şehirde daha çok şehir içi kullanılacak ve fazla km yapmayacak. Yıllık 10 bin km gibi düşünebilirsiniz

Benzinliler genelde LPG'li olduğundan pek sıcak bakmadım ve genelde LPG siz olanlarda aynı fiyat baremlerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ponchik -- 13 Nisan 2019; 17:3:14 >

• +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamda 2004 model mercedes e200 var. Araçta öyle aman aman bi problem çıkmadı. Sadece lpg ve uzun süreli kullanımdan dolayı deri sorunları var. Maşallah diyelim yine de. Ben de cls bakıyorum o model yıllarında bu yüzden

• Merhabalar ,

Düşündüğünüz araçtaki motor 320 CDI Mercedesin en sağlam ve ömürlü dizel motorlarındandır. Eğer bakımlı bulabilirseniz sizi üzmeyecektir. Ancak genelde benzinliler var piyasada...
  • Sanırım @zotacing in arabası bundan dı. En iyi yorumu o yapacaktır.
  • Alinmaz cok eski yuzu. Sorun cikartirmi bilemem. Bindigim en eski arac 2010 SL o bir sorun cikartmadi allaha sukur haftasonlari 20-30 km kadar suruyorum ama.. Daha yeni model dusuk sinif araba bakmanizi oneririm butceniz kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVOYLPY -- 16 Nisan 2019; 1:3:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YVOYLPY

Alinmaz cok eski yuzu. Sorun cikartirmi bilemem. Bindigim en eski arac 2010 SL o bir sorun cikartmadi allaha sukur haftasonlari 20-30 km kadar suruyorum ama.. Daha yeni model dusuk sinif araba bakmanizi oneririm butceniz kadar..
    Yuzu evet eski ama bizim halen hosumuza gidiyor
    Zaten 4 kapili coupe tarzinda cok fazla alternatif yok

Benim sorum daha cok teknik yonden
    Arizasiydi vs siydi sorun cikarir mi
    Basimizi cok agritmadin yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz söyleyince merak edip ilanlara baktım, km konusu çok zorlanmazsınız ilandaki araçların neredeyse tamamın 200-280 bin km bandına ayarlanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: u_eskici

Siz söyleyince merak edip ilanlara baktım, km konusu çok zorlanmazsınız ilandaki araçların neredeyse tamamın 200-280 bin km bandına ayarlanmış.
    Zaten ben de ilanlardaki km lere gore konuyu actin

Zaten o yasta bir dizel arabanin daha az km de olmasi pek normal olmaz

Yalniz halen mercedes ten anlayan birinden biraz aciklayici bilgilendirici bir yorum gelmedi

• Aynı motoru E serisinde kullandım,310 bin km de olmasına rağmen gidişi yakıtı vs bence mükemmeldi..Gerçekten çok sağlam bir motor..Eğer birazcık iyi bakılmışsa sizi çok uzun seneler daha götürür ayrıca o paralara alıcağınız nispeten yeni araçlarıda emin olun 10 a katlar..Gidin iyice baktırın,boyasından ziyade motoruna şanzımanına bakın,ikna olursanız alın..Ayrıca bence halen daha tasarımı oldukça hoş ve elit gözüküyor

• ponchik P kullanıcısına yanıt
    Ben o km’lerin şüpheli olduğunu, km oynama yapıldığını ima etmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naltay23

Aynı motoru E serisinde kullandım,310 bin km de olmasına rağmen gidişi yakıtı vs bence mükemmeldi..Gerçekten çok sağlam bir motor..Eğer birazcık iyi bakılmışsa sizi çok uzun seneler daha götürür ayrıca o paralara alıcağınız nispeten yeni araçlarıda emin olun 10 a katlar..Gidin iyice baktırın,boyasından ziyade motoruna şanzımanına bakın,ikna olursanız alın..Ayrıca bence halen daha tasarımı oldukça hoş ve elit gözüküyor
    Yok zaten boya cizik takintim yok

Motorunda yuruyeninde sikinti olmasin yeter.
    Anlayan birisi ile gidip bakicaz artik

• quote:

Orijinalden alıntı: u_eskici

Ben o km’lerin şüpheli olduğunu, km oynama yapıldığını ima etmiştim.
    Ya km oynama sikintili bir olay
    Dediginizi ben de fark ettim hepsi siralanmislar :)

Bakalim bir tanesi ile gorustum
    Yaptigim muayene kayit sorgusuna gore sorun yok
    Ama tabi bu her muayeneden once dusurulmedigi anlamina gelmez tabi

• İnşallah gönlünüze göre arabanızı bulursunuz. Çok beğendiğim bir araç, yıllar geçse de karizmasını kaybetmedi benim gözümde.

• ponchik P kullanıcısına yanıt
    200-250 binlerde hangi motor olursa olsun sikintili bence 250 bin ne taksi km si gibi 😂 . 15 yasinda araba... kasayi bende seviyorum ama baya baya eskidi artik. Makyajlisi babamda vardi 2016 yilinda 2012 idi sanirim modeli baya iyiydi ic dis olarak. o kasa aalamiyorsaniz almayin basiniza is alirsiniz bence. Bizde 150.000 km ye falan gelince itelemistik birine :)
    Butcenizin yettigi kadar daha dusuk segment yuksek model alin bence. Kazasiz belasiz simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVOYLPY -- 16 Nisan 2019; 18:49:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

Zaten ben de ilanlardaki km lere gore konuyu actin

Zaten o yasta bir dizel arabanin daha az km de olmasi pek normal olmaz

Yalniz halen mercedes ten anlayan birinden biraz aciklayici bilgilendirici bir yorum gelmedi

Alıntıları Göster
    Daha az mı? Arakadaş orada hepsinin km'si düşürülmüş diye ima da bulunmuş...

2005 bir araç 19 yaşında. Dizel alanlar yıllık en az 20-30 bin km yapıyor. 19x30 desen neredeyse 600 bin km yapar....
  • SAYIN ponchik bende bu aralar bakıyorum ama benzer kaygılarım var. yaptığım araştırmalarda fren sistemi ile ilgilibazı sorunlar olduğunu duydum . o yıllarda kullanılan s,e ve cls(e tabanlı coupe) serilerinde mercedesin kullandığı fren sisteminin klasik sistemlere göre farklı ve sorunlu olmasından dolayı bir çok araç sorun yaşanmış. yurt dışında satılan araçların sistemleri garantiden değişmiş ancak tr deki durum nedir bilmiyorum. makyaj ile beraber fren sistemi klasik sisteme dönülmüş diyorlar. ben hala araştırıyorum bir kaç ay içinde kararım kesinleşecek. hayırlısı bakalım. umarım gönlünüze göre araç bulursunuz. kaliteli ve yüzü eskimeyecek bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz-siyah -- 17 Nisan 2019; 19:48:0 >
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    Birkac mesaj yukarda yazdim zaten

Çoğunun benzer km lere dizildigini

Yapabilcegim tek kontrol muayene km ile karsilastirmak onu da yaptim tabi bu her muayeneden once dusurulmedigi ya da daha eski muayeneler cikmadigi icin kesin bir sey degil

Ne yazik ki ulkedeki cogu aracin km si ile oynaniyor artik

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaz-siyah

SAYIN ponchik bende bu aralar bakıyorum ama benzer kaygılarım var. yaptığım araştırmalarda fren sistemi ile ilgilibazı sorunlar olduğunu duydum . o yıllarda kullanılan s,e ve cls(e tabanlı coupe) serilerinde mercedesin kullandığı fren sisteminin klasik sistemlere göre farklı ve sorunlu olmasından dolayı bir çok araç sorun yaşanmış. yurt dışında satılan araçların sistemleri garantiden değişmiş ancak tr deki durum nedir bilmiyorum. makyaj ile beraber fren sistemi klasik sisteme dönülmüş diyorlar. ben hala araştırıyorum bir kaç ay içinde kararım kesinleşecek. hayırlısı bakalım. umarım gönlünüze göre araç bulursunuz. kaliteli ve yüzü eskimeyecek bir araç
    Walla ben birisi ile fiyatta anlastim yarin almaya gidiyorum

Tabi once bir baktiricam bakalim nasip

• motor-şanzıman bakımlıysa milyon gidiyor ama havalı süspansiyon varsa dikkat etmeli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.