Şimdi Ara

Mercedes CLS 320 CDI --- 2005-08 model 200-250k arası --- ALINIR mı? Ne Sorun çıkarır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
11.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ponchik

Walla ben birisi ile fiyatta anlastim yarin almaya gidiyorum

Tabi once bir baktiricam bakalim nasip

Alıntıları Göster
    umarım her şey istediğiniz gibi olur. alırsanız burada bir inceleme yazarsanız sevinirim, benimde karar vermeme yardımcı olursunuz.
  • 516812873

Bütçeniz uygunsa ilgili ilan gayet uygun olur size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlamış olucam ama😂 bu aralar 2005 - 2010 arası cls 350 veya cls 320cdi bakıyoruz km'si fazla olmayıp (kazasız olursa mükemmel olur) alma niyetimiz var.

Kullananlar varsa bilgi almak isteriz 🙏🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: Contra07

Konuyu hortlamış olucam ama😂 bu aralar 2005 - 2010 arası cls 350 veya cls 320cdi bakıyoruz km'si fazla olmayıp (kazasız olursa mükemmel olur) alma niyetimiz var.

Kullananlar varsa bilgi almak isteriz 🙏🏻
    Kasa hakkında hiçbir bilgim yok lakin motoru hakkında yorum yapayim. Üzerinden yıllar gecmesine rağmen 350 nin üzerinde ki motor halen piyasadaki en verimli atmosferik V6 lardan birisidir. Makyajli w220 s350 de de aynı motor mevcut. Torku devir bandına son derece homojen dagitilmis bir unitedir. Alt devirleri boş ve cılız değil tam tersi dolu doludur. Basmadan sakin kullanilirsa da yakıtı son derece makuldur.

Bence piyasadaki alınacak en mantıklı araçlardan birisi.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Motor kasa ile bütünleşince mükemmel bir ikili oluşturuyor herhalde. Bir CLS350 testinde bunu tecrübe etmiş bulunmaktayım.
    Aldığımız takdirde kesinlikle basmadan sakin kullanacağımız için yakması önemli değil (gerçi aslan besleyen yemini düşünmez)😂

Boya takıntımız yok, umarım kazasız bir araç bulabiliriz 😂
    Yorum için teşekkürler.

• quote:

Motor kasa ile bütünleşince mükemmel bir ikili oluşturuyor herhalde. Bir CLS350 testinde bunu tecrübe etmiş bulunmaktayım.
    Aldığımız takdirde kesinlikle basmadan sakin kullanacağımız için yakması önemli değil (gerçi aslan besleyen yemini düşünmez)😂

Boya takıntımız yok, umarım kazasız bir araç bulabiliriz 😂
    Yorum için teşekkürler.
    Aynen öyle. Motor kasanın altında ezilmemeli. Yoksa hem yakar hem gitmez. İşkence çekerek bı ton yakıt parası ödersiniz.

Bu kasanın en optimum motoru ise V6 350 dir. V8 500 de şahane makine ama sehiricinde gereksiz büyük bir motor hiç gerek yok ona MTV ödemeye ve fazladan yakıt yakmaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Aynen öyle. Motor kasanın altında ezilmemeli. Yoksa hem yakar hem gitmez. İşkence çekerek bı ton yakıt parası ödersiniz.

Bu kasanın en optimum motoru ise V6 350 dir. V8 500 de şahane makine ama sehiricinde gereksiz büyük bir motor hiç gerek yok ona MTV ödemeye ve fazladan yakıt yakmaya.

Alıntıları Göster
    Bizde bu sebeple CLS500 veya 320cdi üzerinde yoğunlaşıyoruz

• quote:

Bizde bu sebeple CLS500 veya 320cdi üzerinde yoğunlaşıyoruz

Alıntıları Göster
    320 cdi olani aldim ben 1 yil oldu genelde hanim kullandi ama gayet konforlu ve surus keyfi guzel bir araba tavsiye ederim

• Yarın 2005 model 320.000 km'de toplamda 7328₺ hasar kaydı olan CLS350 alıyoruz (dışı siyah içi gri renkli olan modeli) hayırlısıyla.
    Kullandıkça yorum yazarım 👋🏻

• Contra07 kullanıcısına yanıt

Aldinizmi aracı nasilmiş

• küçük şehir içi yıllık on bin km ve CLS hemde dizel, masraf acar mı. tövbe estağfurullah:)

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Benim üni yıllarındaki eski kömür sobam gibi bir ay demeden kurum ve is bağlar o araba

Kucuk sehiricinde surekli dusuk devir durkalk koca v6 dizel sıkıntı yaratabilir.

• Contra07 kullanıcısına yanıt
    Benzinlisi cok daha mantıklı.

• Bir ara bu araçları düşünen biri olarak en büyük sıkıntının sbc fren sistemi olduğunu öğrendim. Sistemin belli bir ömrü var. Bitince, parça fiyatı çok pahalı olduğu için sistemi sıfırlayıp arıza kaydını silip satanlar oluyormuş. Buda fren arızasına sebebiyet veriyormuş. Sistem belli yıllar arasındaki mercedeslerde kullanılmış daha sonra terk edilmiş.

Ben Mercedes’in dizelini daha sağlam buluyorum. Bazı Avrupa ülkelerinde halen aktif olarak kullanılan 15-20 yıllık dizel e serileri var. Ülkemizde her şeyin içinden geçildiği için pek fark olmayacaktır ancak lpgli bir mercedesten daha güvenilir olur. Çok da tatlı motorlar. Ses olarak benzinli 4 silindirli makinelerden güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 5 Nisan 2022; 13:27:21 >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

konu olsun diye açmış işte:)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.