Bildirim
Mercedes C180 Exclusive - C200 D Exclusive Tercih
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
10 bin km dizel tercihi için cok uygun değil. Fiyat farkını da hesaba katmak lazım Ona göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 2 Kasım 2015; 18:50:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat farki 25000 TL. dizel motor Renault un motoru benzinli motor mercedese ait -
quote:
Orijinalden alıntı: serta2
Fiyat farki 25000 TL. dizel motor Renault un motoru benzinli motor mercedese ait
Tereddüt dahi etmeden benzinliyi alırdım o zaman.
Bütçeniz dizeli zorlanmadan karşılıyorsa benzinli alıp keyfimce opsiyon eklettirirdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Fiyat farki 25000 TL. dizel motor Renault un motoru benzinli motor mercedese ait
Hangi siteden baktınız bilemiyorum ancak c200d exclusive 176 bin tl c180 ex. 158 bin tl yani fiyat farkı 18 bin tl. 10 bin km içinde dizel almayın. Aradaki farkla belki birkaç opsiyon eklersiniz .
Öncelikle internetde ki liste fiyatları üzerinden 5-10k civarı indirim yapıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: furkan1zekquote:
Hangi siteden baktınız bilemiyorum ancak c200d exclusive 176 bin tl c180 ex. 158 bin tl yani fiyat farkı 18 bin tl. 10 bin km içinde dizel almayın. Aradaki farkla belki birkaç opsiyon eklersiniz .
Alıntıları Göster
Arada ki fark 25.000 lira ise şöyle düşünün c200d'yi satarken de benzinli modelden 10-15 bin lira fark ile satacaksınız yani sizin arada vereceğiniz fark 10.000 tl falan olacak benim görüşüm bütceniz yetiyorsa dizel alın sıkıntı oluyorsa benzinli alın ama satarken dizelin daha kolay satılacağınıda unutmayın.
-
Dizel alın gaza basmaktan korkmayın.
dizel tabii...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzinli tabi hiç dizel düşünmeyin 10k km için. 20bin kmyi geçerseniz dizel düşünün.
C200'un motoru harika bir motor su an kendim kullanıyorum(c200 fascination).ancak yine tercih etsem c180 alırdım cunku pek kullanamıyorum ve en önemlisi aynı fiyata cok daha dolu bir araba alma şansım vardı.ayrica satis temsilcisi c180 icin daha fazla indirim teklif etti ancak c200 aldım yine de.ayrica o paralara çıktıktan sonra benzin-mazot cok önemli olmuyor.
Son olarak c200 daha az zarar ettirir.siz bakmayın Renault motoru dediklerine.dci motor cok başarılı bir motordur.simdi soyle düşünmek lazım Mercedes düşük hacimli motorda cok tecrübesiz ve bu isi baya iyi yapan bir firmadan alması bence daha iyi bir durum.cunku Renault ve nissanda da ayni motor kullanılıyor.
Dizel
BENZİN
Cevaplariniz icin tesekkur ederim. Dizel benimde aklimdan gecen ilk tercih. Fiyati Istanbul daki yetkili bayiden aldim. Dizel modellerde hic indirim olmuyor ama benzinlilerde indirim yapiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: sünnetçi34
Dizel
Daha cok benzinli model satiliyor. Benzinliside istanbul trafinde 10 11 litre yakiyormus. -
Aradaki fark 18000 lira gözükse de benzinli seçenekte dizele göre bir nebze daha fazla indirim alınabilir. 20 bini geçecektir yani aradaki fark. Yapılan kilometre de anladığım maksimum aylık 1000 km. 9lt benzine karşılık 6lt dizel tüketimi olsa normal kullanımda. Aylık benzine 393 lira, dizele 225 lira para harcarsınız. Aylık 170 lira için ben olsam benzinli keyfinden vazgeçmezdim. Bu hesap belki klişe görünebilir ama gerçekler de üç aşağı beş yukarı böyle.quote:
Cevaplariniz icin tesekkur ederim. Dizel benimde aklimdan gecen ilk tercih. Fiyati Istanbul daki yetkili bayiden aldim. Dizel modellerde hic indirim olmuyor ama benzinlilerde indirim yapiliyor.
Daha cok benzinli model satiliyor. Benzinliside istanbul trafinde 10 11 litre yakiyormus.
Alıntıları Göster
Renault motoru her ne kadar klasmanında çok başarılı olsa da safkan Mercedes üretimi motoru ile satın almak güven duygusunu, sürüş kalitesini, rafineliği arttıracaktır.
-
Mercedes dediğin arkadan iter dostum.
Tabii ki 180.
araçla yolda macera arayacaksaniz benzinli alın yok ben düzgün sürerim gazladigim zamanda çok yakmasın diyorsaniz dizel daha iyidir. şahsen benzinli araba hiç sevmem biri arabam benzinli diyince baz donanim araç gibi oluyor gözümde
renault motoru deyince herkes bi geri çekiliyor ancak formula 1 zaferi olan bi firma, motorları da gayet verimli. sanki mercedes şanzıman ı vw den almış gibi tepki vermeyin yahuquote:
Orijinalden alıntı: The Man in the Suit
araçla yolda macera arayacaksaniz benzinli alın yok ben düzgün sürerim gazladigim zamanda çok yakmasın diyorsaniz dizel daha iyidir. şahsen benzinli araba hiç sevmem biri arabam benzinli diyince baz donanim araç gibi oluyor gözümde -
Yıllık 10.000km için 25.000TL dizel farkı vermek hiç mantıklı değil.quote:
Orijinalden alıntı: serkanarch
renault motoru deyince herkes bi geri çekiliyor ancak formula 1 zaferi olan bi firma, motorları da gayet verimli. sanki mercedes şanzıman ı vw den almış gibi tepki vermeyin yahu
Alıntıları Göster
Benzinli tercih etmek çok daha mantıklı olacaktır. -
c200 iyi araç ara hızlammaları sport plus moduna alınca gayet yeterli şehir içi ve dışında kullanıcısını üzmez ama benim tek sıkıntım aracın yere fazla yakın olması.Servis te bir miktar yükseltebiliyorlar ama ben sıcak bakmıyorum c180 kullanmadığım için yorum yapamayacağım.Bu arada şehir içi sakin ve ekonomik modda gayet az yakıyor araç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- renault clio paket sıralaması
- peugeot 5008 yorumlar
- fiorino paket sıralaması
- mini cooper countryman alınır mı
- ford fusion 1.6 lux kronik sorunları
- renault logan
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X