E serisinin fiyat listesine baktım da şimdi acayip saçma bir fiyatlandırma var. 1.8 benzinlinin vergisiz fiyatı 2.2 lik dizel motordan daha yüksek.
Dizel bizim ülkemizde pahalı diger ülkelerde benzinli tercih edildigi için fiyatların böyle olması normal.
1.8 dizel şuan sadece B serisinde; b180cdi(108bg) ve b200cdi(134bg) olarak var ve 7ileri çift kavrama yağlı sistem yarı otomatik şanzıman opsiyoneli ile sunulmakta.
Eğer bayanın dediği doğru ise bu motor geliştildi ve 204 bg güç üreten yeni motor haline geldi.
Ama fiyatı biraz pahalı gibi 1.8 (%80 ötv)olmasına rağmen. 200 bandında bir fiyat ile çok iyi işler yapılabilir...
200 bin tl'ye E250 CGI AMG alırdım, 4 silindirli dizel motor E serisine yakışmıyor. Dizel olacaksa E350 CDI olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde
quote:
Orijinalden alıntı: Taghdir
Diesel 150 kW (204 PS) Modeli yurtdisinda bulunmaktadir. Kombi modelleri genellikle AMG paket oluyor.
Sizin alacaginiz Coupe`mi yoksa Kombi`mi ?
220.000 TL fiyatini duyunca gercekten icim tuaf oldu.
bahsettiginiz 204 ps gucundeki dizel motor "2143 cc" hacimli bir makina.
204 ps guc veren ancak 1.8 lt (1796 cc) hacimli olan motor ise benzinli.
satis temsilcisi 204 ps guc ureten 1.8 lt hacimli bir dizel motordan bahsetmis. boyle bir motor mevcut degil...
Hocam var diyorum iste, neyi abartiyorsunuz ? Elime ufak bilgi gecti, firmada calisan bir dostumun sahesinde dogruladim arkadasin yazdigini.
Sizin dediginizi anliyorum. Böyle bir motor Mevcut aslinda tek sorun sadece sen bilmiyorsun.
Galeriler 75.000€ ya getirirler eğer böyle bir motor piyasaya çıkarsa iyi de olur 2.2 litre vergisi çok yüksek yalnız 220 bin lira ne demek 2200 cdi alınıyor o paraya.
quote:
Orijinalden alıntı: canvarol
E serisinin fiyat listesine baktım da şimdi acayip saçma bir fiyatlandırma var. 1.8 benzinlinin vergisiz fiyatı 2.2 lik dizel motordan daha yüksek.
Tabloda dikkatimi çeken tek şey Vergili fiyat ile vergisiz fiyat arasındaki uçurum.. Nereye kadar gidecek bu böyle..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme