Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Satış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
22
Favori
14.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim tanıdığım 2 kişi rezerve etti 2022 GLC ve e200d exclusive ama istediği pakette değil iptal edebilirler. İsteyen olursa konuşurum .


    Bence açılan her stok satılmıyor, sanki bilerek fake stok yükleyip piyasayı rahatlatmaya çalışıyor olabilirler mi:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutkk -- 18 Mayıs 2023; 23:18:39 >
  • a serisi düşüren var mı? site çok berbat çalışıyor. sipariş verirken kusası geliyor insanın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 18 Mayıs 2023; 23:16:1 >
  • ben de inanmıyorum bu kadar araç satıldığına. 3 gündür 500 araç yüklendi belki de. en pahalı arac bile saniyeler icinde satılıyor.

  • gece yağmalamışlar siteyi, hiçbir şey bırakmamışlar. yok yok, bunların sitesinde görünen arabalar ya dekor, ya araba fotoğraflı kazı&kazan kartı.

    1/300 (belki daha az) şans kime denk gelirse..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yalan dolan işler işte
    Araç varmı yok ne işe yararsinki mersedes

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu rezerve edebilenlere teslimat icin bir tarih geldi mi? Sonraki surec nasil isliyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • robertobravo kullanıcısına yanıt

    Sanki ısmarlama sipariş var gibi. Belli sayıda model düşmüş, biri telefon açmış kardeşim gece 23.30 da 2 tane şu modelden stok aç, alacağız gibisinden.  

  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    burada adamlar(ben dahil) online siteyi f5 yapmaktan, tuşu Eskittik, parmağı incittik, kolları uyuşturduk. bu işleri bilenler bot, yapay zeka ile daha hızlı sayfa yenilemek kodlar, yamalar ile uğraştı. saliyesinde kapanın elinde kalır. (hala gerçek satış olduğuna dair ümidimi koruyorum)

    yedirmezler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertobravo -- 19 Mayıs 2023; 15:28:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sisteme yükelenen araçların doğruluğuna ben de inanmıyorum artık. 11 Milyonluk S-serisi bile saniyede gitti. Ya da EQE, EQS serileri. Zaten artık düşerse tedarik sürecinde olan araçlar düşüyor çoğunlukla. Bayi bu araçların Türkiye'de olmadığını söyledi. Üretimde bile olabilirmiş. Satışa hazır olarak gözüken aracın bile gelmesi 2 hafta sürebilir dediler. Fiyat da aracın bayiye geldiği gün liste fiyatı neyse o olacakmış. Bayiye gelene kadar öncesinde fatura kesmiyorlar. Çok anlamsız. Aslında sıraya girmiş oluyorsunuz sanırım ama araç geldiğinde fiyat kimbilir ne olacak. Tarih vermiyor olmaları da saçma. Mercedes merkezi aradım onlar bilmiyoruz deyip hiç bilgi vermiyor.

  • Bence siteye konan arabalar cok fazla satilmayip da “bi sekilde bunlari elimizden cikaralim” diye dusundukleri arabalar.Arada bir de kolay satilabilen arabalari da koyuyolar ki kapisilsin butun arabalar diye.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erman_oktay E kullanıcısına yanıt
    glb ve e serisi bu gruba girmiyor bence. s400 4matic içinse, geçen aylarda birisi 15 milyona yakın para, bayiye 1 milyon da extradan komisyon vererek aldıklarını söylemişti. elektrikli araçlar dışında tüm araçlarına aşırı talep olduğunu düşünüyorum.

    diğer taraftan hiç c serisi çıkmadı yada ben görmedim. bu da ilginç.

    bayrama kadar arabaya kavuşurum diye düşünüyordum ama ümidimi kaybediyorum yavaştan.

    aklıma, araçlara extra aksesuar ekleyerek şişkin bir fiyattan satışa çıkaracakları geliyor. Nihayetinde mercedes benz türk a. ş. mercedes almanya sitesinden almıyoruz aracı. araçlara yok çekip, fazla para verince zuladan çıkaranlar ile bu web sitesine araç girenler aynı kişi ve kurumlar değil mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • robertobravo kullanıcısına yanıt
    Surekli eq serisi cikiyo zaten.Normal sartlarda eq serisinin satis miktari cok dusuk diye biliyorum.Mantikli bakinca da ya sistemde uc kagit var ya da ellerindeki en az satilan arac olan eq serisini bu sekilde satmaya calisiyolar diye dusunuyorum.En az satilmasinin nedeni de elektrikli araclarin ulkemizde cok fazla ragbet gormemesi ve yeterli altyapimizin olmadigindan.Tesla bile daha yeni yeni piyasaya girmeye basladi.C serisinin de 1 kere satista olduğunu gordum dunden beri o da 2800 civarindaydi fiyati.Eq serisi-gl serisi en cok cikanlar.Nadiren de e-a ve cla serisi cikiyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erman_oktay -- 19 Mayıs 2023; 19:24:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erman_oktay E kullanıcısına yanıt
    elektrikli araçları satmaya çalışsalar, onu da alamıyoruz ki? o da aynı hatayı veriyor. bence burada araç satıyor gibi gösterip, satmıyorlar. araç alan birkaç kişiyse, onlar da muhtemelen sistem hatası yüzünden satış sürecine müdahale edemedikleri için alabilmiş olabilirler.

    online satışa geçmek deyince, çıkarırsın araçları siteye, stokta var yada yok, var olanı satar, var olmayanın kaporasını alır, artık ne zaman gelecekse o zamanı söyleyip, anlaşarak siparişi başlatırsın.

    bunlar olmayan araçları dahi satmıyor, sipariş almıyor. tüm dünya bizim araçları online satacak diye alaman bastırmış, bizimkiler de engel olmak için ellerinden geleni yapmış, online satışa engel olacak kalıcı çözüm için de çare arıyorlar gibime geliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ya arkadaslar ben Gla bakiyorum. 2 kez 2 milyon ustune kizmizi Gla dustu. Digerleri hep siyah ve ayni para 1.890 kusur. yani turkiyeye sadece siyah ve ayni donanimda arac mi gonderiyorlar. ben bu olaya inanmiyorum. o siyah Gla larin hepsi ayni araca bence. Belki icinde 2 tane gercek vardi. o da yine tanidiga filan gitti. mercedes bu online satisi batirdi yani Bmw den biraz ders alsinlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu bahsettigim olay belki diger modellerde de var ama onlara dikkat etmedim. onlarca siyah gla ayni paraya satildi yersen. bi ikisini de hayriniza griye beyaza boyayaydiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • navarchs N kullanıcısına yanıt

    Sizi temin ederim birebir aynı araçtan 30-40 adet vardır, ondan şüphe etmeyin. Ama online sistemini beceremediler. Yazılım sıkıntısı var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreq E kullanıcısına yanıt
    hocam ayni aractan vardir ona bisey demiyorumda. bir suru baska renkler var onlar niye gelmior. turkiyede sadece siyah mi gidiyor. tabi benim ki biraz komplo teorisi oluyor. alamiyorum diye biraz ofkeliyim. inanir misiniz dun gece 2-3 e kadar bekledim gece tenha olur diye. Gla yuklendi odeme sayfasina bile gelemedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • navarchs N kullanıcısına yanıt

    Ben de deniyorum olmuyor. Denemeye devam, forumda alanlar olmuş. Yoksa komploya bağlayacağım ben de 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten araç alan oldu mu? Olduysa yazsın. Çok boş mesaj var burda.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    Alınıyor,

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.