Şimdi Ara

Mercedes Benz CLK 200 Kompresör w209 alınır mı dersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
9.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Mercedes Benz CLK 200 Kompresör w209 alınır mı dersiniz ?

Her zaman aklımdaydı bu araba. 2006 - 2008 model arası bakıyorum çok yorulmamış bir araba. Sizce almak şu zamanda mantıklı mı. Nerelere dikkat edeyim. Bilen var diye bir danışayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le.Mans -- 8 Mart 2014; 10:08:55 >

• Alınır ama bütçeyi cok asmayacaksa cabrio alınır muhtesem tadı olur o zaman .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı fiyatlara cabrioda var ama ne kadar mantıklı olur bilmem. Rüzgar sesi vs çok olur ayrıca kışında sıkıntı yaratır tenteli olduğu için diye düşünüyorum ondan coupe bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

Aynı fiyatlara cabrioda var ama ne kadar mantıklı olur bilmem. Rüzgar sesi vs çok olur ayrıca kışında sıkıntı yaratır tenteli olduğu için diye düşünüyorum ondan coupe bakıyorum

Oyle deme bir kere üstünü ac o tadı al dersin ki varsın ses duyalım yuksek hızlarda

Kaldı ki bu Mercedes yani bizde zamanında 2001 Clk vardı ona bile dönüp bakan üstünü açtığımızda laf atanlar oluyordu

Ama dedigin gibi tenteyi de kontrol etmen gerekir yırtik falan oluştuysa yağmurda iceri su giriyor , üstünü açtığında ailenle tatile gidersen bagaj yetmiyor . Yine de cabrio alınır benim fikrim tabi

• İlk arabanın plakasını internette sorgulatın zaten büyük kazası varsa ve plaka değişmemişse çıkar zaten.
    Sonra aracın tramer kaydına bakın.
    Resmi serviste expertiz yaptırırsınız.
    Şasisine iyi baktırın zorlanmışsa belli olur büyük ihtimak.
    Şanzıman alt takımlara baktırın sonuçta parçaları pahalı iyi inceleyin.
    Yakıt ve vergiside sıkıntı değilse bence güzel olur.
    Hatta imkan varsa 2 tane araba alın mesela bu hafta sonu keyif arabanız olsun işe b sınıfı dizel bir araba ile gidebilirsiniz yakıttan tassaruf için.
  • yorum yok mu başka
  • Araba alınr güzel araba. Alırken alıcak alım gücün olabilir fakat önce şunu araştır BAKIM-SERVİS masrafları.

Örneğin bir baskı balata seti ne kadar? tiriger kayışı kaç para? Fren balataları ne kadar?

Bunları kabulleniyorsan tabiki alınır binilir cok keyiflidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    94 mercedes E200 alınır mı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar için teşekkürler. Ufak sorular sormaya devam edeyim.

bu araçlar için start stop özellği anahtarsız çalıştırma var diyorlar dogrumu. Baktığım ilanlarda hep anahtar yuvası gördüm ben
  • Arkadaşlar yorumu olan yok mu ?
  • start stop oldugunu hiç sanmıyorum 7-8 senelik araç sonuçta..Anahtarsız çalıştırma da bi bilgim yok..Bence bu tip özelliklere takılıp kalmayın var ya yoktur bu araç güzeldir km si düşük temiz kullanılmış denk getirilirse gül gibi alınıp binilir..
  • Temizse başka neyini tartışacağız bu aracın. Mercedes clk tartışmaya açık bir araç değildir. Alınır ve binilir.
  • 90 binde bir parça değişen 2007 model 67 bin genel anlamda temiz
    40 binde değişen yok 2008 model 94 bin genel anlamda daha temiz.

Hangisini almak mantıklı peki ? arada 50 bin km lik fark 27 bin liralık farka değer mi sizce?
  • İki araç arasındaki fiyat farkından ziyade, o yıllara ait diğer CLK ların fiyatlarına emsal olarak bakılması gerekir, verdiğiniz iki araç arasındaki fiyat farkı çok fazla geldi bana, birinden birinde bir sıkıntı var gibi.
    Cabrio almazdım şahsen. Clk güzel araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 11 Mart 2014; 9:04:06 >
  • ikisinin donanımı aynı. rengi aynı. 2007 model olanın sadece ön çamurluk değişmiş 3000 liralık masrafı olmuş. onun dışında hiç bir farkları yok.

artık araç piyasada olmadığı için satıcılar temiliğine göre fiyat belirlemişler.ama o kadar farka çok temizini alsan değermi diye düşünmüyor değilim ve kararsız kaldım
  • Le.Mans L kullanıcısına yanıt
    Hocam mercedes sonuçda yaptığı yoldan ziyade arabanın ne kadar zorlandığı mühim bakımlar düzenli yaptırılmış mı nerede yaptırılmış bunlar önemli arada ki sadece yaptığı kilometre farkıysa fiyat farkı çok başka şeyler aramak lazım
  • genel anlamda diğer araçlarda 70 civarı. ekstra bir durum oldugunu dusunmuyorum
  • arkadaşlar şöyle bir durumda var. 2006 modeller 163 bygirlik modeller. ama 2006 sonra 184 bg.Haliyle fiyat farkıda var. acaba değermi 184 yerine 163 lükten almaya bu kafamı karştırıo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

Yorumlar için teşekkürler. Ufak sorular sormaya devam edeyim.

bu araçlar için start stop özellği anahtarsız çalıştırma var diyorlar dogrumu. Baktığım ilanlarda hep anahtar yuvası gördüm ben

Evet bazı W209'larda anahtarsız çalıştırma var. Start/Stop düğmesi vites kolu üzerindedir, sanırım o yüzden karıştırdınız. Örnek aşağıdaki ilan,
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-2006-emsalsiz-temizlikte-ve-bakimli-bayi-cikisli-161131218/detay/

Ben şu arabayı beğeniyorum,
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-acil-meraklisina-hatasiz-2006-full-200clk-komp-avantgarde-coupe-159560282/detay/

2000 model W208 kasa sahibi olarak; temiz, özenli kullanılmış, geçmişine ait sağlıklı bilgilere ulaşabileceğiniz, tercihen 100000 km'nin altında bir CLK almanızı öneririm. Son derece keyifli arabalardır.

Burada asıl dikkat edilmesi gereken, fiyatı ucuz olup sonradan size sorun ve dolayısı ile masraf çıkartabilecek araçlardan uzak durmanız.

Böyle özel bir araç almayı düşünüyorsanız, mutlaka bütçenizi biraz zorlayarak donanımlı ve az kullanılmış bir araç bulmaya çalışmalısınız. Ayrıca kesinlikle acele etmemelisiniz. Mutlaka yetkili serviste ve şase ve motor numarası üzerinden ekspertiz yaptırın.

Diğer bir önemli önerim ise, tüm paranızı aracı satın alırken harcamayın. Beklenmeyen masraflar için ayırdığınız bir paranız olsun. Bu araçlar çok arıza çıkarmaz, kronik sorunları yoktur, çıkma parça nispeten kolay bulunur, ancak yine de Mercedes aldığınızı unutmayın.

• PUNCTUM kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Dediğiniz kriterlere bende dikkat ediyorum fakat 2 aydır takip etmeme rağmen bu tarz bir araç çıkmadı. Aslında 1-2 tane vardı ama onlarında fiyatları uçuktu. Bakalım hala niyetim var.
  • Ben de 2003-2004 CLK 320 düşünüyorum. Biraz binip lpg taktıracağım. Ah ama önce arabamı satmam lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.