Bildirim
Meral Akşener Halk TV'de.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kendisinin hiç bir itibarı kalmadı artık.
AKP'liler tarafından FETOCU damgası vuruldu, herkes birbirini bişeylerle itham ediyor buna alıştık.
Ancak 15 temmuz sonrası ortalıkta görünmeyince hiç bir şansı kalmadı.
15 temmuzda çıkıp sert bir tepki ortaya koysaydı o zaman imajı toparlanır hatta halkın gözünde değeri artardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Man in the Suit
kendisinin hiç bir itibarı kalmadı artık.
AKP'liler tarafından FETOCU damgası vuruldu, herkes birbirini bişeylerle itham ediyor buna alıştık.
Ancak 15 temmuz sonrası ortalıkta görünmeyince hiç bir şansı kalmadı.
15 temmuzda çıkıp sert bir tepki ortaya koysaydı o zaman imajı toparlanır hatta halkın gözünde değeri artardı.
15 Temmuzun ardından tepkisini gösterdi ayrıca siz AKP karşısına damgalanmayacak eleman arıyorsanız işiniz zor.
Ne yazık ki itibar konusunda haklısınız ama sonuçta Erdoğan dışında bu ülkede itibarı olan tek bir insan yok. -
hocam kendisinin ulusal kanallarda görünmesi lazımdı.
Şahsen ben gündemi takip ettim ancak hiç bi yerde göremedim kendisini. Twitter'dan bişeyler paylaştı sanırım.
Ben kimin ne olduğunu anlarım ama halkın seviyesi ortada malesef. Baştakiler kimi hedef tahtasına koyarlarsa sorgulamadan ona sövmeye başlıyorlar. -
Havuz medyasi bas bas bagirdi bu kadin fetocu diye. Bazilari belge falan bile gostermisti artik ne kadar dogru yalan bilemem. Osman gokcek kendi kanalinda kadina demedigini birakmadi. Peki madem bu kadin fetocu idi neden hala gozaltina alinmadi? Bank asyada hesabi olabi bile gozaltina aldilar, bunu niye almadilar hala?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Şahsen ben gündemi takip ettim ancak hiç bi yerde göremedim kendisini. Twitter'dan bişeyler paylaştı sanırım.
Ben kimin ne olduğunu anlarım ama halkın seviyesi ortada malesef. Baştakiler kimi hedef tahtasına koyarlarsa sorgulamadan ona sövmeye başlıyorlar.
İşte problem o AKP istemediği için hiç bir ulusal kanala çıkamadı kadın Türkiyem TV ve Halk TV ye çıkabiliyor şuan sadece. -
Konu içerisinde de ülkenin ne kadar pislik bir hal aldığını görebiliyorsunuz.
İftiralar hükümetinin vurduğu bir damga yüzünden, tümüyle yalaka medyada yer almamasından dolayı fetöcü olarak anılan bir zat.
Zat diyorum, çünkü gram ilgilenmediğim bir mecra siyaset..
Peki, kıçı kırık bankanın birinde sırf hesabı var diye sokaktaki çöpçüye dahi soruşturma açılırken;
Bu zat nasıl oluyor da halen hiçbirşey olmamış bugüne kadar??
Fetöcü değil mi? Hı hı, peki.
İftiralarınıza devam.
Nede olsa Allah yok, din yalan...
Ben artık bu kompozisyondan, bu tezi çıkarabiliyorum..
Hiçbirinde Allah korkusu yok çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4RLB0RO -- 12 Aralık 2016; 22:6:53 > -
kur şu partiyi artık -
akp yuzunden mhp li birini sevecegim aklima gelmezdi hic ....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin
kur şu partiyi artık
MHP Bahçeli'den illaki geri alınacak, partiden AKP beğenmedi diğe atılan insanlarda geri gelecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jorji
Havuz medyasi bas bas bagirdi bu kadin fetocu diye. Bazilari belge falan bile gostermisti artik ne kadar dogru yalan bilemem. Osman gokcek kendi kanalinda kadina demedigini birakmadi. Peki madem bu kadin fetocu idi neden hala gozaltina alinmadi? Bank asyada hesabi olabi bile gozaltina aldilar, bunu niye almadilar hala?
Fetocu değil de ondan,ellerinde belge yok.Ancak akp kanalları bilinçli olarak karalıyor. -
quote:
Ben kimin ne olduğunu anlarım ama halkın seviyesi ortada malesef. Baştakiler kimi hedef tahtasına koyarlarsa sorgulamadan ona sövmeye başlıyorlar.
Cikmak istemiyor mu saniyorsunuz kanallara? Tepeden kesin talimat var bu kadini kanaliniza cikartmiyacaksiniz diye. 15 temmuzda kendisi kanallari defalarca aramis baglanmak icin ama ambargo var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nycha
aslında iyi bir lider gibi görünüyor ama işte ekşisözlükteki hewal lobisi kendisini aşırı derece desteklediğinden biraz olsun çekiniyorum .
Onun sebebi Meral Akşener'in bir bayan olması, entel ekşiciler feminist olduklarından sempati duyuyorlar. -
aga meclisteki erkegim diye ortada gezen lerden bin kat daha mert delikanlı harbi bir kadın kısacası korkuyorlar çünkü potansieli çok yüksek bunu cümle alem biliyor.... -
Yayını izliyor musun bilemiyorum ama kadın anlatıyor neden olduğunu bunun
meral akşenere fetocu diyen,örgütcü diyen veya başka iftiralar atan ağır kansızdır o kadın 80leri 28şubatları hepsini yaşadı. havuz ve çomçom medyasının yalanlarına inanlar sakın müslümanım allaha inanıyorum falan demesin okun avdan cıktıgı gibi tertemiz kafir olanlardır -
Bahceli neden Erdogan'a yanasti saniyorsunuz
TV'de kendine fetöcü diyen bi akpli vekile kanıtlayamazsan şerefsizsin dedi, canlı yayına telefonla bağlanarak. Hem de kaç kez.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- magdy hussein mourad mohammad
- kaç milletvekili istifa ederse erken seçim olur
- barzani"nin türkiye"deki şirketleri
- belden aşağı mesajlar
- elif can yetim
- türk telekom numara değiştirme
- adıma şirket var mı sorgulama
- cep telefonu operatörleri
- 2024 en çok satan arabalar
- tf-2000 hava savunma muhribi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X