Şimdi Ara

Meraklısına Cadillac Escalade 6.2 V8 Vortec

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kişisel sebeplerden dolayı arabanın internet resimlerini koyuyorum. Sebebini öğrenmek isteyen arkadaşlar lütfen P.M'den ulaşsınlar. Kusura bakmayın...

Teknik Bilgi;

Motor Hacmi : 6.2
    Silindir Sayısı : 8
    Sübap Sayısı : 16
    Motor gücü : 403 Hp
    Tork : 565 Nm
    Şanzıman : 6 vites (koldan)
    Yakıt Tüketimi : Dillere destan (Şehir içi= 0,650-0,680 ykr Şehirler arası = 0,420-0,460 ykr arası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mississippi -- 26 Mayıs 2008; 23:09:58 >

• pedalların olduğu resimde solda siyah bişey var pedala benzettim ne oluo o ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kvas

pedalların olduğu resimde solda siyah bişey var pedala benzettim ne oluo o ?

El freni
  • kaça satıyorsun tüp varmı
  • bi tane dugme koyamamışlar mı onun için
    quote:

Orjinalden alıntı: Numan06

quote:

El freni

• quote:

bi tane dugme koyamamışlar mı onun için
    quote:

quote:

El freni

quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

kaça satıyorsun tüp varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mississippi -- 22 Mayıs 2008; 18:49:19 >

• Ciddi soyluyorum yakıt tuketımı azmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet yakıt tüketimi gerçekten az, benim 4.6 RR 600-650-700kr arası geziyor.Gerçekten iyiymiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Ciddi soyluyorum yakıt tuketımı azmış

Eeee basmazsan basarsan 850-900 görüyor... Ama Hamann olursa basarsın oda ayrı konu...
  • mercedes de yıllardır pedal kullanıyor bence düğme yerine pedal daha iyi elektronik arıza çıkarma olasılığı yok daha güvenli
    quote:

quote:

quote:

El freni

• quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

mercedes de yıllardır pedal kullanıyor bence düğme yerine pedal daha iyi elektronik arıza çıkarma olasılığı yok daha güvenli
    quote:

quote:

quote:

El freni

Arka disklerin içinde kampana var yani el fren tertibatı normal fren sisteminden tamamen bağımsız düşünülmüş...

• dıştan tam çekilmiş bir foto yokmu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AykuT KosvA

dıştan tam çekilmiş bir foto yokmu acaba?

Önden çekilmiş var Ustam şimdi koyacağım resimleri küçülttüm zaten
  • Güzel

Şöyle Bir Arabayla Bizim Köye Gidip Yukardan Aşağı Bir Tur Atsan Bi Daha Bir Sene Konusurlar

Yakıt Tüketimi O Kadar Az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyktKsv -- 22 Mayıs 2008; 19:41:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AykuT KosvA

Güzel

Şöyle Bir Arabayla Bizim Köye Gidip Yukardan Aşağı Bir Tur Atsan Bi Daha Bir Sene Konusurlar

Yakıt Tüketimi O Kadar Az

Şöyleki hızlı kullanmıyorum en iyi şehir içi değeri aşırı trafikte ölçmedim onda bile eve gidiş geliş 40 km çevre yolu var.

• ya ben 2.0 la aynı yakıyorum. sizin yazdığınız şehir içi biraz açık tarfik sanırım. vede çok sakin kullanım olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: infrared

ya ben 2.0 la aynı yakıyorum. sizin yazdığınız şehir içi biraz açık tarfik sanırım. vede çok sakin kullanım olmalı

Güzargah vereyim ustam Ankarayı biliyorsanız...

Ümitköy'den İncek oradan Yıldız burası komple çevre yolu sonra şantiyeye dersek oda Tuluntaş'ta orasıda çevre yolu yani hiç trafik yok gün içersinde kızılay'a inersem oda ne sabah trafiği nede akşam trafiği oluyor ışıklarda bekleme süresi tahmini 15 dakika değin yani 5 ışığa girdim desem 3 dakikadan gibi... Şimdi bu şehir içi olmuyor tabii ama benim gibi trafikten midesi kalkan bir adama şehir içi yoğun trafik gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mississippi -- 22 Mayıs 2008; 22:52:19 >

• ey maşallah abicigim Allah kazadan - beladan - hırsızdan - vergiden - park mafyasından - kem gözlerden - ordudan korusun
  • düşmana gidecek bir araçmış
  • Kaç para bu arabalar? Birde GL550 baktım herif 380.000 ytl istedi ama Abd'de bu 2 arabanın fiyatı aynı aşağı yukarı 70-80K $ arası anlamadım gitti...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.