Şimdi Ara

Meraklısına Cadillac Escalade 6.2 V8 Vortec (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: newmonarch

Kaç para bu arabalar? Birde GL550 baktım herif 380.000 ytl istedi ama Abd'de bu 2 arabanın fiyatı aynı aşağı yukarı 70-80K $ arası anlamadım gitti...

Türkiye Fiyatı : 135.000 $ civarında (şuanda) 2007 ağustos 122.000 $ civarı mal olmuştu o zaman 54.300 $ Birleşik Devletlerde.(kargo sigorta dahil)
    Birleşik Devletler : düz hesap 60.000 $ civarında

GL550 bilmiyorum.
  • Bundan benim eski patronumun vardı.
    Adamın boyu kısaydı.
    Binerken sanırdınız ki; sanki ata biniyor...

Patronun şöförü bir seferinde kaza yapmıştı da 70 milyar masraf çıkarmışlardı!

Çok abartı ve zorlama bir araç...
    Hİç gerek yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Bundan benim eski patronumun vardı.
    Adamın boyu kısaydı.
    Binerken sanırdınız ki; sanki ata biniyor...

Patronun şöförü bir seferinde kaza yapmıştı da 70 milyar masraf çıkarmışlardı!

Çok abartı ve zorlama bir araç...
    Hİç gerek yok!

Ohaaaaa

Asıl 70 milyar masraf abartı

Birleşik Devletler fiyatı zaten 60.000 $
  • Burasi 'Birleşik' Türkiye Devleti...
  • quote:

Burasi 'Birleşik' Türkiye Devleti...

Yok parçalar oradan geliyor nasıl bir kazaydı ?
  • Hocam bu işte bir tuhaflık var. Hesaba göre eşşek kadar Escalade'yi 170.000'e felan almışsınız. Ben bakıyorum şu anda Audi Q7 Abd'de 58.000$ ama burda 260.000 ytl e bu durumda Escalade'ninde öyle olması gerekmezmi hatta Abd'de 70.000$'lık Platinium'lar var onların 300.000 ytl'ye satılması lazım bu hesaba göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 29 Mayıs 2008; 2:07:46 >
  • Ben görmedim.
    Takla atıp ağaca mı ne çarpmış!
    Şöför patronun akrabası olduğundan kovulmuyor tabi...
    Patron da Adana'nın zenginlerinden...
    Fazla ayrıntı vermek istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Hocam bu işte bir tuhaflık var. Hesaba göre eşşek kadar Escalade'yi 170.000'e felan almışsınız. Ben bakıyorum şu anda Audi Q7 Abd'de 45.000 ama burda 130.000 euro 100.000 euro filan diyorlar nasıl oluyor?

Onun sebebi şu; Cadillac'ın fiyatının sadece 1.890 $ vergi kalanı arabanın fiyatı ithal araçlarda Audi, BMW, Mercedes vs gibi Birleşik Devletlerdde vergisi çok yüksek..

Türkiye fiyatı olayı: Euro/Dolar paritesi ve bayi kârı yüzünden öyle... Bunu ben kendim getirdim yani bayi kârı yok sadece araba bedeli ve vergiler var üstünde.

Birde son olarak şunu ekleyim. Arabanın cüssesi ile ilgili bir fiyat belirlemesi yapmak zor, zira tüm Amerikanlar iri ama diğer ülke araçlarını yanında tüm Amerikanlar iyi değil.

quote:

Ben görmedim.
    Takla atıp ağaca mı ne çarpmış!
    Şöför patronun akrabası olduğundan kovulmuyor tabi...
    Patron da Adana'nın zenginlerinden...
    Fazla ayrıntı vermek istemiyorum.

O araba pert olmuş zaten... Allah korusun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mississippi -- 29 Mayıs 2008; 2:35:26 >

• Burası ağalar meclisi gibi olmuş
  • adamlar yapmışlar be bindinmi buna binecen bi dahada inmiyecen yakıt tankı 100 lt den aşağı değildir herhalde.çok sağlam heybetli araba
  • quote:

Orjinalden alıntı: geremy

adamlar yapmışlar be bindinmi buna binecen bi dahada inmiyecen yakıt tankı 100 lt den aşağı değildir herhalde.çok sağlam heybetli araba

116 lt alıyor taşana kadar dolumda
  • Herzaman heryerde Cadillac'i tek geçerim. araç çok karizma. siyah renkte tam oturuyor buna
  • ŞEHİR İÇİ YAKIT TÜKETİMİNİN AZ OLMA SEBEBBİ BU ARACIN ''Hibrid'' OLMA SEBEBİ OLABİLİR. HİBRİD'İN NE OLDUĞUNU BİLMEYEN BAZI ARKADAŞLAR VARDIR ELBET ONUDA ALINTI YAPTIĞIM BİR YAZIDA OKUYABİLİRİZ.

Hibrid Otomobiller
    Hibrid otomobillerin amacı benzin sarfiyatını azaltmaktır. Bunu sağlamak için sıkışık trafikte, düşük hızlarda benzin motoru yerine elektrik motorunu kullanmakta ve bu sayede kısmen 0 emisyon salınımı sağlamaktadırlar. Elektrik motorunun çalışması için gerekli enerji benzin motoru çalıştırıldığı zamanlarda ya da frenleme sırasında akülere şarj edilmektedir. Dolayısıyla bu araçların elektriğe bağlanarak şarj edilmesi gibi bir gereksinim yoktur.

İstenildiğinde benzinli istenildiğinde elektrik motoruyla ilerleyebilen ilk aracı 27 yaşındayken Ferdinand Porsche yapmıştır. 1902 yılında “Mixte-Wagen” adını verdiği aracı tanıtmıştır. Viyanalı bir fayton üreticisi olan Ludwig Lohner ile birlikte çalışan Porsche 4 silindirli bir Daimler motoruna aküler , bir jeneratör ve elektrik motorları eklemiştir. Bu haliyle Mixte benzinli motor stop edildiğinde bile akülerin çalıştırdığı elektrikli motorla ilerlemeye devam edebilmekteydi.

Hibrid arabaların yaklaşık 10 yıl içerisinde, benzin motorlu arabaların yerini alacağı düşünülmektedir. Toyota'nın Toyota Prius modeli, Honda'nın Honda Insight ile başladığı günümüzde Honda Civic Hybrid ile devam eden serileri hibrit otomobillere örnek olarak verilebilir. Toyota'nın lüks araba şirketini temsil eden Lexus'un 2005 yılı içerisinde piyasaya sunduğu Lexus RX 400h modeli de melez otomobiller arasında yerini almıştır.

Bunun yanı sıra, Dodge'un Ram Pick-up'ını melez olarak üreteceğini açıklamasıyla bu tarzda bir ilk olacak gibi gözükmektedir. Bunu takiben, General Motors; Chevrolet'ye ait Silverado modelini ve GMC'ye ait Sierra modelini ; tarihinde ilk kez "GM" markasini kullanarak tanıtması beklenmektedir.

SUV sektöründe ise, ilk önce kendini belli eden Ford'un Escape modeli olmuştur.

2005 yılında araba modelleri arasında, GMC Yukon, Chevrolet Tahoe, Mercedes S Serisi ve Toyota Camry gibi sektörün zirvesine oynayan otomobiller de bulunmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gizayinanç

ŞEHİR İÇİ YAKIT TÜKETİMİNİN AZ OLMA SEBEBBİ BU ARACIN ''Hibrid'' OLMA SEBEBİ OLABİLİR. HİBRİD'İN NE OLDUĞUNU BİLMEYEN BAZI ARKADAŞLAR VARDIR ELBET ONUDA ALINTI YAPTIĞIM BİR YAZIDA OKUYABİLİRİZ.

Hibrid Otomobiller
    Hibrid otomobillerin amacı benzin sarfiyatını azaltmaktır. Bunu sağlamak için sıkışık trafikte, düşük hızlarda benzin motoru yerine elektrik motorunu kullanmakta ve bu sayede kısmen 0 emisyon salınımı sağlamaktadırlar. Elektrik motorunun çalışması için gerekli enerji benzin motoru çalıştırıldığı zamanlarda ya da frenleme sırasında akülere şarj edilmektedir. Dolayısıyla bu araçların elektriğe bağlanarak şarj edilmesi gibi bir gereksinim yoktur.

İstenildiğinde benzinli istenildiğinde elektrik motoruyla ilerleyebilen ilk aracı 27 yaşındayken Ferdinand Porsche yapmıştır. 1902 yılında “Mixte-Wagen” adını verdiği aracı tanıtmıştır. Viyanalı bir fayton üreticisi olan Ludwig Lohner ile birlikte çalışan Porsche 4 silindirli bir Daimler motoruna aküler , bir jeneratör ve elektrik motorları eklemiştir. Bu haliyle Mixte benzinli motor stop edildiğinde bile akülerin çalıştırdığı elektrikli motorla ilerlemeye devam edebilmekteydi.

Hibrid arabaların yaklaşık 10 yıl içerisinde, benzin motorlu arabaların yerini alacağı düşünülmektedir. Toyota'nın Toyota Prius modeli, Honda'nın Honda Insight ile başladığı günümüzde Honda Civic Hybrid ile devam eden serileri hibrit otomobillere örnek olarak verilebilir. Toyota'nın lüks araba şirketini temsil eden Lexus'un 2005 yılı içerisinde piyasaya sunduğu Lexus RX 400h modeli de melez otomobiller arasında yerini almıştır.

Bunun yanı sıra, Dodge'un Ram Pick-up'ını melez olarak üreteceğini açıklamasıyla bu tarzda bir ilk olacak gibi gözükmektedir. Bunu takiben, General Motors; Chevrolet'ye ait Silverado modelini ve GMC'ye ait Sierra modelini ; tarihinde ilk kez "GM" markasini kullanarak tanıtması beklenmektedir.

SUV sektöründe ise, ilk önce kendini belli eden Ford'un Escape modeli olmuştur.

2005 yılında araba modelleri arasında, GMC Yukon, Chevrolet Tahoe, Mercedes S Serisi ve Toyota Camry gibi sektörün zirvesine oynayan otomobiller de bulunmaktadır.

Bu kadar yazmadan önce konun tarihine baksaydın iyiydi , escalade hıbrıd 2009 model yılında satışa sunuldu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.