|
Meraklandıran The Witcher Remake duyuruldu: İşte ilk detaylar

-
-
Umarım güzel olur hikayesi dolu doluydu ilk oyununda.
-
Ben sevmiyorum remake oyunları, adam gibi uğraşıp yeni oyun yapsınlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Her şeyin en iyi açıklaması zamandır... -
Piyasadaki remake yapılması gereken belki de ilk oyundu ve gerçek oluyor. Muhteşem haber.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mekanikler değişmezse biraz sıkıntılı olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Half life 1 e remake bekliyorum
Adam akıllı bi remake gelir inş witcher markası lekelenmesin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Combat kısmı gerçekten oyunun hikayesine gölge düşürüyordu. Bu kısmı düzeltirlerse çok iyi olur.
-
Witcher 3ten bile daha iyi bir şey geliyor
ama bu gerçekten gerekliydi
Witcher 3ün en büyük hatası first person olmamasıydı.
-
Arkadaş The Witcher 3 next-gen yaması ne zaman gelecek onu bekliyoruz hala. Birinci oyunun remake olması güzel bir şey ama önce nextgen gelsin yaf. Beklemekten ağaç olduk.
-
Witcher 3 oyun tarihinin en iyi oyunlarından biri (bana göre en iyisi). Bu seviyedeki bir oyunun büyük bir hatası olabileceğine gerçekten inanıyor musunuz? First Person kamera bir The Witcher oyununa hiç yakışmazdı doğrusu.
_____________________________ -
_____________________________ -
Oha varmış cidden ama oynamam heralde çocukken travma yarattı bende tavandan ip sarkıtan canavar vardı takılınca seni çiğneyip kemiklerini atıyordu ben böyle korku yaşamadım hayatımda.
Her oyunun güncel teknolojilerle yeniden yapılması gerekmiyor. Bunun alışkanlık haline gelmesinin firmaların risk/kazanç stresini azaltarak onları yaratıcılığa zorlayan pek çok faktörü ortadan kaldırdığını düşünüyorum. Remake kararının arkasında aslında tutmamış, hatalarla dolu bir oyunu toparlayıp daha iyi hale getirerek yeniden üretmek olsa hadi neyse diyeceğim. Zaten beğenilen ve zirveye oynamış bir eseri neden yeniden üretmek istiyorsunuz? Aaa yoksa para için mi?
Yüzüklerin efendisi üçlemesi de 8K, Dolby Atmos destekli yeniden mi çekilsin?
Mona Lisa tablosu grafik tablette yeniden mi boyansın?
Last of Us PS5 için tekrar elden mi geçirilsin? (Pardon, bu gerçekten yapılmıştı.)
Witcher gibi harika bir oyun olduğu gibi kalabilir. Bugün Unreal 5 ile denedik diyelim. 10 sene sonra Unreal 8 ile tekrar mı deneyeceğiz? Neden? CD Projekt belli ki Unreal 5 tecrübesi kazanacak ve bunu yaparken de kar ettirecek fikirler peşinde ki bu gayet mantıklı bir yol. Ancak keşke bunun sonucu daha ufak çaplı ama Unreal 5 ile üretilecek yepyeni bir fikir olsaydı. Bu yine Witcher evreninde geçebilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 26 Ekim 2022; 23:53:45 >_____________________________
-
İlk Witcher hikayesi güzel olsa da oyun olarak iyi değildi. Mekanikleri oyuna gölge düşürüyordu. Witcher 3 için yazsanız haklılık payınız var diyeceğim fakat ilk Witcher oyununu oynadınız mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tesla 2010 -
Black Mesa var. Oldukça da güzel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ O sene bu sene... -
FPS ile Witcher mı oynanır allasen. TPS candır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok yanlış düşünceler. Çok eski olduğu için çok kötü grafiklere, çok kütük mekaniklere sahip iyi bir oyun kesinlikle remake'i hak eder. Yine ayrıca online çoklu oyunculuğa müsait olduğu halde eski ve offline zamanlarda yaratılmış olduğundan bu özelliklerden yoksun oyunları daha zevkli hâle getirmek için eklemeler yapılması gerektiğinde yine yolumuz remake'e düşer. Ya da şu da olsaydı keşke, şu özellikle oyun mükemmel olurdu denilen özellikler kazandırılacakza o remake mutlaka olmalıdır. Yani özetle remake olmalıdır. Ama tabi oyununa göre değişir. 2013 Yılında çıkmış olan TLOU'ın remake'inin çıkması saçmalıktı. Grafikleri zamanına göre çok iyiydi, fizik yeteerliydi. Mesela bunun remake olması saçma. Ama Witcher 1 gibi zamanında hem grafik hem de mekanikler bakımından özürlü bir oyunun remake olması Witcher markası için bir artıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Piyasadaki remake yapılması gereken belki de ilk oyundu ve gerçek oluyor. Muhteşem haber.
|
Half life 1 e remake bekliyorum
|
Adam akıllı bi remake gelir inş witcher markası lekelenmesin
|
|
Witcher 3 oyun tarihinin en iyi oyunlarından biri (bana göre en iyisi). Bu seviyedeki bir oyunun büyük bir hatası olabileceğine gerçekten inanıyor musunuz? First Person kamera bir The Witcher oyununa hiç yakışmazdı doğrusu. |
Mekanikler değişmezse biraz sıkıntılı olur
|
Umarım güzel olur hikayesi dolu doluydu ilk oyununda.
|
Kingdomcome oynayın kılıçlı oyunların birinci şahısta ne kadar zor olduğunu görün
|
FPS ile Witcher mı oynanır allasen. TPS candır. |
Benzer içerikler
- instagram arka plan
- snapchat para kazanma
- instagram reels video indir
- tbt ne demek instagram
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X