Şimdi Ara

Merak edenler için 10 adet en önemli özelliğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Süper Morbid Obezdim, şu anda sadece Morbid Obezim. Yani aşırı kiloluyum.

2. Elektronik ve Telekomünikasyon Mühendisi olacağım. (1 senem kaldı, eğer çok büyük bir aksilik çıkmazsa 30 - 40 sene hizmet vereceğim. Kimileri 50 yaşında kalp krizinden gidersin diyor ama gerekirse mide ameliyatı olurum, 25 yıldır hiç para sıkıntımız olmadı, dilerim olmayacak da) Okulu bitireceğime eğer ölmezsem %100 eminim. Belki tezsiz yüksek lisans da yaparım. Askerliğimi bedelli yapacağım. Tam vaktinde bedelli çıkacak. Çürük çıkmak istemiyorum, hizmetimi tamamlayacak param var.

3. İslamofobim var, dinsizim. (Agnostik)

4. 5+1 psikolojik sorunum var ve 3'te 2'sini SSK karşılasa da 100000 TL (Yüz bin TL) civarında para harcandı tedavim için. (Sorunlarım: Depresyon, Atipik Affektif Bozukluk, Dissosiyasyon, OKB, Sosyal Anksiyete ve bir de kişilik bozukluğu, Paranoid kişilik bozukluğu. 20 yıllık araştırmanın kesin ve net sonuçlarıdır, 5 yaşımdan beri tedavi oluyorum)

5. 3 defa dava edildim. Biri mahkemeye gitmeden kapandı, birinden hiç ceza almadan beraat ettim. Biri önemli bir sonuç doğurdu ama ceza almadım denebilir. Aldığım sonuç neticesinde memur olma hakkım elimden alındı. (Neyse ki memur zihniyetli değilim) Çok fazla girişken olmam gerekecek ki, özelde yükselebileyim. İş her türlü bulunur ama 2000 TL'ye başlamak biraz can sıkıcı olacak.

6. Şimdi de iyi özellikler. Çok hızlı dört işlem yapar, adeta Scott Flansburg'e kafa tutarım. (O kadar değilim ama yarısından daha iyiyim)

7. Powerlifting Total'de 500 kg RAW Without Wraps miktarım var. Geçen ay bu miktara ulaştım. Bence az. Rekor 2370 lbs. Yani 1075 kg.

8. Bilek güreşinde çok çok iyi olacağım. Her ne kadar yağ oranım %39 da olsa, Denis Cyplenkov ile birebir aynı kol ölçülerine sahibim. (Not: Vücut Kitle İndeksim 45 ve çok, çok büyük bir sorun olmadığı sürece yağ oranı Vücut Kitle İndeksini geçemez)

9. Bilimsel bilgime güvenir, ortalama insandan (Ortalama Türk değil) 5-6 kat daha fazla bilimsel bilgiye sahip olduğuma inanırım. Her ne kadar inanmayı gereksiz kılacak kanıtlarım da olsa (İyi bir fen lisesinden iyi derece ile mezun olmak bir şey ifade etmeyebilir belki bazılarınız için ama Tübitak Kimya Olimpiyatlarına katılmak ve Fizikçimiz egoist olmasaydı, Tübitak Fizik Olimpiyatlarına katılmış olsaydım, en azından ikinci aşamaya geçebilecek olmak bence yeterli) Mezun olalı 7 yıl oldu, her şeyi hatırlamayabilirim ama çoğu şeyi unutmam. Hasetinden dolayı soru soracak olursa diye soruyorum.

10. Bir kötü özellik daha. Kompleksliyim! Var mı bana yan bakan? Yok bana yan bakan.

Edit: Teknoloji (Donanım ve Hi-Fi) konusundan da iyi anlarım. Müzik kulağım da fena değil.

Edit 2: Her yazımdan anlayacağınız üzere, imlaya çok dikkat ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmWrestler -- 8 Haziran 2016; 15:05:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BİZE NE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Merak edenler için 10 adet en önemli özelliğim.
  • Kim merak ediyor la bu kayrayi

• !
    Bu mesaja eklenen görseller:

Merak edenler için 10 adet en önemli özelliğim.

• İşsizsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kayra bey bu kadar özelliğiniz var ama sizi bir yumrukta yere serebilirim iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 gündür meraktaydım teşekkürler iyi forumlar

• Bi defol git artik ya

• Yağ olarak 45 farklıııı kas olarak 45 çok farklı
    Sen yanlış yerdesin cınım
  • Kayra?
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:56:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumprep

7 sene önceki lise olimpiyatını anlatıyor hala. Noldu len, 7 senedir totonu büyütmekten başka bir şey yapamadın mı

Hardcore dinsiz oldum. Müslüman değilim artık. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArmWrestler kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:56:30 >
  • Ya kardeş bi bas git. Klasik moronsun işte

• paylaşım için teşekkürler
  • Jobless

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İslamofobiden sonrasını okumadım

Hava al gel
  • Elvankentli Asosyal degilmiydinla sen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.