Şimdi Ara

Menisküs yırtığı, menisküs ameliyatı ve menisküs şişliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    10 gün önce menisküs ameliyatı oldum. Parça alınması şeklinde, artroskopi ameliyatı.
    Şu an doktorun verdiği 3 ayrı fizik tedavi hareketi ve buz tedavisine evde devam ediyorum.
    Ameliyat sonrası şişlikle mücadele halindeyim, bu ameliyatı olanlar konuyla ilgili bilgilendirirse sevinirim. Şişlik
    ne kadar sürede iyileşir? sizde ne kadar sürdü? doktorum 2-3 hafta dedi ama 10 gündür sanki bana azalmıyor gibi geldi. En korktuğum ise, kalıcı olma riski/durumu var mıdır?

Cevaplarınız sayesinde belki bu konuda bir bilgi veritabanı sayfası oluşturmuş olabiliriz.

Birinci vazifen, alafranga tuvaleti oturarak kullanmak, gerektiğinde hatanı sahiplenmek, beklediğin sırana riayet etmek, başkasında gördüğün yanlışı yapmamak, anlayarak dinlemek, dinleyerek konuşmak, konuşarak anlaşmak, trafikte sinyal kullanmak ve yayalara yol vermektir !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bel hamlık ağrısı
    3 ay önce açıldı
    Omuz Sakatlığı Kortizon iğne
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.