Şimdi Ara

Memurlukta ve Özel Sektörde Kirli Sakal Serbest olmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Memurlukta ve Özel Sektörde Kirli Sakal Serbest olmalı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz sunnet olduk kardes

Liselerde falan sac serbest oldu su anki liselilerin haline bakin. Saci yagli olan da uzatiyor. Bir de hep ayni modeller resmen gina geldi.

Bu konuda gercekten dar goruslu olabilirim ama erkek dedigin erkek gibi gorunmeli. Ayak bilegi acikta olan pantolonlardan, bir tarafi 3 numara bir tarafi uzun olan saclardan bikkinlik geldi .
  • olmamalı

• Ortalık hintli esnaf kılıklı memur dolsun. O kesif ter kokusu buraya kadar geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serbest olmalı. Herkes özgür olmalı. Bir kadın mini etek giyip makyaj yapabiliyorsa bir erkeğinde basit bir sakalına kimse karışmamalı.

• Kadınlar başörtüsü takabiliyorsa neden olmasın.Kurallar erkeklere ayrı kadınlara ayrı olmaz.
  • Güvenlik güçleri hariç tüm giyim tipleri serbest olmalı.

Ancak Ulusal Güvenlik açısından hiç kimse yüzünü kapatacak kıyafetler giymemeli.

İnsanlar isterse çıplak gelsin isterse baştan aşağı örtünerek gelsin benim umurumda değil ama Türkiye gibi bir ülkede hiç tanımadığı insanların giyim tarzına laf edebileceğini düşünenlerin ülkesinde kesinlikle tek tip kıyafet uygulaması getirilmeli. İSTİSNASIZ.

Ne zaman bu ülke insanları insanları dış görünüşü ile yargılamamayı öğrenir o zaman istediği gibi giyinir.
  • Özel sektöre bir şey diyemem yöneticinin inisiyatifnde olan bir şeydir. Ancak devlet yönetimi ciddiyet gerektirdiği için tepeden tırnağa ve en alttan üste kadar disiplin şarttır. Buna göre devlet yetkilileri kılık, kıyafet, hal ve hareketlerinde asgari düzen ve özeni göstermek mecburiyetindedirler. Kirli sakal vs gibi varoşların tipinde devlet idaresinde bulunmak, yakışık kalmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her gün tıraş olmak zorunda mıyım
  • Bir kamu personeli olarak sakala izin verilmemesi taraftarıyım. En azından kamu kuruluşlarında eli yüzü temiz insan görüyoruz onu da hiç etmesinler. Dışarıda bir dünya sakallı var, yakışanı da bırakıyor yakışmayanı da bıkkınlık geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco917

Bir kamu personeli olarak sakala izin verilmemesi taraftarıyım. En azından kamu kuruluşlarında eli yüzü temiz insan görüyoruz onu da hiç etmesinler. Dışarıda bir dünya sakallı var, yakışanı da bırakıyor yakışmayanı da bıkkınlık geldi.

Sakal bırakmak Sünnet
  • quote:

Orijinalden alıntı: stepspeeddd

quote:

Orijinalden alıntı: seco917

Bir kamu personeli olarak sakala izin verilmemesi taraftarıyım. En azından kamu kuruluşlarında eli yüzü temiz insan görüyoruz onu da hiç etmesinler. Dışarıda bir dünya sakallı var, yakışanı da bırakıyor yakışmayanı da bıkkınlık geldi.

Sakal bırakmak Sünnet

Biz sunnet olduk kardes

Liselerde falan sac serbest oldu su anki liselilerin haline bakin. Saci yagli olan da uzatiyor. Bir de hep ayni modeller resmen gina geldi.

Bu konuda gercekten dar goruslu olabilirim ama erkek dedigin erkek gibi gorunmeli. Ayak bilegi acikta olan pantolonlardan, bir tarafi 3 numara bir tarafi uzun olan saclardan bikkinlik geldi .

• Işid militanı gibi sakal bırakılmadığı sürece sakal düzgün ve bakımlı olduğu sürece olabilir bence

Edit:Yazdıktan sonra vazgeçtim bırakılmasın biz herşeyi abartmayı sevdiğimizden özenli bile desek eşkiya gibi takılırlar yakışan var yakışmayan var yakışana laf yokta yakışmayanı çok itici oluyor. Sokakta gördüklerimiz yetiyor en azından kurumlarda düzgün tip görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehan09 -- 18 Aralık 2017; 3:2:30 >
  • Devlet kurumlarında sakal saçma olur ama merak ettiğim şey trt devlet kanalı olup çalışanları hangi sıfatla sakal bırakıyor anlamıyorum.

• işe it kopuk gibi gelmedikçe kılık kıyafete saça başa karışılmamalı.
  • eskiden okullarda sabahları öğretmenler kapının önünde bekler, etek boyu kontrolü, erkeklerde saç, sakal kontrolü yaparlardı.

Şimdi öğrenciler sanki okula mankenlik ajansına gider gibi gidiyor. Tamam anladık kıyafet serbest ama hiç mi sınırı yok? Onu geçtim, erkek öğrenciler bile kulakta küpe kaşta piercing gidiyor okula.

Daha okul sıralarında kılık kıyafet disiplini veremediğin çocuğa

büyüdüğünde iş yerindeki kılık kıyafet disiplinini nasıl vereceksiniz merak ediyorum?
  • Sakal serbest zaten. Hatta kiyafetler de serbest. Ben kot pantalonla tisortle gidiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Devlet kurumlarında sakal kesinlikle yasak olmalı. Bakan, milletvekili vs... bu rütbelerde de yasaklanmalı.

Hatta her zaman ki gibi kravata ve takım elbise de zorunlu olmalı.

Eskiden memuriyetin bir saygınlığı vardı.

Katılmıyorum. Sakal belli bir seviyeye kadar serbest olabilir. 1 arpa boyunu geçmemeli. Kirli sakallıyımdır kendimi bildim bileli. 1 yıllık iş tecrübem hariç , onda mecbur hergün kesiyoduk. Sakalsız hiçbirşeye benzemiyorum onuda düşünüyorum kesinlikle sakal serbest olmalı. Hedefim zaten şuan kpss a grubu. 1 senem kaldı.

• 5000 lira maaş alayım günde 3 öğün traş olurum

• Olmamalı hatta milli takım sporcularına da yasak olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.