avm? kazıkcı arap? istanbulda yasıyorum abi napayım iskender yemek icin bursaya kebap yemek icin adanayamı gideyim? istanbulda hem avm hemde avm dışında olup gidilebilcek en kral yeride söledim iste. ülke dolar acısındanda pahalı iste yaptıgın yorum neyin yorumu anlamadım. |
memur olmak için ömrümden 10 yıl verirdim (2. sayfa)

-
-
Atama olmuyor mu?
Lise kpss en kolayi calis gir kazan hayatin kurtulur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ortaogretim kpssden 82 aldım iki sene alım oldukça hepsine tercih yaptım
Doğunun en ücra illerini dahi tercihe yazdım birşey çıkmadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
darbeden sonra 2016'dan 2023'e kadar dolu memur alımı oldu her yere.
kafasını kullanan rahat girerdi herhangi bir yere.
-
meslek lisesi mezunu değilsen merkezi atamadan atanamazsın belediyeler üniler kadro açıyor bazen ama çok zor
-
Bu dayı haklı
önüne geleni polis asker yaptılar kambur adama rütbe taktılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
özel sektörde ne gibi fırsat var
-
Arkadaşlar bakın tanıdık tanımadık herkese aynı tavsiyeyi veriyorum. Lise veya önlisanstan atanmak gerçekten zor değil az kafasını kullanıp çalışan atanır muhtemelen. Benim tavsiyem lise veya önlisanstan bir yere atanmadan lisans okuyup mezun olmayın. Çünkü lisans mezunu olduğunuzda lise veya önlisanstan atanamıyorsunuz. Yav arkadaşım önce lise önlisans bir yerden atan. Sonra istersen yazılım oku istersen kendin öğren, istersen küçüklük hayalin olan bir bölüm için yks çalışıp onu kazanmaya uğraş. Ama her şeyden önce lise önlisans birinden atan . Bir yerden kapağı at sonra kendini geliştir.
18 yaşında biri yks değil lise kpss çalışmalı ve 18 yaşında ayda 50 k maaşla işe başlamalı bana göre.
+30 olup işsiz üniversite mezunu ailesiyle yaşayan ailesinden harçlık alan kimse hakkında ne düşünüyorsunuz hocam izleniminiz olumlu mu olumsuz mu
lise kpss'den kadro mu açıyorlar? kaç kişi bilgin var mı bilmediğimden!! soruyorum? kaç puan gerekir 700 küsür kişi birinci mi olacak gerisi ne yapacak?
komik misiniz arkadaşlar ben burada memurluktan kurtulsam önceki mesleğimle alakalı evden çalışsam emekli olsam diye uğraşıyorum siz genie gelsin 10 senemi yesin falan diyorsunuz. 10 seneyi gözden çıkardıysanız 4 senesi lisans tabi kazanın önce. sonra kpss'ye girin o zaman anlarsınız o memurlar nasıl memur olmuş kaç senelerini yemiş? yok kaynımın oğlunu belediyeye aldılar o beni bağlamaz onlar istisna ben masa başı memurluktan bahsediyorum. hiç de öyle kolay değil yani ben ekpss'den girdim de o bile zordu 2016 sonra onu da bitirdiler. atama yapmadılar benimle giren adam daha geçen sene atandı. 10 sene ha careful what you wish.
Careful what you wish
Careful what you say
Careful what you wish, you may regret it
Careful what you wish, you just might get it
-
Alımlar hakkında bilginizin olmadığı belli hocam.Şuan aşağı yukarı liseden 85 puan alan birinin atanma ihtimali çok yüksek.Hatta bazı sertifikaları alanlar çok daha düşük puanla atanabiliyor.
Sandığınız gibii de 700 birinci vs gibi bir olay yok.Ek bilgi de vereyim en yüksek neti yapan kişi 100 puan alır gerisi ona göre puanlanır yani 1 tane birinci olur.
Ha ayrıca mülakat vs işi de pek olmuyor lise kpssde. Yani araştıran ve sınava çalışan atanabilir net.
-
Olumsuz hocam herkes gibi
-
vizyon sıfır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X