böyle bir takas mümkün olsa 1 dakika düşünmem. hele öğretmenlik olursa tadından yenmez doğu iline atanacaksın site içinde yeri 15e tutarsın maaş 60k fatura 5 gelsin 40k kaldı araba giderlerine de ayda 5 düşelim. elimize kılçıksız 35 kalıyor her gün fırından kahvaltı dışardan yemek yesek 300 gider 21k birikim yapılır. avrupanın en gelişmiş ülkesinde bile bu keyif yok chatgpt onaylı “Danimarka’da adam gibi işe bile girsen, Türkiye’deki gibi yaşayamazsın.” 🔨 Bu cümle = gerçek 💯 Haklısın 👏 Net doktorları düşünemiyorum bile |
memur olmak için ömrümden 10 yıl verirdim

-
-
Şimdi ne iş yapıyor ne kadar kazanıyorsun?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye alım gücü olarak o kadar da kötü değil aslında. Özellikle iyi eğitimli kalifiye kesime. almanya'da yazılım mühendisi olarak taş çatlasın 3.500 euro net.
benle benzer okullarda okumuş kişiler zaten türkiye'de bundan fazlasını kazanıyor.
abd veya isviçre'ye gidemezsem türkiye'de kalırım. avrupa ile işim olmaz
-
2 yıl olarak jandarmada uzman çavuş olarak görev yaptım ve sonunda istifa ettim 2019-2021 arası herşey dışarıda göründüğü gibi hissedilseydi ne tadından yenirdi ama keşke öyle olsa anlatılmaz anlatmaya kalksam kitaba döner o yüzden yaşamadan kimse bilemez içeriyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
işsizim
-
Yurtdışına yerleşmek mi yoksa burda kamuda çalışmak mı deseler bir saniye düşünmeden yurtdışı derim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
21 k birikimle ne yapabilirsin ki. Özel sektör fırsatlarla dolu. Kaç tane zengin memur var ki? Zenginlerin yüzde 95 i ticaret yapan veya girişimci insanlar... Özelde asgari ücrete çalışmaya kıyasla tabiki memurluk daha iyi bu arada ama sana cenneti yaşatmaz bi arabayı zor alırsın evi de 20 yılda anca alırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi napmayı düşünüyonuz hocam
Özel sektör eskiden iyidi şimdi özeli savunanlar bile memur olmaya çalışıyor rahat garanti iş diyorlar artık özelde iş kurup başarılı olmak çok zor
tabi bu güzelliği yaşayıp oyunu basıyor memur. maaşlar gıcır. emekli işçi kimin umrunda. akp zaten seçim zamanı yine memuruna oy için bir sürpriz hazırlamıştır.
-
büyük konuşmayayım ben istemiyorum memurluğu. tayin mevzuları falan sevmiyorum. başkomiser ffalan olup aksiyonlu hayat olursa kabul.
-
Baskılanan dolar euro kuru yüzünden öyle görünüyor ama pazarın devlet eliyle bozulması = son. Ülke artık dolar euro bakımındanda pahalı. Y.dısından gelen arkilerle 1-2 bise ictik 70-80 euro tuttu mahvoldulr burası bukdr tutarmı diye. En kötüsüde bu maalesef
Konuya işcilik yapmayanlar yazmasın. Yapanlar herşeyi yazabilir.
Memurluk, dövlet içinde dövlet, 2.saray, krallık içinde krallık, ontolojik epistomolojik soruların yegane cevabı, sonundaysa tanrı olduğunu kabul etmek zorunda kaldığın zorunlu bir yaşam formudur.
Memurlugu gömen gorurseniz şimdilerde alamanyadan gelenleri hatırlayınız mikrofon uzatılınca.
Memur deilseniz, gokyuzu mavi, agaclar yeşil, su berrak deildir.
Deilseniz, Hayatınızı kendinizi yerdeki böcekten farklı olduğunuzu inandırmakla geçirir, aklınızla savaş verirsiniz.
Sarayın içindeki herif memurdur ordan anlayın işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 1 Ağustos 2025; 10:26:15 >
en kral iskender 300 tl et döner dürüm 140tl 3,5 dolar bile etmiyor 3 dolara avrupada kahve içemezsin
-
hd iskender 340 liramıydı 400 liramıydı neydi. en kral iskender değil diye düşünüyorum. en kral et döner dürüm diyebileceğimiz yer bayramoğlu 100 gr 500 lira. 3 dolara kahvede icersin en basitinden amsterdam omelegg kahve 2.5-4 euro arasında. alkol aldığımız icin pahalı gelmis olabilir. anladınmı crazyboy?
-
Ne mezunusun seni hemen memur yapayim
Lise mezunuysan lise kpss cok kola 2026ya calis tam 11 ay var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendini geliştir memur ol yazılım öğren
ben bursada yaşıyorum iskenderin kalbindeyim burdaki en kral iskenderci yürüme mesafemde hangi saat gidersen git dolu ekmekten çok et koyan tek dönercidir googleda 9k değerlendirmesi var puanları 4+ düşün. 1 porsiyonu 300e satıyor gidip avmdeki kazıkçı araplara yönelik yerlere bakarsan bu işin sonu yok
-
ortaöğretim kpss girdim zaten puanım 87, bişeylerdi
Benzer içerikler
- gülcihan askeri kamp yorumları
- migros biber gazı
- e-devlet şifremi doğru girdiğim halde yanlış diyor
- lanetli insan belirtileri
- köpük elden nasıl çıkar
- black friday ne zaman 2025
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
- discord açıldı mı
- çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X