Şimdi Ara

memory stick duo ve pro duo farkı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalinden alıntı: Gokhan43

Ama yazılar belli oluyor.

En azından Ben ve aTTra anladık.
    çok teşekkür ederim sevgili Gokhan43 ve aTTra hadise buydu. Sağolun. Ama ne yazık ki zaten p910i de eleştirdiğimiz tek olumsuz yan ışık yetersizken çekim olayı berbat gerçekten. Ama gerçek flaş yarı yarıya iyi edecek en azında yazı daha rahat okunacak en azından. Selam ve sevgiler ......

• resim çıkmıyor.şu adreste var 32 mb lık ms pro duo

http://www.ebay.ph/viItem?ItemId=7505467222

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klonajinsky -- 16 Ağustos 2005, 0:09:29 >
  • peki şu an elimde varsa ne yaparsın hadi iddiaya VAR MISIN? ÇEKİNME SÖYLE BEN İDDİA EDİYORUM ELİMDE 32 MB MEMORY STİCK PRO DUO VAR ELİMDE ŞU ANDA VE TEKNOSADAN ALDIĞIM P910İ NİN İÇİNDEN ÇIKTI. YARIN TEKNOSAYA DA SORSUN HERKES. AYRICA BENDEKİ 32 MB MS PRO DUO YU İSTEYEN HERKESE GÖSTERMEYE HAZIRIM. AMA BU BİR FOTOŞOPTUR DİYEREK AÇIKÇA HAKARET EDİP İFTİRA ATAN ŞAHSA AÇIK GERÇEĞİ İNKAR ETTİĞİ İÇİN SÖYLENECEK LAF YOKTUR. SADECE YAZIK DİYORUM......
  • http://www.sony.com/SonySearch/Search.jsp?mode=go&pst=Sony+Memory+Stick+PRO+Duo+64MB&pti=0&psti=0&st=Sony+Memory+Stick+PRO+Duo+32MB&ti=0

AL BU SONY NİN SİTESİNDE İSTEMEDİĞİN KADAR 32 MB PRO DUO VAR. DEMEK Kİ 64 TE VAR. DEMEK Kİ VARMIIIIIŞ.....
  • quote:

Orijinalinden alıntı: nakka

peki şu an elimde varsa ne yaparsın hadi iddiaya VAR MISIN? ÇEKİNME SÖYLE BEN İDDİA EDİYORUM ELİMDE 32 MB MEMORY STİCK PRO DUO VAR ELİMDE ŞU ANDA VE TEKNOSADAN ALDIĞIM P910İ NİN İÇİNDEN ÇIKTI. YARIN TEKNOSAYA DA SORSUN HERKES. AYRICA BENDEKİ 32 MB MS PRO DUO YU İSTEYEN HERKESE GÖSTERMEYE HAZIRIM. AMA BU BİR FOTOŞOPTUR DİYEREK AÇIKÇA HAKARET EDİP İFTİRA ATAN ŞAHSA AÇIK GERÇEĞİ İNKAR ETTİĞİ İÇİN SÖYLENECEK LAF YOKTUR. SADECE YAZIK DİYORUM......

photoshoptur demedim.photoshop olabilir dedim çünkü 32 mb memory stick pro duo yoktur.memory stick duo produr o,herzaman söylediğim gibi 32 mb pro duo yoktur çünkü pro duo duonun devamı niteliğindedir ve aynı kapasitede hem duo hem pro duo yapmak salaklıktır.nitekim yapmadılarda...

• SEN NE DİYORSUN YA? BENİM ELİMDE OLAN TEKNOSADAN ALDIĞIM P910İ NİN İÇİNDEN ÜSTÜNDE YAZANI SANA AYNEN YAZAYIM:

SanDisk
    MEMORY STİCK PRO DUO

MAGİC GATE

< 32 MB

TAMAM MI RESMİNİ DE ÇEKEBİLDİĞİM KADAR KOYDUM. ÖNCEKİ MESAJIMDA DA HODRİ MEYDAN TEKNOSAYA SORUN İSTEYENE DE ELİMDEKİNİ GÖSTERİRİM DEDİM. DAHA NE DİYE İNAT VE KAYBETMEYE MAHKUM BİRİ GİBİ PATİNAJ YAPIYORSUN ANLAMIYORUM. YOK PRO DUO, DUO PRO BU NE YA SEN İYİCE KARIŞTIRMAYA BAŞLADIN KELİME YER DEĞİŞTİRİNCE FARKLI MI OLUYOR... HEY YAWRUM HEY DAHA NELER DUYACAĞIZ.....
  • quote:

Orijinalinden alıntı: klonajinsky

quote:

peki şu an elimde varsa ne yaparsın hadi iddiaya VAR MISIN? ÇEKİNME SÖYLE BEN İDDİA EDİYORUM ELİMDE 32 MB MEMORY STİCK PRO DUO VAR ELİMDE ŞU ANDA VE TEKNOSADAN ALDIĞIM P910İ NİN İÇİNDEN ÇIKTI. YARIN TEKNOSAYA DA SORSUN HERKES. AYRICA BENDEKİ 32 MB MS PRO DUO YU İSTEYEN HERKESE GÖSTERMEYE HAZIRIM. AMA BU BİR FOTOŞOPTUR DİYEREK AÇIKÇA HAKARET EDİP İFTİRA ATAN ŞAHSA AÇIK GERÇEĞİ İNKAR ETTİĞİ İÇİN SÖYLENECEK LAF YOKTUR. SADECE YAZIK DİYORUM......

photoshoptur demedim.photoshop olabilir dedim çünkü 32 mb memory stick pro duo yoktur.memory stick duo produr o,herzaman söylediğim gibi 32 mb pro duo yoktur çünkü pro duo duonun devamı niteliğindedir ve aynı kapasitede hem duo hem pro duo yapmak salaklıktır.nitekim yapmadılarda...
    SEN SAKIN BU MESAJINI SİLEYİM DEĞİŞTİREYİM DEME DE SENİN CEP BİLGİ DÜZEYİN BELLİ OLSUN BİRAZ. BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM.....

• memory stick pro duo
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=memory+stick+pro+duo

memory stick duo
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=memory+stick+duo

bu adrestede en altta diğer özellikler bölümünde 32 mb memory stick duo kullandığı yazıyor.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryID=16013&ProductID=telcepericp910i

ben p910i kullanıcısı değilim ve doğal olarak internet ve dergilerden edindiğim bilgiler doğrultusunda yazıyorum.yukarıdaki linklerin hepsi dediklerimi doğruluyor.ha eğer adam gibi bir resim koysaydın eyvallah derdim.kaldıki konuyu yine sen ve ak34 tartışma ortamına soktunuz.32-64 ve 128 ms duo,256 ve üzeri ise pro duodur diye iddiam vardı ama olayı yine çektiniz buralara sürüklediniz.daha doğrusu sürükledin.şimdi 32 mb pro duo vardır diye sidik yarışına giriyor ve yine en ufak lafımdan hakaret içeriği sezdiğini söylüyor,aklın sıra beni yönetime şikayet etmek için zemin hazırlıyorsun.geçen sefer aldığın cezanın bir yenisini daha istiyorsun.nereye kadar gidecek bu benimle olan husumetin bilemiyorum.bekleyelim görelim dh daha nelere gebe?

• Demek ki P910i , 32 MB Pro Duo kart çalışıtırıyor ki nakka kullanıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalinden alıntı: klonajinsky

quote:

SEN SAKIN BU MESAJINI SİLEYİM DEĞİŞTİREYİM DEME DE SENİN CEP BİLGİ DÜZEYİN BELLİ OLSUN BİRAZ. BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM.....

mesaj falan silmem bilirsin.bilgi düzeyimi neden bu kadar abarttın anlamadım.çok bilgiliyim gibi bir iddiam yok.zaten dikkat ettiysen soru sorma,danışma amaçlı açmıştım topiği ve tezimi doğrular bir sürü link ve resim koydum.aksiysede internetin yalancısıyım.kaldıki senin bahsettiğin 32mb ms in bir resmini bile bulamadım nette.şimdi körü körüne sanamı inanmam gerekirdi.tezimi doğrulayan bu kadar somut bilgi varken,seninde tezini doğrulayan hiçbir bilgi yokken.32mb ms in varsada memorystickinle mutluluklar sana.şu hale bak nerelere aldın getirdin topiği.

• ceza mı aldım sen mi aldın ben mi aldım hadi be sende? defalarca uyarı üzerine 1 haftalık engellendin. gerçeği sapıtma.....

Bir de Sony resmi sitesine, çektiğim fotoya, wallahi billahi üzerinde yazanı buraya yazıyorum, teknosaya sorun diyorum, yarın millet soracak hala sözlük sourtimese falan gidiyorsun falcıya da gir bari....

inat etmmeeeeee.... yanlış ve yanlışsın.....

memory stick duo ve pro duo farkı?

bak saygın şu sitede kutudan çıkanları söyüyor hala 32mb ms pro duo yok diyecek misin. o kadar açık delile rağmen...

http://www.expansys-usa.com/product.asp?code=P910I

• sen kimsin ki sana husumet edeceğim. sen hayatımda zurnanın son deliği bile değilsin ki sana değer verip sana husumet edeceğim. geçiniz. sadece bir eğlence olursun.... o kadar.... net bu saatte benim eğlencemdir. sen de o eğlencemin bir oyuncususun.....

tabii buradan saygı ve sevgi duyduğum harika müstesna insanlar olmuştur onlar hariç....

böylece basit, 64 yok 32 yok olamaz yapmak aptallık yapmmaışlardır zaten resim fotoşop yok bilgisiz olmayın sözlerinin cevabını morarak almış oldun neyse hayırlsı... resimden o kadar kişi anlayabiliyor sen hariç

bundan sonra sözlüksourtimese güvenip hataya düşeceğine insanlara saygılı ol...ki biz p910i kullanıcısıyız insan biraz saygı duyar be....

• Bu kadar yeterli...!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.