Şimdi Ara

memory stick duo ve pro duo farkı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: Azallan
    k750i pro duo ile birlikte geliyor asıl sen cahilsin veya kazıklandın

arkadaşlar telefon 64 mb ms duoyla geliyor.kart slotunun girişindede ms duo yazar.bana 64mb lık bir ms pro duo resmi yada linki bulabilirmisiniz?

memory stick duo ve pro duo farkı?

• quote:

quote:

Orijinalinden alıntı: klonajinsky

quote:

Orijinalinden alıntı: ak34

quote:

Orijinalinden alıntı: fleshlord

quote:

arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla 256 mb ve sonrası pro duo oluyor.birde pro daha hızlı diye biliyorum.uzun lafın kısası duo ile uyumlu alet pro duo ile de uyumlu mudur?hatta dahada kısaltayım;k750i pro duo ile uyumlu mudur?saygılar...

k750nin yanında zaten memory stick dup pro veriliyor nasıl uyumlu olmasın :)

son cihazların hepsinde pro duo varki zaten.uyumlu olmasa verirlermi içinde

biri bilmiyor yanlış yazmış diğeride bilmediği için onu biliyor sanmış quote koymuşarkadaşlar daha pro duo yazmayı beceremiyorsunuz,pro duo nedir bilmiyorsunuz yazmayın bari.k750 ile beraber memorystick duo veriliyor.ms pro duo değil.64 mb lık pro duo mu var?şimdi bakalım nerenize güleceksiniz?

k750i pro duo ile birlikte geliyor asıl sen cahilsin veya kazıklandın

Azallan fazla üzerine gitme adamın sıkışırsa nakka olursun nakkanın girmediği nik kalmadı. buna azallan da eklenmesin

• amaç nedir?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: maximreality

amaç nedir?

sende klonajinskymisin yokssa artık bu forumda 2-3 kişi var diğerleri fake.
  • kardeş aksam koyacam pro duo resmini merak etme
  • quote:

Orijinalinden alıntı: maximreality

amaç nedir?

amaç k750i de gelen ms duo nun yerine pro duo kullanılırsa sorun çıkartır mı?uyumlu olduğu yazıyor ama tecrübe eden birileri forumda varsa onların görüşünü öğrenmekti...
  • quote:

kardeş aksam koyacam pro duo resmini merak etme

bekliyorum...
  • al sana sitesi git incele ve ne istiyorsan gör öğrendin ama beceremiyorsun neyapalım yardımcı olalım sana:

http://www.pricerunner.co.uk/computing/storage/memory-cards/192525/prices

bunuda ekleyelim sandisk sitesinden:

http://search.atomz.com/search/?sp-q=64mb%20ms%20pro%20duo&sp-k=Consumer&sp-a=sp1002859b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak34 -- 15 Ağustos 2005, 18:44:17 >

• kardeş hala inat ediyosan bide eve gidince kendi kartımı çıkarıp çekerim pro duo
  • quote:

al sana sitesi git incele ve ne istiyorsan gör öğrendin ama beceremiyorsun neyapalım yardımcı olalım sana:

arkadaşım teşekkür ederim yine zamanını bana yardımcı olmak için harcamışsın ama bu pro duo değil ki?

• Ben bugun sabah sordum, Bursa'da idim. Carrefour Teknosa'ya sordum, fiyatlarını.

Ya peki duo ile pro duo arasında ne fark var dedim. Hiç bir fark yok dedi, nasıl olur dedim. Öyle dedi.

Şu anda standart Memory Stick Duo'lar 128 MB'imiş. ( S700i onun için 128 MB destekliyormuş, ne alakaysa )

Eğer 128 MB Memory Stick Duo'nun üstü yani 256, 512 ve katları Memory Stick Pro Duo diye geçer dedi. Sonra bana bir kağıt gösterdi, aynı şeyler oradada yazıyordu. Ve kağıtta, fiyatlar ve açıklamalar yazıyordu akıl karışmasın diye.

Yani telefonunuz 128 MB Memory Stick Duo üstü destekliyorsa çekinmeden Memory Stick Pro Duo alabilirsiniz dedi.

Sanırım bana biraz doğru geldi..

• quote:

kardeş hala inat ediyosan bide eve gidince kendi kartımı çıkarıp çekerim pro duo

valla inatlık bir durum yok olanı yazıyorum.zaten arkadaşın verdiği linktede ms duo var.k750i 64mb ms duo ile gelir ve 64 mblık ms pro duo olmaz.olmuyor da
  • quote:

Orijinalinden alıntı: aTTra

Ben bugun sabah sordum, Bursa'da idim. Carrefour Teknosa'ya sordum, fiyatlarını.

Ya peki duo ile pro duo arasında ne fark var dedim. Hiç bir fark yok dedi, nasıl olur dedim. Öyle dedi.

Şu anda standart Memory Stick Duo'lar 128 MB'imiş. ( S700i onun için 128 MB destekliyormuş, ne alakaysa )

Eğer 128 MB Memory Stick Duo'nun üstü yani 256, 512 ve katları Memory Stick Pro Duo diye geçer dedi. Sonra bana bir kağıt gösterdi, aynı şeyler oradada yazıyordu. Ve kağıtta, fiyatlar ve açıklamalar yazıyordu akıl karışmasın diye.

Yani telefonunuz 128 MB Memory Stick Duo üstü destekliyorsa çekinmeden Memory Stick Pro Duo alabilirsiniz dedi.

aklı selim bir post geldi sonundabende zaten ilk postumda 256 mb ve üstü pro duodur diye yazdım ama bazı arkadaşlar inatla sırt sırta vermişler dediklerimi çürütmeye çalışıyorlar.amacım bu pro duoları kullanan arkadaşların görüşlerini almak.herkes 64 lükle kullanmıyor herhalde bu aletleri...

• nakka pardon azallan adama tuş oldun hala çekerim diyorsun artık o sana tuş oldun gözüyle bakıyor çünkü herkesle savaşıyor bu bana tuş oldun diyor ne tuşuysa kafayı takmış insanlarla atışacak. inat etme sanada pm atar tuş oldun diye resimde çeksen boş. açtığı topicte çuvalladı hala inat eder. bu lafları o kullanıyor herkes mesajları dikkatle okusun. bilgisiz lafı ilk kendisinden sonra çuvallama, tuş olma deyim ve terimleri bu delikanlı beyefendiye aittir.
  • quote:

quote:

al sana sitesi git incele ve ne istiyorsan gör öğrendin ama beceremiyorsun neyapalım yardımcı olalım sana:

arkadaşım teşekkür ederim yine zamanını bana yardımcı olmak için harcamışsın ama bu pro duo değil ki?

okuma yazmayı unutmadınsa siteye bak siteye koskoca site sana yalanmı yazacak resimle ne uğraşıyorsun
    ne yasıyor hem net sayfa başında hemde açıklamada:
    Sony Memory Stick PRO Duo 64MB iyi oku lütfen çabuk heveslenme tuş ettim diye baytuş

• ya kardeşim git oku!inat mısın sen el kitapçığında pro duo diyo verilende pro duo! benim telefonum sen mi biliyosun
  • quote:

ya kardeşim git oku!inat mısın sen el kitapçığında pro duo diyo verilende pro duo! benim telefonum sen mi biliyosun

aynı telefondan bendede var ve 64mb ms duo ile geldi(haliyle:).ms pro duo uyumlu yazıyodur kitapçıkta sen onu yanlış anlamışsındır.
  • nakkalar çoğaldı bu nakka ne büyük adammış lan o ak34 olacağına biz nakka oluyoruz helal adama büyüksün nakka ulan sen. dönüp dolaşıp nakka oluyoruz ondan önce vardık sende nakka oldun ya azallan yuh artık.
    quote:

ya kardeşim git oku!inat mısın sen el kitapçığında pro duo diyo verilende pro duo! benim telefonum sen mi biliyosun

• quote:

nakkalar çoğaldı bu nakka ne büyük adammış lan o ak34 olacağına biz nakka oluyoruz helal adama büyüksün nakka ulan sen. dönüp dolaşıp nakka oluyoruz ondan önce vardık sende nakka oldun ya azallan yuh artık.
    quote:

• quote:

quote:

Orijinalinden alıntı: aTTra

Ben bugun sabah sordum, Bursa'da idim. Carrefour Teknosa'ya sordum, fiyatlarını.

aklı selim bir post geldi sonundabende zaten ilk postumda 256 mb ve üstü pro duodur diye yazdım ama bazı arkadaşlar inatla sırt sırta vermişler dediklerimi çürütmeye çalışıyorlar.amacım bu pro duoları kullanan arkadaşların görüşlerini almak.herkes 64 lükle kullanmıyor herhalde bu aletleri...

Bursa'dan 1 GB alıcaktım biraz pahalı geldi, zaten bilirsiniz Teknosa genelde pahalı olur.

1 GB Memory Stick Pro Duo vardı oradaki arkadaşın telefonunda ( K750i kullanıyordu ) istedim, taktım çalıştı.

Tekrar söylüyorum Memory Stick Duo ile Memory Stick Pro Duo arasında fark yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.