Şimdi Ara

memory stick duo ve pro duo farkı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: aTTra
    Bursa'dan 1 GB alıcaktım biraz pahalı geldi, zaten bilirsiniz Teknosa genelde pahalı olur.

1 GB Memory Stick Pro Duo vardı oradaki arkadaşın telefonunda ( K750i kullanıyordu ) istedim, taktım çalıştı.

Tekrar söylüyorum Memory Stick Duo ile Memory Stick Pro Duo arasında fark yok.

evet 2 side aynı ancak 256 ve üstü pro duo oluyor.hız farkı olduğu söyleniyor ancak denemedim bilemiyorum.alınca buraya yazarım hızda bir fark olup olmadığını.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: klonajinsky

quote:

Bursa'dan 1 GB alıcaktım biraz pahalı geldi, zaten bilirsiniz Teknosa genelde pahalı olur.

1 GB Memory Stick Pro Duo vardı oradaki arkadaşın telefonunda ( K750i kullanıyordu ) istedim, taktım çalıştı.

evet 2 side aynı ancak 256 ve üstü pro duo oluyor.hız farkı olduğu söyleniyor ancak denemedim bilemiyorum.alınca buraya yazarım hızda bir fark olup olmadığını.

64'lük ile 1 GB taktım dediğim gibi, hız farkı olmadı. PC'den 4,2 MB'lik şarkıyı 1 GB'liğe 12 sn.'de 64'lüğe ise 13. sn.'de attı.

1 Sn. fark oldu arada, gerçektende oradaki görevlinin dediği gibi herhalde..

• quote:

quote:

quote:

64'lük ile 1 GB taktım dediğim gibi, hız farkı olmadı. PC'den 4,2 MB'lik şarkıyı 1 GB'liğe 12 sn.'de 64'lüğe ise 13. sn.'de attı.

fakat pcden senkronizasyon sırasında çok fazla fark edeceğini sanmam zira orada usb çıkışın ve data kablonda devreye giriyor.kanımca asıl önemli olan kart içerisinde yani galeride dolaşırkenki performansı.yani atıyorum ikisininde %50 dolu iken taıklamalara ve dosyaların oyunların açılmasında gösterdiği performans farklı olmalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

fakat pcden senkronizasyon sırasında çok fazla fark edeceğini sanmam zira orada usb çıkışın ve data kablonda devreye giriyor.kanımca asıl önemli olan kart içerisinde yani galeride dolaşırkenki performansı.yani atıyorum ikisininde %50 dolu iken taıklamalara ve dosyaların oyunların açılmasında gösterdiği performans farklı olmalı.

Valla orasını bilmiyorumda, van_hoijdonk aldı 1 GB , geçen söylemişti 270 MB boş yerim var gerisi MP3 demişti, hiç takılma, kasılma yok diyordu. Hızlılığı konusunda konuşmadık. Fazla fark etmez benım kanımca, birde telefona bağlı birazda..

• 1) MS Duo ve MS Pro Duo farklı standartlardır. Benim MS Duo okuyan kart readerım MS Pro Duo okumuyor mesela. 256 MB üstünü sadece PRO DUO ürettikleri için Pro Duo desteklemeyen telefonlar max 128 MB destekliyor.

2) K750i'den PRO kart çıkmıyor. Pro değil çünkü kart okuyucum okuyor ayrıca 256 MB altı PRO yoktur (Belki 128 üretilmiş olabilir eskiden ama artık üretilmiyor)

3) Kesinlikle hız farkları var.

4) Ben K750i'de 1GB Sandisk Gaming kullanıyorum. Hiçbir problemim yok hatta canavar gibi :)
  • GÜLMEKTEN ÖLDÜM DESEM YERİDİR. Hani derler kuyudaki insana gökyüzü kuyunun ağzı kadardır. Burada da öyle olmuş. Biri taşı atmış kimse çıkaramamış....

Nakka size yol göstersin:

memory stick duo ve pro duo farkı?

64MB PRO DUO VARDI YOKTU DİYENLERE ALIN SİZE 32MB HEMDE CANLI ŞU AN ELİMDE.......

bu ben p910i aldığımda içinden çıkan 32 mb. Memory Stick PRO Duo dur. Onun üstüne ben 512 mb sini almıştım. Şimdi 64 ün kavgasını yapanlara ithaf olunur......ışık yetersiz ancak gündüz çekip bir daha koyarım zaten izlerden anlamak mümkün 4 kelime var. altta da 32 belli oluyor.... Sevgiler saygılar. Nakka hiçbir zaman dublör kullanmadı kullanmaz. Burdan ayrıca yönetime sesleniyorum ak34 denen şahsın benimle olan ilgisi ortaya konulsun. Birazdan bu konuda konu dışında bir topic açmak zorunda kalacağım ordan izleyelim..... HERKESE SEVGİ VE SAYGILAR....

Resim p910i ile ışık ortamı yetersiz olarak çekildi. Gerçek flashı alamadım bugün iş yoğunluğundan fırsat bulup başka hiçbir işe bakamadım.

• quote:

Orijinalinden alıntı: blumx

1) MS Duo ve MS Pro Duo farklı standartlardır. Benim MS Duo okuyan kart readerım MS Pro Duo okumuyor mesela. 256 MB üstünü sadece PRO DUO ürettikleri için Pro Duo desteklemeyen telefonlar max 128 MB destekliyor.

2) K750i'den PRO kart çıkmıyor. Pro değil çünkü kart okuyucum okuyor ayrıca 256 MB altı PRO yoktur (Belki 128 üretilmiş olabilir eskiden ama artık üretilmiyor)

3) Kesinlikle hız farkları var.

4) Ben K750i'de 1GB Sandisk Gaming kullanıyorum. Hiçbir problemim yok hatta canavar gibi :)

işte ilk postumdan beri bunları yazıyorum,bilmediklerimi ise soruyorum ama bazı insanlar sırf benle olan husumetlerinden dolayı,benimle aynı paydada buluşmamak,bana laf sokmak için yanlış olduğunu bildikleri yada kendilerini şartlayıp doğru olamaz diye düşündükleri şeyleri yazıyorlar.yani pek tabii 64mb lık ms pro duo yok.pro duo ile duo arasında hız farkı var.aralarında yapı olarakta fark olduğunu öğrendik.çünkü başka forumlarda yaptığım araştırmalar aynı ebatta olmalarına rağmen card readerlarının ms duo yu çalıştırıp pro duoyu çalıştırmadığını belirtiyorlar.ancak k750i pro duoyla uyumlu ve duo dan daha hızlı bir şekilde çalıştığı söyleniyordu.bunun sağlamasınıda saolasınız senin gibi görüş ve tecrübe bildiren arkadaşlar ile yaptık burada

• Bir yerde K750i alana gerçek flaşı hediye ediyorlardı nakka.

Hangi siteydi o yaw
  • quote:

Orijinalinden alıntı: nakka

GÜLMEKTEN ÖLDÜM DESEM YERİDİR. Hani derler kuyudaki insana gökyüzü kuyunun ağzı kadardır. Burada da öyle olmuş. Biri taşı atmış kimse çıkaramamış....

Nakka size yol göstersin:

nakka bu ne oğlum?

• BU MU TÜRK FİLMİ GİBİ GÖRME YETENEĞİ KAYBOLDU ÇOCUĞUN YETİŞİN.....

O ÜSTTE YAZAN MEMORY STİCK PRO DUO ALTTA İSE 32 MB YAZAR. BOZUK ÇIKMA GEREKÇESİ AŞAĞIDA ANLATILDI.

şimdi geldi kıvırmanın zamanı da ZÜHTÜ.... (şarkıdan alınmadır)

• p910i memory stick duo ile gelir.pro duo falan yoktur onda.photoshop demek isterdim ama göremiyorum ki.görmediğim şey hakkında birşey diyemiyorumsen şu süper gerçek flashınla çek resmi birdeayrıca olsaydı inatlaşmazdım eyvallah varmış derdim emin ol.ben sana yada ak34 e benzemem.
  •  memory stick duo ve pro duo farkı?

Arkadaşlar avize ışığının altında çekmeye çalıştım en azından 32 daha belrigin ve yazılar hafif daha net. Ayrıca elimle tuttum görünen nakkanın parmaklarıdır.
  • yahu bu kadar ışıkta bu kadar berbat çeken makine nedir nakka?
  • Harbiden yaw.Neden böyle bu fotograf..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan43 -- 15 Ağustos 2005, 23:53:40 >
  • baktım p910i ymiş.p910i bu kadar kötü çekmez.en azından bu avize ışığında çekmez...
  • quote:

yahu bu kadar ışıkta bu kadar berbat çeken makine nedir nakka?

P910i

nakka çok yaklaştırıyor sanırım cisme. Ayrıca ben anladım zaten, Memory Stick Duo Pro yazıyor ve 32 MB.
  • quote:

p910i memory stick duo ile gelir.pro duo falan yoktur onda.photoshop demek isterdim ama göremiyorum ki.görmediğim şey hakkında birşey diyemiyorumsen şu süper gerçek flashınla çek resmi birdeayrıca olsaydı inatlaşmazdım eyvallah varmış derdim emin ol.ben sana yada ak34 e benzemem.
    Arkadaşlar izleyenler okusun hakem olsun bu kıvırmanın şahı değil de nedir? adama açık açık vga ortamında gece vakti çekip gösteriyoruz görmek istemezse ne yapalım. Açıklamam da bugün yoğundum hiçbir işe bakamadım kendimle ilgili demek istedim o sebeple gerçek flashı almadım diyorum o yazıyı okumamış görünüyor siz olsanız buna ne dersiniz? Üstelik fotoşop yapılsa aptallar bile böyle yapmaz.....Canlı elimle tutup resmini çekiyorum çok ilginç muhalefet edip herkesi küçük görmesi için Allah tarafından özel yaratılmış biri...

• quote:

quote:

yahu bu kadar ışıkta bu kadar berbat çeken makine nedir nakka?

P910i

nakka çok yaklaştırıyor sanırım cisme. Ayrıca ben anladım zaten, Memory Stick Duo Pro yazıyor ve 32 MB.
    evet ışık yetersizken p910i cisme fazla yaklaşırsa yazı okunmuyor yoksa kendimi çekip göndersem iyi görünür. Nerdeyse makro gibi yazı okunsun diye yaklaştırdım. Ancak uzak yapınca da hiçbirşey okunmaz yani sevgili aTTra flu olarak dahi belli olmuyor ayrıntılar o zaman onun için böyle çekmek zorunda kaldım. Yarın gerçek flaşla çekince koyarım o zaman kızaran moraran suratları çekip koymak lazım o zaman buraya.

• Ama yazılar belli oluyor.

En azından Ben ve aTTra anladık.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: nakka

quote:

p910i memory stick duo ile gelir.pro duo falan yoktur onda.photoshop demek isterdim ama göremiyorum ki.görmediğim şey hakkında birşey diyemiyorumsen şu süper gerçek flashınla çek resmi birdeayrıca olsaydı inatlaşmazdım eyvallah varmış derdim emin ol.ben sana yada ak34 e benzemem.
    Arkadaşlar izleyenler okusun hakem olsun bu kıvırmanın şahı değil de nedir? adama açık açık vga ortamında gece vakti çekip gösteriyoruz görmek istemezse ne yapalım. Açıklamam da bugün yoğundum hiçbir işe bakamadım kendimle ilgili demek istedim o sebeple gerçek flashı almadım diyorum o yazıyı okumamış görünüyor siz olsanız buna ne dersiniz? Üstelik fotoşop yapılsa aptallar bile böyle yapmaz.....Canlı elimle tutup resmini çekiyorum çok ilginç muhalefet edip herkesi küçük görmesi için Allah tarafından özel yaratılmış biri...

kimseyi küçük gördüğüm yok ancak senin aşağılamaya çalıştığın apaçık ortada.lamba gibi resme photoshop yapsaydın belli olurdu zaten...iyice sidik yarışına döktürdün yine ama 32mb ms pro duo yoktur...olsada bir sendemi var?nette niye yok?bak olanlar seninkinin eline su dökemesede böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klonajinsky -- 16 Ağustos 2005, 0:08:23 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.