Şimdi Ara

memory stick duo ve pro duo farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla 256 mb ve sonrası pro duo oluyor.birde pro daha hızlı diye biliyorum.uzun lafın kısası duo ile uyumlu alet pro duo ile de uyumlu mudur?hatta dahada kısaltayım;k750i pro duo ile uyumlu mudur?saygılar...

• quote:

Orijinalinden alıntı: klonajinsky

arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla 256 mb ve sonrası pro duo oluyor.birde pro daha hızlı diye biliyorum.uzun lafın kısası duo ile uyumlu alet pro duo ile de uyumlu mudur?hatta dahada kısaltayım;k750i pro duo ile uyumlu mudur?saygılar...

k750nin yanında zaten memory stick dup pro veriliyor nasıl uyumlu olmasın :)
  • Sanırım hız farkları var.
  • Sandisk Pro ile Sony Pro arasında bile hız farkı var. Mevcut modellerde Sandisk daha hızlı..

Fark edermiyim dersen bilemem
  • quote:

Orijinalinden alıntı: fleshlord

quote:

arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla 256 mb ve sonrası pro duo oluyor.birde pro daha hızlı diye biliyorum.uzun lafın kısası duo ile uyumlu alet pro duo ile de uyumlu mudur?hatta dahada kısaltayım;k750i pro duo ile uyumlu mudur?saygılar...

son cihazların hepsinde pro duo varki zaten.uyumlu olmasa verirlermi içinde

• quote:

Orijinalinden alıntı: ak34

quote:

quote:

biri bilmiyor yanlış yazmış diğeride bilmediği için onu biliyor sanmış quote koymuşarkadaşlar daha pro duo yazmayı beceremiyorsunuz,pro duo nedir bilmiyorsunuz yazmayın bari.k750 ile beraber memorystick duo veriliyor.ms pro duo değil.64 mb lık pro duo mu var?şimdi bakalım nerenize güleceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klonajinsky -- 15 Ağustos 2005, 17:12:41 >

• arkadaşlar ms pro duo oluyor mu yani?alıcaz elimizde patlamasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani pro duo destekli deniyor ama kullanan test eden varmıdır acaba?zira denetmiyorlar alırken.
  • 1 gb Sandisk Gaming kullanıyorum ki pro duo'ların şahıdır. (Sandisk Ultra II ayarında bir karttır) Eskiden takılarak oynayan videolar şimdi gayet akıcı..

Kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

arkadaşlar ms pro duo oluyor mu yani?alıcaz elimizde patlamasın

yapma ya sen çok biliyorsun bilgisizliğin akıyor burda pro daha hızlı demektir duo da daha küçük boyutta olandır. bunuda bilmiyorsan gülerim tabi
    sen ms adaptöründe ne işe yaradığını bilmiyordunda öğrettiler sanaartık se nin k750 dahil cihazları duo kullanır öğren bunu. proda artık daha hızlı veri yaptığı için ms hep pro üretir duolarda. duoda rs-mmc gibi boyutu küçüktür. senin neye yaradığını bilmediğin adaptörüne koyduğun zaman ms pro gibi iş görür. yani elinde patlamaz. ayrıca 64 ms varmıdır diyorsunda artık 64 üreten yok ta ondan onlar eski üretilenler. kapasiteler çok arttı gbaytlara çıktı 64 mü üretecekler bundan sonra.hadi öğrendin şimdi neyse

• quote:

quote:

quote:

quote:

biri bilmiyor yanlış yazmış diğeride bilmediği için onu biliyor sanmış quote koymuşarkadaşlar daha pro duo yazmayı beceremiyorsunuz,pro duo nedir bilmiyorsunuz yazmayın bari.k750 ile beraber memorystick duo veriliyor.ms pro duo değil.64 mb lık pro duo mu var?şimdi bakalım nerenize güleceksiniz?

aldınmı cevabını rs-mmc ne ise memory stick pro odur. yani memory stick e göre boyutu küçülmüştür. pro ise yüksek hızda veri transfer imkanını sunmak için çıkarılmıştır. eğer sendeki pro değilse korkma elinde değil hiçbir yerinde patlamaz onu rahat rahat kullanırsın belki veri hızı düşük kalır. pro alırsan onuda cihazında rahat rahat patlamadan kullanırsın. şimdi anladın pro=hız duo=boyut ok? boyut senin cihazın duo içindir. pro olursa daha hızlı veri yazar okursun. şimdi neremizle gülelim istersin?arkadaşa da yazmasını bilmiyor demişsin hata ile yazı hatası olmazmı?

• quote:

quote:

yapma ya sen çok biliyorsun bilgisizliğin akıyor burda pro daha hızlı demektir duo da daha küçük boyutta olandır. bunuda bilmiyorsan gülerim tabi
    sen ms adaptöründe ne işe yaradığını bilmiyordunda öğrettiler sanaartık se nin k750 dahil cihazları duo kullanır öğren bunu. proda artık daha hızlı veri yaptığı için ms hep pro üretir duolarda. duoda rs-mmc gibi boyutu küçüktür. senin neye yaradığını bilmediğin adaptörüne koyduğun zaman ms pro gibi iş görür. yani elinde patlamaz. ayrıca 64 ms varmıdır diyorsunda artık 64 üreten yok ta ondan onlar eski üretilenler. kapasiteler çok arttı gbaytlara çıktı 64 mü üretecekler bundan sonra.hadi öğrendin şimdi neyse

bana pro duonun ne olduğunu anlatmaya,öğretmeye çalışman güzel ancak ben bu yazdıklarını ilk postumda belirtmiştim,tabii okumayı bilene.demek ki biliyormuşum...adaptöründe neye yaradığını bilmediğim için dalga geçmişsin ancak ne işe yaradığını biliyordum.sadece sağlamasını yapmak için ortaya sormuştum ve arkadaşlarda saolsun doğrulamışlardı.şimdi bunlar önemsiz şeyler.ben hakikatten ne olduğunu bilmiyor olabilirdim.bilmemek ayıp değildir.öğrenmemek ayıptır.haa birde senin gibi öğrenmeden millete cahil damgası vurmak ayıptır.ayrıca bütün bu yazdıkların senin kaçak dövüşen nakka olduğun ve k750i nin pro duoyla değil duoyla geldiği gerçeğini değiştirmez...

• quote:

aldınmı cevabını rs-mmc ne ise memory stick pro odur. yani memory stick e göre boyutu küçülmüştür.

memorystick pro değil değil memorystick pro duo yazıcaktın sanırım.zira rs-mmc mmc nin ufağıdır.ms pro nun ufağı ms duolar ve pro duolar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klonajinsky -- 15 Ağustos 2005, 17:52:05 >
  • quote:

quote:

quote:

bana pro duonun ne olduğunu anlatmaya,öğretmeye çalışman güzel ancak ben bu yazdıklarını ilk postumda belirtmiştim,tabii okumayı bilene.demek ki biliyormuşum...adaptöründe neye yaradığını bilmediğim için dalga geçmişsin ancak ne işe yaradığını biliyordum.sadece sağlamasını yapmak için ortaya sormuştum ve arkadaşlarda saolsun doğrulamışlardı.şimdi bunlar önemsiz şeyler.ben hakikatten ne olduğunu bilmiyor olabilirdim.bilmemek ayıp değildir.öğrenmemek ayıptır.haa birde senin gibi öğrenmeden millete cahil damgası vurmak ayıptır.ayrıca bütün bu yazdıkların senin kaçak dövüşen nakka olduğun ve k750i nin pro duoyla değil duoyla geldiği gerçeğini değiştirmez...
    senin sataştığın herkese nakka dediğini bilmeyen mi var? yazık sanaki önce sen millete bilgisiz deyip gül sonra bilmiyorsun deyince kükre
    işte buna gülünürsen daha önce bana başka biri diyordun ne çabuk unuttun hafizan zayıflamış karar ver artık ben neyim sıkıştığın zaman millete şusun busun nakkasın diyeceğine ak34 le savaş ver vereceksen nakkkayı makkayı ortaya atıp zayıflık yapma delikanlı.

isteyen her türlü kontrolu yapar kimin ne olduğu ortaya çıkar beyefendi o zaman ne diyeceksin hemen şu an kontrol yapılsın. ben büyük bir şirkette muhasebe elemanı olarak görev yapıyorum yaklaşık bu zaman mesai müsait olur bu saatlerde nete bakarım hergünde girecek fırsatım olmaz yarın tahsilat var piyasadayım. ama admin mod kim isterse gelsin şirkette ağırlar bir çay içiririm. ayrıca nakkayıda bulup getirsinler onada çayımız vardır. anladınızmı beyefendi

• quote:

Orijinalinden alıntı: blumx

1 gb Sandisk Gaming kullanıyorum ki pro duo'ların şahıdır. (Sandisk Ultra II ayarında bir karttır) Eskiden takılarak oynayan videolar şimdi gayet akıcı..

Kesinlikle tavsiye ederim

arkadaşım teşekkür ederim tavsiyen için.1gb gamingi hangi alette kullanıyorsun?
  • quote:

quote:

aldınmı cevabını rs-mmc ne ise memory stick pro odur. yani memory stick e göre boyutu küçülmüştür.

memorystick pro değil değil memorystick pro duo yazıcaktın sanırım.zira rs-mmc mmc nin ufağıdır.ms pro nun ufağı ms duolar ve pro duolar gibi
    onuda öğren Memory Stick PROyazılır çünkü her biri ayrı kelimedir ingilizcede tamammı beyefendi. memory stick pro ve memory stick pro duo olarak iki klasmanda ürünler vardır. Bunuda öğrendin öğrendin artık.

•  memory stick duo ve pro duo farkı?

sen laftan anlamazsın çıkarıp memory sticke de bakmazsın al sana resmini nasıl yazıyor bak öğren artık. ben nasıl çuvallamışım asıl sen çuvalladın farkında değilsin ama bu normal yenilen kişi yenildiğini anlamaz. adaptörü sağlamak için sormuş nesini sağlıyorsun onun o diğerinin içine giriyorsa öyledir daha nesini sağlıyorsun. sonra önemsiz şeylermiş onlar. çuvallama budur. sana öğrettim işte pro=hız duo=küçük boyut. pro olmayanıda kullanırsın cihazında pro olanıda hiç farketmez veri hızı değişir. ama boyutu sadece duo olmalıdır. hadi patlamadan öğren hani diyordun ya elimizde patlamadan

• quote:

quote:

quote:

quote:

k750i pro duo ile birlikte geliyor asıl sen cahilsin veya kazıklandın

• ak34 arkadaşım benim için uğraşıp koymuşsun bunları buraya.sebebini bilmiyorum ama değerli zamanını benim gibi nefret duyduğun biri için harcamışsın.çok teşekkür ederim ancak yazılanlar okunduğunda herşey çarşaf gibi ortada.ne benim nede senin yazmana,yorumlamana gerek yok.izin verirsen topiği daha fazla kirletmeden bilgi alma amaçlı kullanmak istiyorumsaygılar,sevgiler sana...
  • sen gerçekten şaşırmışsın arkadaşlar yolladığı pm ebakın:
    ne farkeder.ha aymak,ha nakka,ha ak34,ha aykent birşey sormak istiyorum bu benle olan tartışmanda yapmak istediğin şey çok aleni,ancak dönüp baktığında kendi kendine "ulan ben bu adama laf ediyorum ama bu adam devamlı beni tuş ediyor,ben ise tuştan kurtulmaya çalışacağıma hiç tuş olmamış gibi davranıp başka bir yerden saldırıyorum,ben nasıl adamım yahu" demiyormusun?merak ediyorum.
    insaf insaf ayıptır ne bu ha bu ha bu tamam fark etmiyorsa benimle savaş nakka veya diğerleri kendisi savaşır cüretin yoksa o ayrı.

ben admimlerden rica ediyorum beni şu anda tesbit etsinler ben nakkamıyım ortaya koysunlar lütfen.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.