Şimdi Ara

memlekette sessiz çalışan kasa yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkes bu konudan yakınıyor. Malumunuz Adsl yayıldıktan sonra artık herkes sabah akşam bilgisayarlarını açık tutmaya başladı ve kasaların gürültüsü baş ağrıtmaya başladı. Size göre Türkiye piyasasındaki en sessiz kasalar hangileri ve fiyatları nelerdir? Kasa almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz. Fiyat/performansta önemli tabii...

• fan deviri kontrollü olan kasalardan kullanabilirsin. ekran kartının soğutucuda pasif soğutma olursa daha az ses çıkarır. amd cool n quit destekli bir sistemde rahatça kasanın yanında uyursun
  • stacker alabilirsin boyut olarak büyük ve havalandırma olarak başarılı oldugundan fan kontroller de takarak güvenli bir şekilde bilgisayarını benim gibi 7/24 açık bırakabilirsin.

unutmadan: 7/24 açık kalması için önerim kaliteli bir psu dur yoksa 1 aya kalmaz dandik psu arızalanır ve arızalanırken pc bileşenlerine de zarar vermesi olasıdır.
  • forumun üstadları nerelerdesiniz? yok mu başka kasalar?
  • cooler master centruion 5...
    foxconn diabolic
    aopen hb12 ...

bu kasalar test edildi.. ve sessizligi onaylandı ...

P.S. gerci başta herkasa sessiz gelir.. sonra sonra psu ların ve falnalrın sesi artar.. o yüzden codegenler de başlarda sessiz gelir insana...
    dikkat etmek ve bakım yapmak lazım sessiz bi kasaya sahip olabilimek icin ...
  • bak arkadaşım bu kasa gerçekten çok sessiz vede çok iyi bir soğutması var

memlekette sessiz çalışan kasa yok mu?
  • birader kasalar kendinden sessiz olmaz
    sessizlik için para harcaman gerekir
    daha bugün sesizik için 80 ytl bayıldım zalmanın vga soğutmasına
    şimdi diyeceksiniz ki coolermaster stacker var centution var sessiz kasalar diye
    ama o da benim dediğim mantığa geliyor işte sessizlik için para harcaman gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pehhh sessiz kasa yokmuş onurcum birde şuna bahhttp://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=TNN-500AF ne gerek var 80ytl bayılmaya şimdi git ver 2000ytl kafan rahat olsun

• çüş lan o ne öyle
    demeye çalıştığım ucuza sessizlik yok
    yoksa ben sana daha neler gösteririm bu oyuncak kalır yanında
  • sessiz kasaya sahip olmanın yolu sempronlardan(64bit) geçer.
    sempronlar ; çok az ısınması (30 derece) sebebiyle kasa fanlarını kapatabilirsiniz
    boylece sadece cpu fanı kullanıldığı ve nerdeyse hiç dönmeyeceği için
    downloada açık braktığınız bilgisayarınızın kasasına sarılıp uyuyabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odrin34 -- 12 Ekim 2005, 21:49:16 >

• odrin34 güç kaynağını unutuyorsun
    kasada en çok ses çıkaran alet güç kaynağıdır
    hör hör çalışıyo valla adi güç kaynakları arkadaş yaa

• verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Sessizliği sağlamak için en önemli bileşen psu dur gibi. Fakat hangi psu ve hangi kasa kombinasyonu yapılmalı. F/P açısından en mantıklısı hangisidir? Bu şekilde bilgilendirirseniz daha faydalı olacağına inanıyorum.
  • Kasa bu kardeşim öter tabi!Bu yeni doğmuş bebeğe ağlama demek gibi bişiy!Fakat bazı ekran kartı fanları insanı deli ediyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: HawkEye

fan deviri kontrollü olan kasalardan kullanabilirsin. ekran kartının soğutucuda pasif soğutma olursa daha az ses çıkarır. amd cool n quit destekli bir sistemde rahatça kasanın yanında uyursun
  • benim kasa aopen diger kasalara göre çok iyi
  • Sessiz kasa yoktur, sessiz fan vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.