Şimdi Ara

Memlekette Adam Gibi Dövüşen Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçbir zaman kavgadan yana değilim. Lakin durum kavgayı gerektiriyorsa adam gibi kavga edersin. Taş, sopa, bıcak vs. kullanmazsın.

Kardeşim balta ile saldırmak nedir?
    Ensonhaber
    Sultangazi’de temizlik işçisine baltalı saldırı
    https://www.ensonhaber.com/sultangazide-temizlik-iscisine-baltali-saldiri.html

Bu sadece bir örnek.

Adamla ufak bir tartışmaya girsen hemen bıçak çekiyor. Madem çok yüreğin var yumruğunu ortaya koy.

• Delikanlilik 0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayra gene nick almış diye geldim ama değilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silahlanma ve kendini savunma hakları genişletilmeli diye boşuna söylemiyoruz o baltayla saldıran kişi karşısındakinin silahı olabileceğini ve saldırı anında silahla kendini savunabilme hakkı olduğunu bilse cesaret edebilir mi ? Etse hiç uğruna eşşek cennetini boylar adam da tertemiz çıkardı davadan.Bakın bakalım Trabzon'da kan davaları dışında böyle olaylar oluyor mu ? Herkesin silahı olduğunu millet biliyor zaten

• Evet öyle zaten rus falan diyoruz ama elemanların kavgalarını izle adamlar 5v5 kavga ediyor bir kişi de çıkarıp bıçak , jilet , sopa falan çıkarmıyor ne varsa giriyorlar. Burada öyle değil ki , emanetsiz takılmıyor kimse.
  • ülkede canın değeri yok ki
  • arkadaşım bu boks ringi değil ki. sokak kavgası bu. sokak kavgası serseri, ergen, apaçi değilsen öylesine yapmazsın; hakkını korumak için, bir yanlış için vs. yaparsın. gereken neyse de onu yaparsın. ne yumruğundan bahsediyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakkıyla kavga etmek ne? Ringde mi dövüşüyoruz? Bu ne saçma bir tabir böyle. Sokakta kavga etmek zorunda bırakılırsam bunu ölüm kalım savaşı olarak algılarım ve ona göre "kavga" ederim. Sanki spor müsabakası gibi konuşmuşsun.
  • Mermi 3₺ unutma bunu aklında bulunsun her zaman ben öyle artislik yaptım bi defasında adam makineyi çıkartıp saydırıyodu az kalsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Hakkıyla kavga etmek ne? Ringde mi dövüşüyoruz? Bu ne saçma bir tabir böyle. Sokakta kavga etmek zorunda bırakılırsam bunu ölüm kalım savaşı olarak algılarım ve ona göre "kavga" ederim. Sanki spor müsabakası gibi konuşmuşsun.
    Hocam öyle diyorsun ama gavur dediğimiz abd,avrupa,rusya bizden daha delikanlı kavga ediyorlar
    1 adama 10 kişi dalmak bizde, bıçak,satır,sopa,tornavida her türlü kesici delici alet kullanımı bizde, yerde yatan adamı ölümüne tekmelemek bizde
    Saymakla bitmez

• katiliyorum hocam ne yazik ki durum boyle.

• EZİKMAN E kullanıcısına yanıt
    iyi tarafından bak ingilterede öyle yani aslında avrupa ülkesi sayılırız hahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 27 Haziran 2019; 22:49:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • katılıyorum hocam. Yabancıların kavgası bile medeni. Bu yüzden bizim ülkemizde sokakta kavga falan yapmayacaksın. Herhangi bir aksiyonda mümkünse uzaklaşacaksın olay yerinden. Psikopat çok, canın değeri yok. Pisi pisine ölebilirsin..
  • Memlekette hukuk kalmadı neyden bahsediyorsun suç işleyen tanıdık savcının çayını içip gırgırını yapıp çıkıp gidiyor delikanlı arıyorsun şimdi parası olan kendini delikanlı sanıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.