Şimdi Ara

Memleketimi Sevmiyorum.İzmir'liler bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20 yaşındayım.Doğma büyüme Hatay Antakya'lıyım.Son zamanlarda şehirlemizi her yönden araştırdım.Türkiye'nin bir çok şehrinden iyi olmasına rağmen yine de sevmiyorum.Eğlence etkinlik çok az.Apaçi sayısı oldukça yüksek.Alevi sunni davası hala içten içe devam ediyor.Yüzeysel olarak ne kadar bitti ise de içten içe alevi sunni çatışması oluyor. Ucuz şehir fakat maaşda çok az.Nillet asgari ücreti beğenmezken burada asgari ücret + sigorta bulan Allah'aşükür ediyor.Gezilecek yerler bana göre az. Şehir şuan gelişme aşamasında.Dediğim gibi bir çok şehirden daha iyiyiz aslında ama beni yine de kesmiyor.

Örnek aldığım şehir ise İzmir. gerçekten mükemmel bir şehir. Etkinlikse etkinlik. İş alanı ne kadar olsa da burdan daha iyi.Gezilecek yerler olarak harkulade.motor delisi forumunda dolaşıyorum adamlar mükemmel geziler düzenliyor.partiler veriyor.kıyafet balolu falan. bizim burda nerdeee öyle şeyler. Daha bir çok şey var. İnşallah askerliğimi İzmirde yaparım. yada 2 yıllık dahi olsa inşallah İzmir'de bi üni kazanırım Sırf İzmir için okurum yani.

Düşünüyorumda acaba hayatımı orda devam ettirebilir miyim ? Evlenip oraya yerleşsem falan çok mu zor olacaktır bu. Tek düşündüğüm aileyi geride bırakmak dostların falan.Elbette orda yeni dostlarda olur ama burdakilerin yerini alır mı. ?

Sizce İzmir'e yerleşmem zor olur mı ?

neyse çok uzun yazıpta sayfa girdiğiniz gibi kaçmanızı istemiyorum.

yazım hatası varsa affola

• kimse yok mu yav
  • hoca gel izmire ksk de kaf kaf çekelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaRDCoRé_CHiLD

kimse yok mu yav

Para zaman olmadıktan sonra gezilcek yerlerin önemi kalmıyor, bende onlar çok diyorsanda anlami, keyfi kalmıyor.

Bir sürü sorunu var ama bencede en iyi sehir izmir her şeyi tadinda birakan şehir.

(Şimdilik : )
  • izmire uyum sağlamak kolaydır, üniyi burda okuyan arkadaşlarımın çoğu buradan ayrılırken çok zorlandılar.
  • Ne varsa izmirde var.Şu son zamanlarda apaçi sayısı arttı fakat yinede izmirin havası başka.
  • NE YANİ HATAY CREVİDEMİ SEVMİYORSUN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Buca güzel mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • insanlar izmiri keşfetti. istanbula benzeyecek böyle giderse
  • ben izmirde yaşıyorum hiç dediğin türlü değil yada ben bilmiyorum ama güzel şehir gel bekleriz yaşanılası bir yer yani
  • İzmirliyim...En kötüsü hayatımın yarısının ESHOT'larda geçmesi
  • İzmirdemi etkinlik eglence
  • Bi sen eksiktin...

Senin gibi düşünenlere her zaman yerimiz var...Antakya'da da senin gibi düşünenler vardır,kaçmaktansa o kişilerle orayı sizin için yaşanabilir bi' hale getirmeye çalış.Belki de daha mutlu olursun...
  • Antakya doğumluyum orada 3 yıl kalmışım hiç hatırlamıyorum ama çok gitmek istiyorum İzmir'de okuyorum (bkz. imza) çok güzel, açık uçlu bir şehir, tek sıkıntım ulaşım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Konyada aynı 6. büyük şehir ama hiç bişey yok genç nüfusun %80 i apaçi yapacak bişey yok cok sıkıcı sosyallik yok......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomb Has Been Planted -- 18 Ocak 2010; 23:15:08 >
  • evet aynen oralar öyledir. 15 ayımı verdim hatay iskenderun da. ama antakya yı bilemem öyle tahmin ediyorum fakat .ne de olsa plaka aynı. neyse, insanları çok acayip hatayın. askeri tam öpen cinsteler . hafta içi internet cafe saati 50 kr ken . hafta sonu(yani askerler çarşıdayken 1 buçuk tl) yapıyolar. adım başı çarşı da elinde tombala kağıdı olan , yok iskambil kağıdı olan , yok kenevir var diyen, yok kaçak et var diyen, tam bir dolandırıcı yuvasına düşmüştüm orada. Sen nasıl sabrediyorsun. Helal olsun.
  • Hatay'ı beğenmeyenler Kütahya'ya gelin
  • İzmir güzel şehir ama abartmaya gerek yok. Etkinlik, konser vb olarak da pek iyi sayılmaz. İş durumları zaten malum. Ne ararsan İstanbul'da ...
  • izmirinde apachisi az degil daha bile fazladir ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmericanRacing

hoca gel izmire ksk de kaf kaf çekelim

Önce Göztepe

İzmir = GözGöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion
    İzmirdemi etkinlik eglence

evet :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.