Şimdi Ara

Memleketimi Sevmiyorum.İzmir'liler bakabilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dogma büyüme Izmirli'yim. Hic baska bi sehirde yasamadim. O göztepe, yali memleketimdir ! Ama haci Izmir'in belediyesi cok kötü. Ama takma cok, hele bi Ege Üniversitesine gir zaten, allaa! Hayatini yasarsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *~HoPeBinDitch~*

Konyada aynı 6. büyük şehir ama hiç bişey yok genç nüfusun %80 i apaçi yapacak bişey yok cok sıkıcı sosyallik yok......

Konyada deniz yok müdür. Deniz olsa emin ol antalya izmir istanbul gibi bir kent olurdu
  • Güzel İzmirim sabah gün doğarken yalıda miss gibi boyoz + çay varmı ötesi yahu.
  • Entekyeli hemşerim.Yenişehir gölünde tuzda tavuk yedik mi acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmericanRacing

hoca gel izmire ksk de kaf kaf çekelim

bekleriz
    Doğma büyüme İzmirliyim hocam İzmir güzel şehir gezilecek yer çok ama son zamanlarda şopar sayısı baya arttı Hüseyin Çapkın (eski İzmir il emniyet müdürü) İzmir den gittiğinden beri suç oranında artış oldu sağda solda sürekli kavga aranan balicileri çok görmeye başladım.
    Bende İstanbul a gitmek istiyorum bütün festivaller konserler orda

Yinede İzmir kraldır bide ege üniversitesine gelirsen tadından yenmez
    Ben 5 puanla kaçırdım egeyi sırf onun için bi sene daha beklicektim baba ısrarıyla 9 eylüle girdik şimdi buca yamaçlarında sürünüyoruz

• izmir iyi yerdir güzel yerdir bilmem kaç göbektir izmirliyim cidden yaşanası biyer

ama lütfen herkes kendi memleketinde kalsın en saglıklısı bu
  • anaaa benim postum silindi niye siliyosunuz ya benim postumu ne yazdım ki ben.adam izmiri anlat demiş izmiri anlattık

izmire laik ve milliyetçi dedik diye mi postum silindi ?

izmirin laik ve milliyetçi olması kimin zoruna gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 19 Ocak 2010; 1:28:14 >
  • tapusunu da sana verelim

Ben ankaradayım fakat ilerki yaşamım için izmir planlarım var yedirmem olm o şehri size. tek başınıza rahat rahat ohh ne ala memleket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 19 Ocak 2010; 1:31:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

anaaa benim postum silindi niye siliyosunuz ya benim postumu ne yazdım ki ben.adam izmiri anlat demiş izmiri anlattık

Çekemiyolar avrupa şehri gibi geliyo bana dedin ya

Çürüyün siz istanbulda
  • İzmir yer,içer gezer tozarsınız ama iş konusunda hiçbir şey yok.Sanayi bitik,turizm zaten yok ancak bankalarda iş bulursunuz.Hem izmir eskisi gibi değil birkaç yıl önce burada yaşam çok ucuzdu şimdi her yer çok pahalı.Otobüse,vapura binerken çok az bir para veriyorduk şimdi çok pahalı kiralarda yüksek.Okumuş işsiz çok olduğu için doğru dürüst iş bulma imkanı yok genelde hep asgari ücret veriyorlar.Asgari ücretle kordonda ancak çekirdek yersin.Kordona,sahil şeridine bakıp aldanmayın şehrin göbeğinde birçok yer harabe gibi gelir dağılımında eşitsizlik çok fazla.
  • evet yukardaki arkadaşa katılıyorum ekonomi konusunda kan ağlıyoruz.

fakir ve mutlu olarak yaşıyoruz şu sıralar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

anaaa benim postum silindi niye siliyosunuz ya benim postumu ne yazdım ki ben.adam izmiri anlat demiş izmiri anlattık

Çekemiyolar avrupa şehri gibi geliyo bana dedin ya

Çürüyün siz istanbulda

+19999999999

• İzmirin en önemli unsuru kızlardır. İzmir kızları başka yerde yok. İzmir yaşanacak nadir şehirlerden bir tanesidir.
  • izmirdeki turizmi istanbullular öldürdü.sürünen sanayimiz son krizden sonra öldü. gerçi iş bulsam tadından yenmicek bir şehir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

izmirdeki turizmi istanbullular öldürdü.sürünen sanayimiz son krizden sonra öldü. gerçi iş bulsam tadından yenmicek bir şehir..

Sanayi bursa,denizli ve yurtdışına gitti.Turizm pek reklamı yapılmadığı için gelişmiyor.Deniz ticareti limana yatırım yapılmadığı için geriliyor.Geriye ne kaldı?İzmir=emekli şehri.
  • İzmir'den başka hiçbiryerde zorunlu olmadıkça yaşamam.. İnsanların hayatı kovalamadığı, beraber yürüdükleri tek şehirdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakamolitan.

NE YANİ HATAY CREVİDEMİ SEVMİYORSUN

amele topluluğu bir kez bile dinlemedim

Parasız hayat çekilmiyor yaa. Elde para olmadıkça nere gitsek boş ama İnşallah üniversiteyi İzmir'de okurum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.