Şimdi Ara

Memento (2000) | Akıl Defteri | Christopher Nolan (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
3
Favori
17.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 kişi izleyip bittikten sonra birbimize anlatmamız gereken bi filmdir
  • Az önce izledim ve bir daha bu kadar ilginç senaryolu bir filmle karşılaşacağımı düşünmüyorum.
  • ya izlicem izlicem izlicem bir türlü denk gelipte izleyemedim ayrıca TR dublaj bulamadım buradaki arkadaşlardan pmden yardım bekliyorum inş. izleriz
  • Az önce izledim ve gerçekten bu kadar övgüyü hak eden bir film oldugunu gördüm 9.2/10
  • konuyu şimdi görünce aklıma geldi film daha doğru gelmedi

seneler evvel izlemiştim o kadar kafam karışmıştıki filmde şuan filmi dahi hatırlayamıyorum :D hiç bir sahnesi yani.tekrar izlemek farz oldu.
  • Nolan
  • Çok güzel bir film.Dikkatli izlemen gerekir.Run Lola Run'dan çok daha iyi bana göre.
  • evet film karışıktı kafayı zorladı falan ama çok sevmedim nedense filmi. bazı çok güzel sahneler vardı tabiki. özellikle carrie anne moss'un elemanla oynadığı sahne çok iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzTonY

Nolan
  • bir kurgu bir filme bu kadar mı yakışır
    filmdeki tek olay bir senaryonun ters kurgulanması değil.. bu kurgu hikayeyle öyle bir uyum sağlıyor ki, karakterimiz sınırlı bir süreden önceki hiç bir şeyi hatırlamadığı için, ters kurgu sayesinde biz de hatırlamamış, bilmemiş oluyoruz..
    izlediğim en iyi filmlerden biridir..
  • Candır Memento . Nolanın Dünyaya sunduğu şaheserlerden biri kesinlikle.

Prestige-Memento-Inception .Fazla söze gerek yok bence.
  • 4 sene önce sonuna kadar izledim hiç bir şey anlamamıştım indirdim bi daha izliycem bakalım takalıcağım yer varsa bol bol spoiler var okuruz güzel topic...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

4 sene önce sonuna kadar izledim hiç bir şey anlamamıştım indirdim bi daha izliycem bakalım takalıcağım yer varsa bol bol spoiler var okuruz güzel topic...

Yahu sen yine hatırlıyormuşsun, ben izledim hiçbirşey hatırlamıyorum çok ilginç. Ben de bir indireyimde bir daha izleyeyim bari. O kadar zorluyorum hiç birşey aklıma gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

normal bir filmi al 5 dakkalık parçalara böl, karıştır, izle.Al sana momento!

karman karışık bir film diyecektim ama bu arkadaşın tanımlaması daha harika olmuş(arşivimde olan sevdiğim bir filmdir yanlış anlaşılmasın)
    kendisine ayrıca teşekkürler
  • film de adam karısın katilini öldürüyor ama yazmadığı için hatırlamıyor ama polis ve natalia neden devamlı adama başklarını öldürtmek isityor ??
  • ugrasmaya degmez izlemeni onermem
  • Filme çok karışıp diyip sonra tekrar tekrar izledim diyenlere anlam veremiyorum çünkü gerçekten karışık değil dikkatli izlemek yeterli. Sondan başa gidiyor.
  • http://www.sinemafanatik.com/memento/mementoexp.html şuradaki şeyleri filmi izleyenler iyi okusun. Bir kere de izlenipte anlanabilecek şeyler değil bunlar. O yüzden çoğu kişi tekrar tekrar izliyor..
  • Uzun bir süre sonra tekrar izledim gerçekten harika bulabilirsem kamera arkalarını yükleyeceğim Youtube'a.

Filmin Kronolojik versiyonlarıda var DVD BD.
    Chrono yada Chronological version diye aratırlarsa bulunabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.