Şimdi Ara

Melonun yaptığı cıvıklaşmalar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Melonun bunu yapma nedeni şu bence melo diğer oyuncuların ön planda olduğu maçlarda sürekli cıvıtıyo arkadaşlar bilmem gözünüze carptımı ama hep kendi ön planda olmak istediğinden. Dün gol ve oyun olarak biraz geri kaldığından hemen kin tutup cıvıklaşmaya başladı bunu bi kaç maçta yaptı melo farkediyorum artık hırsındanmıdır kinindenmi acayip bi adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Haksiz bir sari kart gordu,ama karttan sonra yaptiklariyla kesin kirmizi gormeliydi,abartili,sacma sapan hareketler yapiyor

Ha ben en baştan beri Melo'yu ahlak dışı hareketlerden ötürü eleştirdim. O zamanlar linç ediliyordu yorumlarım tabi.

Ancak şu anda, sıvacı bir sunucusu olan, yorumcuları ise trolden, bjk'li görünümlü fb'liden, eyyamcı bir hakem artığından ve ne yaptığının farkında bile olmayan eski bir futbolcudan oluşan bir programın etkisinde kalmanız bizim taraftarın bilinçsizliğini ortaya koyuyor.

• Daha önce de çok kez olduğu gibi haksız bir sarı kart gördü, onun etkisinde kaldı. Hakemler de bir alem. Bedavadan sarıyı veriyorlar maç başında Meloya. Sonra Melo sarılık bir hareket daha yapınca kırmızıyı çıkartmak yemiyor, çünkü biliyor ilk kartı haksız verdiğini. O zaman da hakem tartışılıyor. Hem kendilerine zarar hem Meloya.

Orijinalden alıntı: sir balık

Daha önce de çok kez olduğu gibi haksız bir sarı kart gördü, onun etkisinde kaldı. Hakemler de bir alem. Bedavadan sarıyı veriyorlar maç başında Meloya. Sonra Melo sarılık bir hareket daha yapınca kırmızıyı çıkartmak yemiyor, çünkü biliyor ilk kartı haksız verdiğini. O zaman da hakem tartışılıyor. Hem kendilerine zarar hem Meloya.

Yalnız geçen Bursa maçında da kırmızı kart görmesi gereken Fırat Aydınus 2 defa es geçti.

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Daha önce de çok kez olduğu gibi haksız bir sarı kart gördü, onun etkisinde kaldı. Hakemler de bir alem. Bedavadan sarıyı veriyorlar maç başında Meloya. Sonra Melo sarılık bir hareket daha yapınca kırmızıyı çıkartmak yemiyor, çünkü biliyor ilk kartı haksız verdiğini. O zaman da hakem tartışılıyor. Hem kendilerine zarar hem Meloya.

Yalnız geçen Bursa maçında da kırmızı kart görmesi gereken Fırat Aydınus 2 defa es geçti.

Evet o maç gördüğü sarı doğruydu, devamında da 2. sarıyı görmesi gerekiyordu. Sadece Melo içinde değil bir çok sarı kartı es geçti hakem. Maç çok sertleşmişti, 3-4 sarıyı atlamasına rağmen 12 tane mi ne sarı çıkmıştı zaten yanlış hatırlamıyorsam.

• 2 maçtır saçma sapan sarı kart veriliyor ceza sınırına geldi su an haftaya bilerek sarı görür umarım da kayseri maçında cezalı duruma düser yoksa fener maçında oynatmayacaklar meloyu
    En iyi oyuncuna sarı kart ver sonra müdahalelerden kaçınsın gerçek mücadalesini göstermesin.
    Melo aile ilişkilerinde de aykırı bir insan zaten üstüne oynandığını anladığı için böyle tepkiler veriyor.
    BMW 320i First edition M Sport
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.