GS camiasına sesleniyorum Aziz başkan ne açıklama yaparsa yapsın hep saçma dediniz . Bu adam 3 temmuz dan beridir bazı açıklamalarda bulunuyor ama nedense gs taraftarı bu açıklamalara hiç inanmiyor ya arkadaş bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir Bizim başkan hepmi yalancı birtek doğru sizmisiniz ..
Bu nasil bir holiganlik sabit fikirli olmuşsunuz biraz objektif yaklaşın Allah aşkına söyledikleri doğruda olsa sizin holigan aklınız illa yanlış diyor...
bu daha kolay bence
Hala ortada bir suçun olmadığını söylediği için saçma. Daha büyük saçmalık ise bazı Fener taraftarının buna hala inanması.
Azizin tek mantıklı açıklaması ben neden tutuksuz yargılanmıyorum demesi. Adam bunda haklı. Delil karartma tehlikesi filan yok.
10 aydır şu gün bomba açıklamalarım olacak, yarın bombaları patlatıyorum, bir konuşursam herkes biter dedi durdu, sonuç hiçbir şey. Hep insanları beklenti içerisine sokarak arkalarında durmalarını sağladı. Maalesef hiç bomba açıklaması falan da olmadı.
adam 58e karşı ama yönetimi federasyonun daimi yanında,bana bu çok saçma geliyor.aziz yıldırım kahraman rolü oynuyor şu an,çıkıp 58in değişmesini kabul edemez,sizin güveninizi sarsamaz yoksa onu bitirirsiniz..
Bu süreçte tutarlı ve kararlı tek insan Aziz Yıldırım...
Basında geçen her şeye kolayca inananlar içlerini hoş ettiği için FB karşıtı her şeye inanıyor. Başka izahı yok çünkü şu ana kadar ne savcılıktan ne tffden ne de fpdkdan gerekçeli açıklamalar ve en önemlisi deliller aşikar şekilde kamuoyu ile paylaşılmadı.
Demirören'i ise FB'ye yardım ve yataklıkla suçlayanlar büyük yanılgı içindeler. Bu adam FB yönetimi ile gırtlak gırtlağa idi ve kimse babasının hayrına Demirören'e 'Fenerbahçemiz' dedirtemez, belki Digitürk dedirtir.
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
Basında geçen her şeye kolayca inananlar içlerini hoş ettiği için FB karşıtı her şeye inanıyor. Başka izahı yok çünkü şu ana kadar ne savcılıktan ne tffden ne de fpdkdan gerekçeli açıklamalar ve en önemlisi deliller aşikar şekilde kamuoyu ile paylaşılmadı.
Demirören'i ise FB'ye yardım ve yataklıkla suçlayanlar büyük yanılgı içindeler. Bu adam FB yönetimi ile gırtlak gırtlağa idi ve kimse babasının hayrına Demirören'e 'Fenerbahçemiz' dedirtemez, belki Digitürk dedirtir.
Gerçekten çok tutarlı, namus davası geri çekildiğinde benmim haberim yok, kararda dahlim yok dedi ve siz de inandınız.
Objektif yaklaşmak? İlginç , fener bölümünde objektif kelimesi... Bütün dünyada "şikeci fener" olarak anılıyorsunuz ama öyle bir noktasındasınız ki kabul edemiyorsunuz bunu.
"Neden azize inanmıyorsunuz" demişsin , aziz 78. kezdir "takımı ligden çekerim" diyor , sen buna inandın mı?
ya herşey bu kadar paksa , madem herkes suçsuzsa ortada yok edilme ihtimali olan deliller yoksa neden azizim hala içerde. bu adam 10 ay kalmış içerde şimdi pardon yanlışlık oldu diyip dışarımı çıkaracaklar ?.. bune saçma bi düzen ne saçma adalet !..
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
Kendisine ''Fenerbahçemiz'' dedirten, ligtv değil bizzat kan kustuğunuz cemaat. Yıldırım Demirören'in başkan olmadan önce hükümet kanadından aldığı desteğe, kadrosuna kattığı kişilerin siyasi görüşüne bakarsanız, aslında kimin ''Fenerbahçemiz'' dediğini açıkça görebilirsiniz.
Arkadaşlar ligimiz zaten senelerdir temiz bir lig değil tek fenerbahçe değil amatör kümeden tutun süper lige her takımda var bu tip şeyler..
saçma çünkü yönetimi ayrı oynuyor, kendi ayrı oynuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: hachiko
Arkadaşlar ligimiz zaten senelerdir temiz bir lig değil tek fenerbahçe değil amatör kümeden tutun süper lige her takımda var bu tip şeyler..
arkadasım o zaman cıkıp konusursam demıyecek.magdem dedı gerısını getırecek. ıkı yonetıcı sıke tesebbusu yahut sıke den dolayı ceza yıyecek.senın haberın olmayacak abı varmı boyle bırsey?
aksını kanıtlayamadıgı mudetce azız yıldırım gozumde sıkecı bır baskandır.
quote:
Orijinalden alıntı: MMX 166
quote:
Orijinalden alıntı: hachiko
arkadasım o zaman cıkıp konusursam demıyecek.magdem dedı gerısını getırecek. ıkı yonetıcı sıke tesebbusu yahut sıke den dolayı ceza yıyecek.senın haberın olmayacak abı varmı boyle bırsey?
aksını kanıtlayamadıgı mudetce azız yıldırım gozumde sıkecı bır baskandır.
Ben genel durumu izah etmiştim renktaşım..
quote:
Orijinalden alıntı: Düşbaz
Galatasaraylıların = provokasyon
İlkokulda Türkçe derslerine bedenci girmiş heralde
Hala CAS davasının çekildiğinden haberim yoktu cümlesine inanabilecek evrimini tamamlayamamış insanoğlu olduğunu gördükçe tebessüm edesim geliyor. Tatile çıkıcağım uzaklaştırma iyi gelir Adam bi de çıkmış niye saçma diyorsunuz diyor. "Ayak üstü adam ..." diye bi deyim vardır, Aziz Yıldırım Bey'i takdir ediyorum her açıklamasında Azizbahçelileri ayrı bi pozisyonda öpüyor.
Ama size müstehak, çıkıp bir tane yöneticinize "namusumuzda namusumuz" diye totonuzu yırttığınız dava noldu diye sormak, gerekirse klüp binasına yürümek gerekirken ultra mega zekalı taraftar kardeşimiz "GS neden böyle yapiir" diye laf olsun torba dolsun muhabbeti yapıyor.
Forumda aratın bakalım CAS hakkında burada neler yazdınız.... yok 45 milyon alcaz... yok UEFA tir tir titriyor... yok aziz 3 güne çıkıcak 5 güne platiniyi bilmem ne yapıcak.
Ama bu durum Fenerbahçe'li taraftarın suçu değil güzelim memlekette otlak çok, otlak çok olunca küçük, büyük baş hayvancılığı yaygın, ister siyasette ister futbolda ister insan ilişkilerinde sayısız örneği var.
Fenerbahçe taraftarı için söylediklerimin (hakaret sayabilecek olanlar olabilir, şahsen hakaret olduğunu düşünmüyorum, ben köpeğe it demekte sakınca bulmam) hepsi GS BJK TS...... taraftarları içinde geçerlidir.
Benim şike davasında kızdığım nokta Fenerbahçe'nin ve ya başka bir takımın küme düşüp düşürülmemesi değil, suçlunun mağdur gösterilmesi. Adaletin sadece lafta kalması. Madem g.tünüz yemiyor suçluyu cezalandırmaya yakalamayacaksın, madem yakaladın kamu vicdanı diye birşey var, ceza neyse onu vereceksin.
Şimdi küme düşür demiyorum ama bir yaptırım yap, insanlarda desin ki "şike yaparsak bu olucak, en iyisi biz gözümüzü kulağımızı yanlış yerlere götürmeyelim". Bak o zaman daha bu ülkede şikenin ş si oluyor mu?
Kim önüne geçecek yarın benzer durumların? Düşmeye oynayan takımın şike yaptığı tespit edildi diyelim seneye o takıma nasıl ceza vereceksin?
quote:
Orijinalden alıntı: The Puskevit
quote:
Orijinalden alıntı: Düşbaz
Galatasaraylıların = provokasyon
İlkokulda Türkçe derslerine bedenci girmiş heralde
İlk yazdığımda yanlışlık oldu tekrar değiştiremeyince öyle kaldı sıkıntı mı var ?
quote:
Orijinalden alıntı: vandosa
Hala CAS davasının çekildiğinden haberim yoktu cümlesine inanabilecek evrimini tamamlayamamış insanoğlu olduğunu gördükçe tebessüm edesim geliyor. Tatile çıkıcağım uzaklaştırma iyi gelir Adam bi de çıkmış niye saçma diyorsunuz diyor. "Ayak üstü adam ..." diye bi deyim vardır, Aziz Yıldırım Bey'i takdir ediyorum her açıklamasında Azizbahçelileri ayrı bi pozisyonda öpüyor.
Ama size müstehak, çıkıp bir tane yöneticinize "namusumuzda namusumuz" diye totonuzu yırttığınız dava noldu diye sormak, gerekirse klüp binasına yürümek gerekirken ultra mega zekalı taraftar kardeşimiz "GS neden böyle yapiir" diye laf olsun torba dolsun muhabbeti yapıyor.
Forumda aratın bakalım CAS hakkında burada neler yazdınız.... yok 45 milyon alcaz... yok UEFA tir tir titriyor... yok aziz 3 güne çıkıcak 5 güne platiniyi bilmem ne yapıcak.
Ama bu durum Fenerbahçe'li taraftarın suçu değil güzelim memlekette otlak çok, otlak çok olunca küçük, büyük baş hayvancılığı yaygın, ister siyasette ister futbolda ister insan ilişkilerinde sayısız örneği var.
Fenerbahçe taraftarı için söylediklerimin (hakaret sayabilecek olanlar olabilir, şahsen hakaret olduğunu düşünmüyorum, ben köpeğe it demekte sakınca bulmam) hepsi GS BJK TS...... taraftarları içinde geçerlidir.
Benim şike davasında kızdığım nokta Fenerbahçe'nin ve ya başka bir takımın küme düşüp düşürülmemesi değil, suçlunun mağdur gösterilmesi. Adaletin sadece lafta kalması. Madem g.tünüz yemiyor suçluyu cezalandırmaya yakalamayacaksın, madem yakaladın kamu vicdanı diye birşey var, ceza neyse onu vereceksin.
Şimdi küme düşür demiyorum ama bir yaptırım yap, insanlarda desin ki "şike yaparsak bu olucak, en iyisi biz gözümüzü kulağımızı yanlış yerlere götürmeyelim". Bak o zaman daha bu ülkede şikenin ş si oluyor mu?
Kim önüne geçecek yarın benzer durumların? Düşmeye oynayan takımın şike yaptığı tespit edildi diyelim seneye o takıma nasıl ceza vereceksin?
Tatile çıkacağım yazısına kadar okudum devamı nı getirmeye gerek duymadım gereksiz birinin gereksiz provake mesajı ..
Senin gibi gereksiz provake mesaj atan taraftarda var aciyorum sana...